Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:kurde ja już naprawdę nie wiem co mam robić żeby się udało może warto spróbować diety eh
najwazniejsze to zachowac spokoj kochana :)diety i leczenie to tylko takie dodatkowe kroki powodzenia zycze i w koncu sie uda...Miriam lubi tę wiadomość
-
Cisza tu widzę coraz większa. Dużo osób przeniosło się na czerwiec, inne zafasolkowały i rzadziej tu zaglądają, tylko kilka niedobitków zostało.
Powiedzcie mi, w którym dniu cyklu bada się progesteron? Bo to on może być przyczyną tych plamień i chciałabym go zrobić przed wizytą u ginekologa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Cisza tu widzę coraz większa. Dużo osób przeniosło się na czerwiec, inne zafasolkowały i rzadziej tu zaglądają, tylko kilka niedobitków zostało.
Powiedzcie mi, w którym dniu cyklu bada się progesteron? Bo to on może być przyczyną tych plamień i chciałabym go zrobić przed wizytą u ginekologa.
jak zrobisz sam prog.. to nic ci nie da zrób sobie calom serie badan z pierwszej fazy jaki masz wysokie bo to ona odpowiada pozniej za prog.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 17:51
-
nick nieaktualnyklif ja tak po cichutku myle ze jak to nie ciaza to nie dobor progesteronu ci robi te zarty.. wiec jak nie bedzie ciazy migiem na krew badanka porobic i do ginka z wynikami i monitoring w 11 dniu..
bo szkoda czasu i nerwow... a starac sie mozna i w miedzy czasie zrobic sobie przesiew czy wszystko wsio... -
Znów mam plamienie, mam nadzieję że tym razem na @. Już rzygać mi się chce tym wszystkim. Serio! Tsh i prolaktyna jest w normie. Robiłam na początku cyklu.Niech już przyjdzie ta @, bo naprawdę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 18:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Znów mam plamienie, mam nadzieję że tym razem na @. Już rzygać mi się chce tym wszystkim. Serio! Tsh i prolaktyna jest w normie. Robiłam na początku cyklu.Niech już przyjdzie ta @, bo naprawdę...
no tak cieszy mnie to ze prolaktynka oki i tarczyca
ale reszte mozna zrobic LH/FSH one odpowiadaja za dojrzewanie pecherzykow i progesteron w II fazie
ja mysle ze w tym cyklu mialas za maly pecherzyk i dlatego te plamienia... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki jak sie dzis czujecie? ja rano bylam na badanich morfologia keratyna cholesteol posiew krwi triglicerydy itd teraz po sniadanku obijam sie a juz mnie z pracy zdazyli podkur... bo sto telefonow dziennie jak sie wkurze wylacze ten tel i tyle...ehhhh nie wiem gdzie niektorzy byli jak bozia mozgi rozdawala... buziaki.. ps u mnie dzis pi´kna pogoda sloneczko i cieplutko