Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tempka stoi w miejscu od kilku dni 36.92-93 nie wiem czemu ale mam dobre przeczucia;) wszystkie chyba jeszcze śpicie;p:)) lece się szykować do pracy potem do teściowej na dzień matki na zakupy i sobota zleci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 05:34
Miriam, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
cześć @ brak, bóle brzucha owszem, piersiuchy lekko bolesne, teoretycznie powinnam dziś 25dc przywitać się z @, ale jakże by mi ona niespodziankę zrobiła gdyby tak................marzyć trzeba kiedy jak nie w maju, co nie ?
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyTeż już jestem na nogoach i zbieram się do pracy. Od kilku dni tempka trzyma się na poziomie 37. To nój pierwszy cykl, więc ciężko porównywać. Mężuś wczoraj stwierdził, że piersi mi się powiekszyły, z reguły nie mam takiej reakcji na @, staram się nie robić sobie nadzieji, ale marzeń nie powstrzymasz ......
Miriam, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie niestety nic z tego w tym miesiącu tempka niska a ja zbieram się na wykłady ale pogoda nie chce mi się wrrr ale mam dziś egzaminy wiec muszę życzę miłego dnia kochane a no i jak wrócę poproszę o dobre nowiny niech któraś z was powie że ujrzała II kreski
-
Miriam wrote:u mnie niestety nic z tego w tym miesiącu tempka niska a ja zbieram się na wykłady ale pogoda nie chce mi się wrrr ale mam dziś egzaminy wiec muszę życzę miłego dnia kochane a no i jak wrócę poproszę o dobre nowiny niech któraś z was powie że ujrzała II kreski
trzymam kciuki za egzamin!!!!!!!!! -
nick nieaktualnywitam i melduje sie ze jestem
i co zadnych nowych nowinek?? zielonych kropeczek ???
widze ze juz powoli dziewczeta sie przenosza na nowy watek czerwcowy..
dziweczyny podczytuje was i calym serduszkiem kibicuje
ja wizyte mam u ginka w srode.. pierwsza moja wizyta, czuje sie jakbym szla na egzamin, ale mam stresa..
przysyłam fluidki ↗➳➳ღ➳➳➳➳➳➳➳➳➳ღ➳➳➳➳➳➳➳ღ➳➳➳➳➳➳↗ღ↗➳➳ღ➳➳➳➳➳➳➳➳➳ღ➳➳➳