Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlif wrote:27.05 - Brava
30.05 - Miriam
30.05 - zielarka
30.05 - Gośśśka
31.05 - Klif
31.05 - Eavonne
32.05 - maximka84 27
hej hej, mnie można już wykreślić, na dzień mamy przylazła ...
no nic ... życzę Wam Kochane wymarzonych fasolek ... ja odpuszczam narazie forum i wsio ... musze nabrać dystansu do tego wszystkiego, sił ...
trzymajcie się ciepło ...Eavonne, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie ma sie co zalamywac tylko probowac do skutku i za duzo o tym nie myslec... mam przyklad mojej kolezanki - jak sie starali to kilka meisiecy bezowocnie " na sile" i nic a pozniej dali sobie spokoj powiedzieli jak bedzie to ok jak nie bedzie to widocznie nie czas... i co jest szczesliwa mamusia od marca... psychika, psychika, psychika...
maximka84 lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:Magdulia gratuluje madzia123 również
ja rozpoczynam nowy cykl dostałam @ jeszcze przed jej terminem niestety maj nie był moim miesiącem
Czerwiec będzie nasz!!!!maximka84, Miriam lubią tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Klif wrote:27.05 - Brava
30.05 - Miriam
30.05 - zielarka
30.05 - Gośśśka
31.05 - Klif
31.05 - Eavonne
32.05 - maximka84 27
hej hej, mnie można już wykreślić, na dzień mamy przylazła ...
no nic ... życzę Wam Kochane wymarzonych fasolek ... ja odpuszczam narazie forum i wsio ... musze nabrać dystansu do tego wszystkiego, sił ...
trzymajcie się ciepło ...
maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na forum mozesz zostac probowac nadal rowniez ale wszytsko w zdrowych proporcjach staraniana luzie a na forum nie musisz pisac tylko o tym jaka masz temp objawy itd ale pisz nawet o blahostkach takich jak pogoda twoje samopoczucie czy co ciekawego ci sie w danym dniu przytrafilo -my zalozylismy forum dietkowe a w sumie wyszlo ze piszemy ze soba o wszytskim o zyciu wycieczkach a nawet i o pogodzie hihi
-
Miriam wrote:kurde ja chyba w tym miesiącu odpuszczę sobie nie chce się nakręcać ta temperatura te testy owulacyjne chyba już przeginam może powinnam po prostu zaczekać co ma być to będzie tylko kurde trochę się uzależniłam od tego forum
Też się nad tym zastanawiałam ale jednak wolę obserwować swój organizm fajnie tak go znać -
hejka ja robilam w niedziele i dzis test-oba negatywy. @ nadal brak ale czuje ze nadchodzi
pewnie niedlugo dolacze do czerwcówek
maximka, miriam-przykro mi ze sie nie udalo
ash-dziwne-mysle ze 8 dni po terminie @ powinna byc juz kreseczka-chociazby blada
u mnie tez ponuro, mokro i szaro, pogoda w sam raz zeby sie dolowac -
Hej Kobietki, tęskno mi za Wami... :* tak mocno trzymam kciuki za każdą z Was..
Iwka, Tusiaczek lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ... wczoraj zadalam pytanie czy dzien przed okresem mozna zajsc w ciaze ... nooo my z mezem sie staramy .. dzies powinnam dostac miesiaczke (zawsze dostaje rano) noa ajak widac jeszce nie dostalam .. wedlug mojego wykresu powinnam miec 25 a tu nic .. prosze o konkretna odp
Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 09:11