Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdulia wrote:Dziewczyny, mam dwie kreseczki!!!!!!!!!!! Druga jest blada, ale widoczna, nie pod światło albo jak się przypatrzeć, tylko jest !!!!! Wysyłam wam wszystkim kochane fasolkowe fluidy )) Liczę, że do końca maja, jeszcze nie jedna zobaczy kreseczki.
kochana moje gratulacje -
A ja szybko ogarnelam mieszkanie nastawilam obiadek- zapiekanka makaronowo serowo szynkowo warzywna szybki prysznic zjadlam galaretk´ malinow z lyzeczk nutelli i wracam do leniuchowania Klif moze nie bedziesz miala@ pozytywne nastawienie kochana
Iwka lubi tę wiadomość
-
Ash: trzymam kciuki, nie musisz mieć objawów ciążowych żeby w niej być... Zrób betkę dla pewności, ja czuję, że to nie koniec majówek, mówiłam juz Wam ja pamiętam że przed wiadomością o ciąży bardzo mocno chcialo mi się mięty i pilam ją litrami, mimo że nigdy jej nie tolerowałam jako napoju..i nie brałam tego pod uwagę jako objawu. Najlepiej zapomnieć o obserwowaniu się po owu, dopiero jak "te" znaki długo sie utzymują warto sprawdzić, bo i na ciążę i na @ są niestety identyczne... Wiem, ze sie powtarzam bo już nie raz te słowa tu padały, ale wiem na własnym przykładzie, nie chcę żebyście się stresowal=ły tak jak ja do tej pory...
samira, deJzi lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnya ja mam wrażenie ze coś mnie bierze bo mam takie ble w gardle i to mnie drapie i troszkę mnie dusi co jakiś czas kaszlnięcie, już zamówiłam w mej aptece syrop Dexa pini jest super i neoangin wiśniowy ...a zaraz do nosa sulfarinol brrr...ale u nas zimno ,kurcze ciekawam jak będzie w Boże Ciało bo ja uwielbiam chodzić na Procesję
aaa @ nadal nie ma a ja mam wrażenie jakbym dopiero od dwóch dni miała płodne ehhh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 10:48