Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyeunika wrote:maximka84 wrote:eunika wrote:maximka84 wrote:hehe, rozumiem Cię ... ja mam dziś 28dc ... i czuje mendę, brzuch już mniej boli ale głowa - jak zazwyczaj w przed dzień @ boli tak że jutro penie dostanę ...
głowa to pewnie przez pogodę u mnie 31dc i to już jest max jeśli chodzi o długość moich cykli... mi nadzieję robią jajniki bo od wieczora strasznie kują, nigdy tak nie miałam jeszcze, nawet mąż się zmartwił. ale równie dobrze mogą to być zmiany w cyklu i teraz tak będę miała przed @...
różnie to jest ... mnie w zeszłym cyklu tak kuły - jakoś tydzień przed @ że masakra, a w tym zas też kłują ale zaś inaczej ... no ja jakoś w 99% wiem że jutro dostanę po prostu znam juz siebie na tyle że wiem
a ja z kolei mam wszystko inaczej w tym cyklu, piersi tylko urosły ale nie bolą jak zawsze i zawsze bolał mnie brzuch a nie jajniki... no zobaczymy
czyli wszystko idzie w dobrą stronę -
maximka84 wrote:eunika wrote:maximka84 wrote:eunika wrote:maximka84 wrote:hehe, rozumiem Cię ... ja mam dziś 28dc ... i czuje mendę, brzuch już mniej boli ale głowa - jak zazwyczaj w przed dzień @ boli tak że jutro penie dostanę ...
głowa to pewnie przez pogodę u mnie 31dc i to już jest max jeśli chodzi o długość moich cykli... mi nadzieję robią jajniki bo od wieczora strasznie kują, nigdy tak nie miałam jeszcze, nawet mąż się zmartwił. ale równie dobrze mogą to być zmiany w cyklu i teraz tak będę miała przed @...
różnie to jest ... mnie w zeszłym cyklu tak kuły - jakoś tydzień przed @ że masakra, a w tym zas też kłują ale zaś inaczej ... no ja jakoś w 99% wiem że jutro dostanę po prostu znam juz siebie na tyle że wiem
a ja z kolei mam wszystko inaczej w tym cyklu, piersi tylko urosły ale nie bolą jak zawsze i zawsze bolał mnie brzuch a nie jajniki... no zobaczymy
czyli wszystko idzie w dobrą stronę
jasne, jak nie w tym to w następnym cyklumaximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ja jak zawsze na chwilkę Bo M zaraz z pracy wróci i obiadzik trzeba podać ja dzisiaj na łatwiznę poszłam i pomidorówkę zrobiłam. A zaraz uciekam bo mam babskie wyjście z okazji wczorajszym imienin
ps: czy ja dobrze doczytałam że od 2-3 dni nikt nie miał 2 kreseczek? -
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Jutro na obiadek hm ja w szkole na wykładach więc coś mój M musi mi wyczarowac naszczescie dobrze gotuje
mój też ale naleśniki to jednak dalej nie jego konik,więc uciekam bo patrzy na mnie jak kotek z shreka hihihi:PMiriam, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż już jestem w domku, na szczęście. Ciężko mi się skupić, jak się licze dni do testowania Kolację musimy wykombinować wspólnie z mężem.
Gośśśka, a naleśniki, to też moja specjalność, Córcia nawet w przedszkolu się nimi chwaliMiriam, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość