Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eunika to tak jak u mnie. Dzis termin @, spadek temp ale na chwilę obecną brzuch nie boli wogóle...
-
Chyba zawsze trzeba mieć nadzieję. Jak to mówią "niech sie dzieje wola nieba". Przyjdzie to trudno, będę smutna ale już się na nią nastawiłam i czekam ciepliwie. Nie przyjdzie to potraktuje to w kategorii cudu bo zupełnie nie spodziewam sie pozytywnego testu szczegolnie po tylu dniach plamienia....
-
wiadomo nie ma co się załamywać kiedyś w końcu trafi się taki cykl który 9mcy będzie trwał u każdej.:)są większe tragedie w życiu ja sobie tłumacze że jak raz już zaszłam to prędzej czy później to się stanie. Ale bardzo podziwiam za wytrwałość kobirty które po kilka lat się starają i z każdej z osobna jestem dumna bo wiem ile siły potrzeba
basiulkaa_89, Iwka lubią tę wiadomość
-
madzia123 wrote:wiadomo nie ma co się załamywać kiedyś w końcu trafi się taki cykl który 9mcy będzie trwał u każdej.:)są większe tragedie w życiu ja sobie tłumacze że jak raz już zaszłam to prędzej czy później to się stanie. Ale bardzo podziwiam za wytrwałość kobirty które po kilka lat się starają i z każdej z osobna jestem dumna bo wiem ile siły potrzeba
właśnie o to chodzi, że ja jeszcze nie byłam w ciąży i bardzo mnie to męczy bo wszystkie moje przyjaciółki już mają dzieciaczki a ja nadal jestem tylko ciocią, wkurza mnie to... oby jak najszybciej się udało, w następnym cyklu chyba nie będę mierzyć tempki od owu bo to nie ma sensu, oszukuje jak nie wiem a człowiek sobie tylko niepotrzebnie robi nadzieję... -
eunika natura jest przewrotna,my przez 4 miesiące z mężęm się nie zabezpieczaliśmy w ogóle, potem stwierdziliśmy że jednak musimy sytuacje materialną ustabilizować więć gumeczki poszły w ruch. i co??? zaszłam przy nie pękniętych gumkach w dni teoretycznie nie płodne!!!!!
-
i to właśnie jest dla mnie najgorsze bo ja lubię mieć wszystko zaplanowane na czas, nie lubię żadnych nieprzewidzianych sytuacji a tu nagle taki spadek dzisiaj kiedy już wszystko wyglądało pięknie... mówi się, że póki @ nie ma to nadzieja jest ale kurcze niepewność mnie zżera a nie zatestowałam bo stwierdziłam, że z taką tempką nie ma sensu...
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeunika odpoczywaj odpoczywaj ja nadal wieżę że już za klika dni wyskoczy Ci zielona kropka na owu
ja po szkole jakiś taki humor do d... mam mąż uciekł na kawalerskie przyjaciela aż do lublina jakby w warszawie nie mogli zrobić wrrr wieczór samotny nie lubie tego ogólnie to nie pamiętam kiedy rozstawaliśmy się tak na noc od 4 lat jak mieszkamy ze sobą to może ze 3-4 razy nie lubie tego bardzo i właśnie uznałam że jestem uzależniona od niegoGośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDream wrote:miriam widze ze jestescie swietna pra z mezem, bardzo ze soba zwiazana. tak wiec bedziecie wspanialymi rodzicami;) bo musi sie udac!
ja wyje jak bóbr w domu przed chwila dzwonił do mnie i tez wyb jak bóbr my chyba nie potrafimy się rozstawać ogólnie mam dolabasiulkaa_89, carolina84, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny