X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 05:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam z rana kto dzis testuje laseczki ??
    <3 <3 wszystkim mamusiom i przyszłym mamusiom życzę wszystkiego dobrego !!! <3 <3

wlasnnie sie dowiedzialam ze we wloszech dzien matki obchodzony jest 8 maja! O.o
    kurde przespalam... ale wiecie co mialam niezly prezent bo 8 maja zrobilam pierwszego testa sikanego II dowiedzialam sie o ciazy :) ... ale mialam prezent.

wkurza mnie to traszke co kraj to w inne dni te siwieta.. juz nie jedno w ten sposob przespalam..
    co kraj to obyczaj a mi sie wszystko juz miesza..

no i wlasnie teraz sie dowiedzialam ze dzien dziecka jest 6 stycznia :(

Miriam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunika, odpoczywaj, ale w sumie nie ma co panikować. sprawdź sobie wykresy dziewczyn, które zaszły w ciążę, no to bywa to róźnie i tempka może się obniżyć na jeden dwa dni. Jeśli nie masz jeszcze @, to szansa jeszcze jest. Też lubię mieć wszystko pod kontrolą, no i w sumie ovu daje tę kontrolę, przynajmniej można poznać swój organizm. :) Nie poddawaj się.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, świetna z was para. Raczej też się nie rozstajemy i nie nocujemy osobno, ale z pojawieniem się córki, to wyjścia na nocne imprezy są osobne. Ale widzę w tym też sporo plusów, to jest szansa poszaleć tylko w babskim gronie i odpocząć. Przynajmniej ja tak mam. :D

Miriam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny przespałam ten okropny wieczór kto mi dziś humor poprawi i napiszę że ujrzał dwie kreski :D

Gośśśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wklejam liste :)

15.05 - Patii22
    20.05 - ash
    21.05 - Nusia
    23.05 - Matylda36
    23.05 - madzialenka
    24.05 - eunika
    25.05 - madzia123
    25.05 - samira
    26.05 - ninka
    26.05 - carolina84
    27.05 - Brava
    30.05 - Miriam
    30.05 - zielarka
    30.05 - Gośśśka
    31.05 - Klif
    31.05 - Eavonne
    32.05 - maximka84 :) 27

Miriam, Gośśśka lubią tę wiadomość

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kobietki wpadłam tylko powiedzieć że @ nadal nie ma więc jutro z rana testuję jak dziś nie przyjdzie ;):):)miłej niedzieli

relg3e5ejwatx9hx.png
  • marzenurek Debiutantka

Wysłany: 26 maja 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich!Jestem tu nowa i też jestem majową staraczką,to mój 1 cykl starań :D (dziś 22dc) I korzystając z dzisiejszego święta życzę Wam kobietki i sobie aby w przyszłym roku to święto było już też naszym świętem czyli "Dniem Matki"!!!:) Pozdrawiam!

Iwka lubi tę wiadomość

marzenurek
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj marzenurek :) Ale tu cisza chyba wszystkie na czerwcowe po uciekały:) Mi właśnie wczoraj koleżanka zaczęła opowiadać że piersi ją bolą i żyły jej na piersiach wyszły i że to przez tabletki na tarczyce, potem się okazało że 6 dni jej już się okres spóźnia. Więc zaczęłam jej gratulować <3 byście widziały jej minę jak zdała sobie sprawę :) za dwa tygodnie ma swoje wesele :)
    A dzisiaj rano zapomniała testu zrobić aż mam ochotę jej krzywdę zrobić!!

A jak u Was dziewczynki sielankowa niedziela mija? Ja zaraz ze storczykiem do mamusi biegnę tylko jeszcze czekam aż ciasto marchewkowe skończy się piec.

Zero kreseczek?? :(

basiulkaa_89, Gośśśka lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja z mamuśką obleciałam cmentarze dziś a teraz chwile odpoczywam i mężowi trzeba obiadek podszykować na wieczór.a jutro wielki dzień

relg3e5ejwatx9hx.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 wrote:
    a ja z mamuśką obleciałam cmentarze dziś a teraz chwile odpoczywam i mężowi trzeba obiadek podszykować na wieczór.a jutro wielki dzień

cóż to za wielki dzień :) czyżby testowanie ?? :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś cały dzień przespalam. Ciężko mi się podnieść z łóżka. MOja mała dziś złożyła mi życzenia, ale ona jeszcze nie ma skończonych 4 lat, a więc to trochę inaczej wygląda niż się wyobraża, bo po chwili zapomniała, hehe.

Dziś do tego są imieniny Magdy, a ja nie mogę się pozbierać...
    Miriam, jak tam Ci dzień mija, kiedy mąż już wraca?

• zielarka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też śpię na stojąco i właśnie zastanawiam się jak sprzedać córę mężowi i iść w kimono...

Magdulia, Gośśśka lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mojego M coś zbiera a wiec póki jeszcze nie jest mocno przeziębiony to wykorzystam go wieczorem i dam mu spokuj na kilka dni aż sie troche lepiej będzie czuł

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczynam wariować...

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak testowanie bo nie zbiera się na @ wg moich obliczeń w czwartek powinna być

;oniqa lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    ja też śpię na stojąco i właśnie zastanawiam się jak sprzedać córę mężowi i iść w kimono...

Mi się udało sprzedać i kilka godzin miałam dla siebie :))

zielarka lubi tę wiadomość

• zielarka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też :D nie było to może parę godzin ale spałam z 40 min i jest mi lepiej.

FITop1.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;) kobietki kupiłam 1 opakowanie testów owulacyjnych test negatywny ale ta druga kreseczka niby jasniejsza ale jest może jutro coś bedzie mocniejsza , zaczynam walkę o moje szczęście :))

;oniqa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszego dla wszystkich mam!! Niech wasze pociechy sa waszym oparciem, troszczą się o WAs. A kiedy przyjdą lata starości by się Wami opiekowaly a nie zaapominaly ..

Jaga lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto latek wszystkim zakreseczkowanym podwojnie :D Mamom,mamusiom i najwazniejsze PRZYSZLYM MAMUSIOM :*

Dla mnie ciezki dzien lecz milo spedzony,jeszcze kiedys i ja bede swietowac 26 maja :*

Jaga, Gośśśka lubią tę wiadomość

‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ