Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBardzo szybko, bo tempka, była wysoko i się trzymała, tak jak u ciebie, a więc to było nietypowe dla mnie. Szyjkę macicy miałam wysoko, a powinna się opuścić w niepłodne dni, no i generalnie czułam, że w środku jestem inna, tak jakby rozpulchniona. A mężus stwierdził pewnego razu, że jestem w ciąży, bo w środku jest tak ciepło, jak było to podczas ciązy z córcią Objawy subiektywne, ale wiedzielismy, że mamy szansę
;oniqa lubi tę wiadomość
-
ja wlasnie nie wiem jak okreslac wysokosc szyjki macicy widze ze na ovu jest takie cos ale nie za bardzo wiem jak okreslic wysoko nisko -dla mnie zawsze jest tak samo hihi no u mnie sie utrzymal stan podgoraczkowy jakis nie wiem czy wczesniej przed @ tez tak mialam czy teraz pierwszy raz tak dziwnie nie nastawiam sie w sumie bo dopiero zaczelismy starania ale byloby milo jak by sie udalo-wiadomo
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki mogłybyscie wyjaśnić mi mój wykres? Jestem początkująca w jego prowadzeniu a poza tym jestem chora więc przypuszczam ze ovu zle wyznaczył owulke?
[img]http:[/img] -
Iwciu, Oby tak było. Ja niedługo się staram, ale już tracę cierpliwość. W tym miesiącu będę się starać nie mierzyć temperatury. Chcę żeby było tak romantycznie a nie codziennie temperatury, śluzy, objawy. Nie chce patrzyć na starania jak na zadanie do wypełnienia. W końcu najważniejsze jest dziecko i to żebyśmy byli dobrymi rodzicami a nie to żeby było JUŻ. Ale się uzewnętrzniłam...
Iwka, Iwo123, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
sylvia no jak dla mnie owulacji jeszcze nie miałaś ...moze dzisiaj masz. Ogólnie po owulacji przysadka mózgowa wytwarza więcej progesteronu i temperatura idzie do góry. U Ciebie wzrostu jeszcze nie było. Możesz mieć późną owulację lub cykl bez owulacyjny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 15:37
-
doris85 wrote:Iwciu, Oby tak było. Ja niedługo się staram, ale już tracę cierpliwość. W tym miesiącu będę się starać nie mierzyć temperatury. Chcę żeby było tak romantycznie a nie codziennie temperatury, śluzy, objawy. Nie chce patrzyć na starania jak na zadanie do wypełnienia. W końcu najważniejsze jest dziecko i to żebyśmy byli dobrymi rodzicami a nie to żeby było JUŻ. Ale się uzewnętrzniłam...
Ja dopiero trzeci cykl mierzę więc che mierzyć by poznać swój organizm. Wcześniej był pełen luz i nic...Teraz bardziej przygotowani jesteśmy. Ja chciałam przed 30 dwójkę mieć a tu jeszcze nic nie ma...ale w końcu coś będzie wierze w to
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
sylvia wrote:dziekuje Iwka tyl;ko ze pije tez ziola o. Sroki wiec tak patrzac owulka powinna byc:)
No może była wczoraj lub dzisiaj ...zobaczymy jaką temperaturę będziesz miała jutro :)Jak podskoczy to bedzie wiadomo że byładoris85, sylvia lubią tę wiadomość