Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam z rana kto dzis testuje laseczki ??
wszystkim mamusiom i przyszłym mamusiom życzę wszystkiego dobrego !!!
wlasnnie sie dowiedzialam ze we wloszech dzien matki obchodzony jest 8 maja!
kurde przespalam... ale wiecie co mialam niezly prezent bo 8 maja zrobilam pierwszego testa sikanego II dowiedzialam sie o ciazy ... ale mialam prezent.
wkurza mnie to traszke co kraj to w inne dni te siwieta.. juz nie jedno w ten sposob przespalam..
co kraj to obyczaj a mi sie wszystko juz miesza..
no i wlasnie teraz sie dowiedzialam ze dzien dziecka jest 6 styczniaMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEunika, odpoczywaj, ale w sumie nie ma co panikować. sprawdź sobie wykresy dziewczyn, które zaszły w ciążę, no to bywa to róźnie i tempka może się obniżyć na jeden dwa dni. Jeśli nie masz jeszcze @, to szansa jeszcze jest. Też lubię mieć wszystko pod kontrolą, no i w sumie ovu daje tę kontrolę, przynajmniej można poznać swój organizm. Nie poddawaj się.
-
nick nieaktualnyMiriam, świetna z was para. Raczej też się nie rozstajemy i nie nocujemy osobno, ale z pojawieniem się córki, to wyjścia na nocne imprezy są osobne. Ale widzę w tym też sporo plusów, to jest szansa poszaleć tylko w babskim gronie i odpocząć. Przynajmniej ja tak mam.
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywklejam liste
15.05 - Patii22
20.05 - ash
21.05 - Nusia
23.05 - Matylda36
23.05 - madzialenka
24.05 - eunika
25.05 - madzia123
25.05 - samira
26.05 - ninka
26.05 - carolina84
27.05 - Brava
30.05 - Miriam
30.05 - zielarka
30.05 - Gośśśka
31.05 - Klif
31.05 - Eavonne
32.05 - maximka84 27Miriam, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich!Jestem tu nowa i też jestem majową staraczką,to mój 1 cykl starań (dziś 22dc) I korzystając z dzisiejszego święta życzę Wam kobietki i sobie aby w przyszłym roku to święto było już też naszym świętem czyli "Dniem Matki"!!! Pozdrawiam!
Iwka lubi tę wiadomość
marzenurek -
Witaj marzenurek Ale tu cisza chyba wszystkie na czerwcowe po uciekały:) Mi właśnie wczoraj koleżanka zaczęła opowiadać że piersi ją bolą i żyły jej na piersiach wyszły i że to przez tabletki na tarczyce, potem się okazało że 6 dni jej już się okres spóźnia. Więc zaczęłam jej gratulować byście widziały jej minę jak zdała sobie sprawę za dwa tygodnie ma swoje wesele
A dzisiaj rano zapomniała testu zrobić aż mam ochotę jej krzywdę zrobić!!
A jak u Was dziewczynki sielankowa niedziela mija? Ja zaraz ze storczykiem do mamusi biegnę tylko jeszcze czekam aż ciasto marchewkowe skończy się piec.
Zero kreseczek??basiulkaa_89, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś cały dzień przespalam. Ciężko mi się podnieść z łóżka. MOja mała dziś złożyła mi życzenia, ale ona jeszcze nie ma skończonych 4 lat, a więc to trochę inaczej wygląda niż się wyobraża, bo po chwili zapomniała, hehe.
Dziś do tego są imieniny Magdy, a ja nie mogę się pozbierać...
Miriam, jak tam Ci dzień mija, kiedy mąż już wraca? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej kobietki kupiłam 1 opakowanie testów owulacyjnych test negatywny ale ta druga kreseczka niby jasniejsza ale jest może jutro coś bedzie mocniejsza , zaczynam walkę o moje szczęście )
;oniqa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny