Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emilka WSK wrote:weronika86 wrote:A... zapomnialam zapytac...milka co tam u Ciebie? jak sie wogole czujesz?
dzięki, że pytasz słońce czuję się dobrze, tylko senność czasem nagle dopada i piersi bolą niemiłosiernie, gdyby nie to, czułabym sie lepiej niż przed ciążą Włosy nie wypadają, cera gładziutka, podoba mi się ten stan A jak twoje staranka Malutka? Widzę dużo miłości i piękny skok
Emilka dzisiaj moja tempka znow do gory i cyce bola jak nigdy, wiec mam jeszcze nadzieje...serduszek bylo mnostwo...nawet wiecej niz potrzebne i wiecej niz mozna zaznaczyc...haha -
Miriam wrote:znalazłam coś takiego co myślicie o tym ? http://www.prenatale.pl/dieta-plodnosci-dla-kobiet,dieta-a-plodnosc-najnowsze-doniesienia-naukowe,dieta-przed-ciaza,planowanie-ciazy
Miriam ta dieta jest ladnie dopracowana...duzo bialka i zboz. Moze pomoc a jesli nie to na pewno bedziesz zdrowsza...a to tez juz jakis krok.Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny mam pytanie dzis podczas badan wyczytalam na tablicy cos takiego : proba ciazowa za 9 zl i nic wiecej i sie zastanawiam jak wy takie kwoty podajecie od chyba 16 do 60 zl czy to te same badanie ?? nie mam pojecia/
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Miriam wrote:znalazłam coś takiego co myślicie o tym ? http://www.prenatale.pl/dieta-plodnosci-dla-kobiet,dieta-a-plodnosc-najnowsze-doniesienia-naukowe,dieta-przed-ciaza,planowanie-ciazy
Miriam ta dieta jest ladnie dopracowana...duzo bialka i zboz. Moze pomoc a jesli nie to na pewno bedziesz zdrowsza...a to tez juz jakis krok.
kochana też tak myślę tylko nie wiem czy aż tak jestem zdesperowana żeby łapać się diet a tym bardziej że ja mięsa nie jem od 6 lat i nie jestem pewna czy będę wstanie się przełamać bo raz się przełamałam w styczniu jak byłam w ciąży to gin kazała mi jeść a i tak nic z tego nie wyszło ... zaczynam się zastanawiać czy to może właśnie mam takie problemy z zajściem przez to że nie jem miesa eh sama nie wiem -
nick nieaktualnyMiriam wrote:weronika86 wrote:Miriam wrote:znalazłam coś takiego co myślicie o tym ? http://www.prenatale.pl/dieta-plodnosci-dla-kobiet,dieta-a-plodnosc-najnowsze-doniesienia-naukowe,dieta-przed-ciaza,planowanie-ciazy
Miriam ta dieta jest ladnie dopracowana...duzo bialka i zboz. Moze pomoc a jesli nie to na pewno bedziesz zdrowsza...a to tez juz jakis krok.
kochana też tak myślę tylko nie wiem czy aż tak jestem zdesperowana żeby łapać się diet a tym bardziej że ja mięsa nie jem od 6 lat i nie jestem pewna czy będę wstanie się przełamać bo raz się przełamałam w styczniu jak byłam w ciąży to gin kazała mi jeść a i tak nic z tego nie wyszło ... zaczynam się zastanawiać czy to może właśnie mam takie problemy z zajściem przez to że nie jem miesa eh sama nie wiem
a jak z żelazem u ciebie?? moze masz nie dobór -
a ja tylko ostatnio czytam waasze posty ... nie udzelam się w tym miesiącu ... nie chce sie nakrecać bo w ubiegłym jak dostałam @ to był zgrzyt i płacz. W sumie przeniosłam sie na czerwiec już bo ovu wyznaczyło mi @ na 03.06.....ale w tym miesiacu dzieje się coś dziwnego i tempa mi spadła i chyba przyjdzie jutro ta wredna @ ;/ Faza mi L mi sie chyba skrócila może po costagnusie ? nie wiem.
Pozdrawoiam wszystkie zafasolkowane ... czytam Was .. trzymam kciuki za przyszłe mamusie ;* -
nick nieaktualnydeJzi wrote:Miriam wrote:weronika86 wrote:Miriam wrote:znalazłam coś takiego co myślicie o tym ? http://www.prenatale.pl/dieta-plodnosci-dla-kobiet,dieta-a-plodnosc-najnowsze-doniesienia-naukowe,dieta-przed-ciaza,planowanie-ciazy
kochana też tak myślę tylko nie wiem czy aż tak jestem zdesperowana żeby łapać się diet a tym bardziej że ja mięsa nie jem od 6 lat i nie jestem pewna czy będę wstanie się przełamać bo raz się przełamałam w styczniu jak byłam w ciąży to gin kazała mi jeść a i tak nic z tego nie wyszło ... zaczynam się zastanawiać czy to może właśnie mam takie problemy z zajściem przez to że nie jem miesa eh sama nie wiem
a jak z żelazem u ciebie?? moze masz nie dobór
w tym miesiącu nie robiłam badań krwi wiec nie wiem ogólie wszystko z żelazem ok było w kwietniu dodatkowo zaczełam łykać takie tabletki z buraka wiec powinno być ok już sama nie wiem może po prostu dać sobie siana z tym dzieckiem to samo przyjdzie świruje już masakrycznie -
Witam wszystkie kobitki jak samopoczucie u mnie jak widze słoneczko to całkiem całkiem niestety na 14 do pracy autobus mam po 12 a do tego czasu trzeba ogarnąć dom aż mi się nie chce , ja też trochę przesadzam i sie nakręcam musze wyluzować bo później będzie płakanie i smutek a więc co będzie to będzie 1 test może zrobie 1 tak na dzień dziecka a następny zrobie 7
Miriam lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:weronika86 wrote:Miriam wrote:znalazłam coś takiego co myślicie o tym ? http://www.prenatale.pl/dieta-plodnosci-dla-kobiet,dieta-a-plodnosc-najnowsze-doniesienia-naukowe,dieta-przed-ciaza,planowanie-ciazy
Miriam to jest prawdopodobne. Poronilas w 12 tyg? A bierzesz dodatkowo suplementy np b12? zeby nie jesc miesa, musisz naprawde tak rozplanowc jadlospis, zeby cos zastepowalo to mieso. Sama z swojego doswiadczenia wiem, ze czuje sie dobrze dopiero teraz- kiedy jem duzo miesa i zamienilam oleje rafinowane na odzwierzece. popatrz czym odzywialy sie nasze babki? kapucha kiszona. miecho, zboza i smalec...a rodzily po 7-12 dzieciakow a my teraz na jedzeniu typu LIGHT nie mozemy wogole...teraz od miesiaca uzywam oliwy z oliwek a do mies tluszczu odzwierzecego. -
nick nieaktualnytak biorę B12 cynk kwas foliowy wit.E wit.C żelazo B1, B6 Biotyne jod to co zaleciła mi dietetyczka ale chyba powoli zaczne jesc mieso chociaż nie wiem czy mi przez gardło przejdzie ale to muszę się skonsultować z dietetykiem bo tak z dnia na dzień nie wolno bo organizm szoku może dostać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 09:01