Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej laseczki wróciłam...od mamy.. nie było mnie pare dni na owu.
uśmiałam sie bo wyobraźcie sobie że tak dużo dziewczyn zaciązyło w maju i teraz forum poprostu śpi -o fasole kobitki usypiają.basiulkaa_89, eunika lubią tę wiadomość
bo miłość to bezinteresowna radość z czyjegoś istnienia...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeunika wrote:Miriam wrote:no w sumie tak ok dziewczyn zbieram się na uczelnie wiec życzę miłego popołudnia buziaki
a to nie masz wolnego? u mnie Juwenalia i dzień rektorski a od wczoraj godziny rektorskie od 13 i dlatego tak leniuchuję
niestety sesja w tamtym tyg coś było i taki luźniejszy a w tym już nie tym bardziej że ja zaocznie w piątki i soboty tylko niedziele wolne więc każą chodzić -
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:eunika wrote:Miriam wrote:no w sumie tak ok dziewczyn zbieram się na uczelnie wiec życzę miłego popołudnia buziaki
a to nie masz wolnego? u mnie Juwenalia i dzień rektorski a od wczoraj godziny rektorskie od 13 i dlatego tak leniuchuję
niestety sesja w tamtym tyg coś było i taki luźniejszy a w tym już nie tym bardziej że ja zaocznie w piątki i soboty tylko niedziele wolne więc każą chodzić
biedactwo... u mnie w poniedziałek już zerówki piszemy ale jakoś nie chcę mi się uczyć, zaliczę powodzonka -
nick nieaktualny