X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi81 ja mam rowna polowke z Ciebie :D czyli 24 cykl :) mam nadzieje ale czasami juz brak mi sil :/ Ale nie poddam sie :* mileo dnia dziewczynki

Domi81 lubi tę wiadomość

• eunika Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, u mnie spory spadek a objawów @ brak... raczej nic z tego :(

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • carolina84 Koleżanka

Wysłany: 25 maja 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunika to tak jak u mnie. Dzis termin @, spadek temp ale na chwilę obecną brzuch nie boli wogóle...

http://ovufriend.pl/graph/c6697f81f68f3eeddc4cfa6e742dd7ab
  • eunika Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już nie wiem o co chodzi, tempka była taka piękna, narobiła nadziei a wystarczy jeden dzień i klapa :( czy to w ogóle jest sens?

• carolina84 Koleżanka

Wysłany: 25 maja 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zawsze trzeba mieć nadzieję. Jak to mówią "niech sie dzieje wola nieba". Przyjdzie to trudno, będę smutna ale już się na nią nastawiłam i czekam ciepliwie. Nie przyjdzie to potraktuje to w kategorii cudu bo zupełnie nie spodziewam sie pozytywnego testu szczegolnie po tylu dniach plamienia....

http://ovufriend.pl/graph/c6697f81f68f3eeddc4cfa6e742dd7ab
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiadomo nie ma co się załamywać kiedyś w końcu trafi się taki cykl który 9mcy będzie trwał u każdej.:):)są większe tragedie w życiu ja sobie tłumacze że jak raz już zaszłam to prędzej czy później to się stanie. Ale bardzo podziwiam za wytrwałość kobirty które po kilka lat się starają i z każdej z osobna jestem dumna bo wiem ile siły potrzeba

basiulkaa_89, Iwka lubią tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Wiecie może co może oznaczać ból jajników (obu) po owulacji? Mnie juz tak bolą któryś dzień. Martwi mnie to:/

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • eunika Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 wrote:
    wiadomo nie ma co się załamywać kiedyś w końcu trafi się taki cykl który 9mcy będzie trwał u każdej.:):)są większe tragedie w życiu ja sobie tłumacze że jak raz już zaszłam to prędzej czy później to się stanie. Ale bardzo podziwiam za wytrwałość kobirty które po kilka lat się starają i z każdej z osobna jestem dumna bo wiem ile siły potrzeba

właśnie o to chodzi, że ja jeszcze nie byłam w ciąży i bardzo mnie to męczy bo wszystkie moje przyjaciółki już mają dzieciaczki a ja nadal jestem tylko ciocią, wkurza mnie to... oby jak najszybciej się udało, w następnym cyklu chyba nie będę mierzyć tempki od owu bo to nie ma sensu, oszukuje jak nie wiem a człowiek sobie tylko niepotrzebnie robi nadzieję...

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika natura jest przewrotna,my przez 4 miesiące z mężęm się nie zabezpieczaliśmy w ogóle, potem stwierdziliśmy że jednak musimy sytuacje materialną ustabilizować więć gumeczki poszły w ruch. i co??? zaszłam przy nie pękniętych gumkach w dni teoretycznie nie płodne!!!!!

relg3e5ejwatx9hx.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to właśnie jest dla mnie najgorsze bo ja lubię mieć wszystko zaplanowane na czas, nie lubię żadnych nieprzewidzianych sytuacji a tu nagle taki spadek dzisiaj kiedy już wszystko wyglądało pięknie... mówi się, że póki @ nie ma to nadzieja jest ale kurcze niepewność mnie zżera a nie zatestowałam bo stwierdziłam, że z taką tempką nie ma sensu...

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• eunika Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki ja na jakiś czas się żegnam, będę wpisywać tempkę i czytać wpisy na forach ale na kilka dni muszę się wyciszyć bo za dużo mam w głowie i za bardzo się nakręcam a nie chcę się stresować. papa :)

Miriam, Gośśśka lubią tę wiadomość

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika to odpoczywaj wycisz się pozdrawiam:)i trzymam nadal kciuki za 2 kreski

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunika odpoczywaj odpoczywaj ja nadal wieżę że już za klika dni wyskoczy Ci zielona kropka na owu <3

ja po szkole jakiś taki humor do d... mam mąż uciekł na kawalerskie przyjaciela aż do lublina jakby w warszawie nie mogli zrobić wrrr wieczór samotny nie lubie tego ogólnie to nie pamiętam kiedy rozstawaliśmy się tak na noc od 4 lat jak mieszkamy ze sobą to może ze 3-4 razy nie lubie tego bardzo :( i właśnie uznałam że jestem uzależniona od niego <3

Gośśśka lubi tę wiadomość

• Dream Debiutantka

Wysłany: 25 maja 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miriam widze ze jestescie swietna pra z mezem, bardzo ze soba zwiazana. tak wiec bedziecie wspanialymi rodzicami;) bo musi sie udac!;)

Miriam lubi tę wiadomość

warto mieć marzenia doczekać ich spełnienia..
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niedobrze mi, bolą mnie piersi, są wrażliwe, gorące, kłują jajniki...albo sobie całkowicie wszytko wkręcam albo coś jednak się dzieje...

FITop1.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja miałam jutro testować ale pokłóciłam się z mężem i nie pojechaliśmy do apteki po test chyba że popołudniu zrobię humorki mam niezłe;P

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dream wrote:
    miriam widze ze jestescie swietna pra z mezem, bardzo ze soba zwiazana. tak wiec bedziecie wspanialymi rodzicami;) bo musi sie udac!;)

ja wyje jak bóbr w domu przed chwila dzwonił do mnie i tez wyb jak bóbr my chyba nie potrafimy się rozstawać ogólnie mam dola

basiulkaa_89, carolina84, Gośśśka lubią tę wiadomość

• Eavonne Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tez mial pod wieczor dziwny humorek az mnie zdenerwowal!!! Ale udało mi się go uspokoić i wyjasnic o co mu chodzi?.. Dobrej nocki ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam to super ze tak do siebie lgniecie :* Rzadko sie zdazaja takie pary jak Wy :* Ale czasami dobrze jest "od siebie odpoczac"

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bylam na pogotowiu bo mnie szyja tak od rana bolala ze lohohohohoho :( wylam z bolu i mam Kręcz Karku,szyji :( przez 4 dni bede lazi jak pokraka :(

‹‹ 216 217 218 219 220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ