Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia 123 gratulacje Bardzo się cieszę
Moje plamienia pojawiło się jeszcze w sobotę, od tego czasu jest spokój. Teraz czekam na @, bo raczej takie długie plamienia w ciąży nie występują, a jak występują to raczej nie świadczy o niczym dobrym.
Jutro zmierzę temperaturę, bo się zastanawiam, czy to nie był okres. Choć piersi bolą mnie nadal, więc chyba nie. Umówię się do ginekologa na wizytę, tak za 3 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 19:07
-
Witam późnym wieczorkiem u mnie chyba już nie będzie bo M chory mam nadzieje że jutro będzie lepiej mój biedaczek :(a tak liczyłam na ten cykl chociaż może wystarczy to co było cykl się jeszcze nie skończy;a więc nadzieja zawsze
jestWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 20:34
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam dwie kreseczki!!!!!!!!!!! Druga jest blada, ale widoczna, nie pod światło albo jak się przypatrzeć, tylko jest !!!!! Wysyłam wam wszystkim kochane fasolkowe fluidy )) Liczę, że do końca maja, jeszcze nie jedna zobaczy kreseczki.
zielarka, Tusiaczek, Iwka, deJzi, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
hej dzziewczynki gratuluje 2-ch kreseczek i trzymam kciuki za cala reszte... U mnie od rana leje deszcz i tak oto zaczelam 2 dzien krotkiego urlopu . gdzie ta piekna wiosenna pogoda??? bnormalnie w tym roku jakas padaka... Mysle ze ladna pogoda na nas wsyztskie podzialala by kojaco przynajmniej u mnie slonce=endorfinki i optymistyczne podejscie do wiekszosci spraw rowniez tych fasolkowych hihih nie fazujmy i ie myslmy za duzo bo od myslenia tylkoglowa boli hih buziolki
-
Magdulia wrote:Dziewczyny, mam dwie kreseczki!!!!!!!!!!! Druga jest blada, ale widoczna, nie pod światło albo jak się przypatrzeć, tylko jest !!!!! Wysyłam wam wszystkim kochane fasolkowe fluidy )) Liczę, że do końca maja, jeszcze nie jedna zobaczy kreseczki.
Magdulia SUPER !!!! Po cichutku gratuluje
-
klif ja to samo!!!! jak zimno nienawidze a jak upaly umieram hihihi w sam raz tak dla mnie ok 20-24 st. wiaterek i sloneczko boooskoooo juz sie rozmarzylam a u nas taka pogoda jak dzis ma sie utrzymac ok 2 tyg masakraaaa fuuu...
a dziewczynki jakie testy kupujecie?? ja p[owinnam dostac @ 3 czerca jakos i kupila 2 testy-bobo i kinder test ale sie nasluchalam o niech jedni gadaja tak inni tak ... a w aptece zachwalali... -
Ja na razie wstrzymuje się z kupnem testu. Jest możliwość, że @ przyjdzie do mnie jutro lub pojutrze mimo, że powinna w piątek. Jak do czwartku nie przyjdzie to kupię test i jak rano w piątek się nie zjawi, to go zrobię.
Zapomniałam napisać, że w piątek pielęgniarka kazała zrobić mi test i był negatywny. Nie wiem, czy mógłby wyjść inaczej nawet gdybym była w ciąży, bo robiłam go w 10dfl i to nie z porannego moczu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 07:17
-
To dziewczynki trzymam mocno za Was kciuki Ja nigdy się nie zastanawiałam nad marką testu Kupowałam co w aptece dali W tym miesiącu nie testuje...ale pierwsze dwie krechy zobaczyłam właśnie na quick vue, a teraz mam jakiś bordo - nie pamiętam nazwy.