Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:a jak wyjdzie to proszę mnie zarazić
ależ oczywiście ja jakaś pesymistka jestem bo nie mogę uwierzyć nawet w taką możliwość, że jestem w ciąży, wydaje mi się, że już powinnam czuć wszystko co możliwe i wiedzieć a tu na razie tylko nietypowe bardzo ujące jajniki... jejciu, czemu ten czas tak wolno leci... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eunika wrote:;oniqa wrote:Witam co tak kobitki słychać ja już nic ie rozumie z mojego wykresu ta temperatura mnie dobije wczoraj wysoka dzisiaj znów normalna
Kochana to może być przez porę mierzenia tak dziwnie...
tylko że jest te conajmniej 3 godiny spania bo mam nocki teraz -
;oniqa wrote:eunika wrote:;oniqa wrote:Witam co tak kobitki słychać ja już nic ie rozumie z mojego wykresu ta temperatura mnie dobije wczoraj wysoka dzisiaj znów normalna
tylko że jest te conajmniej 3 godiny spania bo mam nocki teraz
no ja wiem ale to chyba i tak jest kiepsko bo do 9.30 max powinno się mierzyć, po prostu się tym nie przejmuj tylko czekaj, pracy przecież nie zmienisz teraz -
nick nieaktualnyeunika wrote:Miriam wrote:eunika wrote:Miriam tak mnie namawiasz że chyba jutro zrobię...
i proszę o zielony plus i kropkę
fajnie by było, kurcze jak zaczęłam o tym myśleć to aż mnie jajniki bardziej rozbolały, to chyba ze stresu
ej ej nie stresuj mi sie tueunika lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:eunika wrote:Miriam wrote:eunika wrote:Miriam tak mnie namawiasz że chyba jutro zrobię...
i proszę o zielony plus i kropkę
fajnie by było, kurcze jak zaczęłam o tym myśleć to aż mnie jajniki bardziej rozbolały, to chyba ze stresu
ej ej nie stresuj mi sie tu
ojej bo zaczynam znowu myśleć o tym jak by to było... muszę się uspokoić -
eunika wrote:;oniqa wrote:eunika wrote:;oniqa wrote:Witam co tak kobitki słychać ja już nic ie rozumie z mojego wykresu ta temperatura mnie dobije wczoraj wysoka dzisiaj znów normalna
tylko że jest te conajmniej 3 godiny spania bo mam nocki teraz
no ja wiem ale to chyba i tak jest kiepsko bo do 9.30 max powinno się mierzyć, po prostu się tym nie przejmuj tylko czekaj, pracy przecież nie zmienisz teraz
dokładnie -
nick nieaktualny