Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    kurde ja już naprawdę nie wiem co mam robić żeby się udało może warto spróbować diety eh

najwazniejsze to zachowac spokoj kochana :)diety i leczenie to tylko takie dodatkowe kroki :) powodzenia zycze i w koncu sie uda...

Miriam lubi tę wiadomość

• Klif Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza tu widzę coraz większa. Dużo osób przeniosło się na czerwiec, inne zafasolkowały i rzadziej tu zaglądają, tylko kilka niedobitków zostało.
    Powiedzcie mi, w którym dniu cyklu bada się progesteron? Bo to on może być przyczyną tych plamień i chciałabym go zrobić przed wizytą u ginekologa.

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    kurde ja już naprawdę nie wiem co mam robić żeby się udało może warto spróbować diety eh

moj gin mi mowil zeby o tym nie myslec... hehe

ja tam za bardzo w te cale diety nie wierze ale jesli ma to komus sprawic przyjemnosc czemu nie.. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Cisza tu widzę coraz większa. Dużo osób przeniosło się na czerwiec, inne zafasolkowały i rzadziej tu zaglądają, tylko kilka niedobitków zostało.
    Powiedzcie mi, w którym dniu cyklu bada się progesteron? Bo to on może być przyczyną tych plamień i chciałabym go zrobić przed wizytą u ginekologa.

jak zrobisz sam prog.. to nic ci nie da zrób sobie calom serie badan z pierwszej fazy jaki masz wysokie bo to ona odpowiada pozniej za prog. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 17:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klif ja tak po cichutku myle ze jak to nie ciaza to nie dobor progesteronu ci robi te zarty.. wiec jak nie bedzie ciazy migiem na krew badanka porobic i do ginka z wynikami i monitoring w 11 dniu..
    bo szkoda czasu i nerwow... a starac sie mozna i w miedzy czasie zrobic sobie przesiew czy wszystko wsio... :)

• Klif Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znów mam plamienie, mam nadzieję że tym razem na @. Już rzygać mi się chce tym wszystkim. Serio! Tsh i prolaktyna jest w normie. Robiłam na początku cyklu.Niech już przyjdzie ta @, bo naprawdę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 18:54

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziwny wodnisty śluz...i naprawdę nie wiem czy to coś znaczy czy nic nie znaczy...aby tylko nie wkręcać sobie czegoś...

FITop1.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam a ja mam zgage i brzuch boli a na dodoatek mam mega obrzęknięte piersi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 20:57

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczynki:) życzę jutro dwóch kreseczek:) Wszystkim !!! co testują <3

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Klif Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, dostałam okres. Powiem wam, że nawet trochę mi kamień z serca spadł. Teraz muszę dowiedzieć się, skąd te plamienia i przenoszę się na czerwiec

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2013, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    U mnie dziwny wodnisty śluz...i naprawdę nie wiem czy to coś znaczy czy nic nie znaczy...aby tylko nie wkręcać sobie czegoś...

kochana trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2013, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Znów mam plamienie, mam nadzieję że tym razem na @. Już rzygać mi się chce tym wszystkim. Serio! Tsh i prolaktyna jest w normie. Robiłam na początku cyklu.Niech już przyjdzie ta @, bo naprawdę...

no tak cieszy mnie to ze prolaktynka oki i tarczyca
    ale reszte mozna zrobic LH/FSH one odpowiadaja za dojrzewanie pecherzykow i progesteron w II fazie :)

ja mysle ze w tym cyklu mialas za maly pecherzyk i dlatego te plamienia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ash jak betka ??????????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 06:43

ash lubi tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :) ash czekamy :)

ash lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekamy!

ash lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • kasias Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki, jak myślicie czy z moim wykresem mogę liczyć na happy end? :)

svchrjjgts5qn5ev.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ash jest głupia i stchórzyła!
    No nie poszłam! Mam takie opory, że szok!
    Zawiozłam męża na kontrolę bo jest po operacji przegrody nosowej i zatok.

Eh! co za beznadzieja!

ug3715nmrb0zdbvc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to bym nie wytrzymała i bym pobiegła albo sikacza zrobiła jeszcze raz z rana
    :D

zielarka, Magdulia lubią tę wiadomość

• Tusiaczek Ekspertka

Wysłany: 29 maja 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki jak sie dzis czujecie? ja rano bylam na badanich morfologia keratyna cholesteol posiew krwi triglicerydy itd teraz po sniadanku obijam sie a juz mnie z pracy zdazyli podkur... bo sto telefonow dziennie jak sie wkurze wylacze ten tel i tyle...ehhhh nie wiem gdzie niektorzy byli jak bozia mozgi rozdawala... buziaki.. ps u mnie dzis pi´kna pogoda sloneczko i cieplutko

<3 <3 Twoja wartosc jest znacznie wieksza niz ci sie wydaje <3 <3 600463d6w19uquwm.gif

682ecf9074.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 29 maja 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    ja to bym nie wytrzymała i bym pobiegła albo sikacza zrobiła jeszcze raz z rana
    :D

a ja się boję, że nic nie będzie.
    Robiłam już w tym cyklu 2 sikacze i były negatywne.

ug3715nmrb0zdbvc.png

‹‹ 226 227 228 229 230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ