Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mierzę od roku kiedy odstawiłam tabsy i to był luz. Znam mniej więcej mój organizm. Teraz zaczynam 3 miesiąc starań na całego. Teraz mam dobra umowę w pracy i generalnie jest takie "okienko" żeby zrobić dzieciora. Jednak czuję, że nie tędy droga; że to zbyt poważna sprawa i powinnam się wyciszyć.
-
nick nieaktualnya ja się męczę z katarem,łep mi napierd...oczy pieką,gardło trochę boli po prawej stronie, wrrr...
ale jedyne co chce mi się robić to dziecko...
@ nie ma nadal ,może była późna owulka ehhh...(test 28 i 31dc negatywny) a dziś jest 36dcbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hek dziewczynki co tam u was jak weekend mija ja u rodzinki jestem . Pozdrawiam wszytskie serdecznie. Mnie jakis czas brzuch boli jak na okres powinnam w niedziele lub w poniedzialek dostac ale temperaturka dalej okolice 37 st sie utrzymuje , piersi bola i ten dziwny sluz juz jak by troche rzadszy ale byl kremowy hihihi buziaki
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Cześć Bąbelki, jak tam u Was? Pouciekałyście na różne wątki a Emilk Was szuka Jak testy, jak wykresiki, jak zdrówko?
samira lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyMagdulia wrote:Samira, a może bete by zrobić rozwieje wszystkie wątpliwości?
o nie zatestowałam już dwa razy w tym cyklu a powinnam to zrobić ok.7-9.06 dopiero a wykres wyznaczył mi pewna owulkę na 34dc czyli 28.05 a dziś jest 37dc ...czekam na ...... -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Cześć Bąbelki, jak tam u Was? Pouciekałyście na różne wątki a Emilk Was szuka Jak testy, jak wykresiki, jak zdrówko?
mi już lepiej ale jeszcze trochę kataru jest teraz mi zatyka nos i uszy a wczoraj był lejący ale na szczęście bez gorączki i mam chrypkę ...
ale mimo to działam dla odprężenia -
heej a u mnie masakra mam taka chcice , duzo sluzu , a czuję że owulka była wczoraj z rana , takie mam wrażenie hehe a dzis juz piersi bolą , w jajnikach kłuje
LuSiA:), samira lubią tę wiadomość
-
mój mały mierzy 13 cm i waży 262 g . Lekarz mówi,że jest duży i ma gdzieś około od głowy do nóg 25cm.. Nie wiem czy jest taki duży jak każdy mi mówi,lekarz twierdzi,że może się urodzić nawet z 4 kilo..Denerwuje się troszkę bo jestem bardzo drobna..
Czytam w necie i niby powinnien ważyć gdzieś 150 g...
Może od was się dowiem czy wszystko jest ok...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 19:46
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Rosnie jak na drozdzach to dobrze...dasz sobie rady...ja urodzilam 4995gr chlopca w wieku 17 lat przy poczatkowej wadze 52kg....wiec wszystko mozliwe...jesli jest taki duzy to znaczy, ze matka natura wie, ze dasz sobie rady...dziecko, bol porodowy zawsze sa dobrane wg mnie do mozliwosci matki. Ciesz sie, ze rosnie Lusia.
LuSiA:) lubi tę wiadomość
-
hej dziewuszki nie przejmujcie sie-ja dzis tez @ dostalam o 4.40 heh wiec tez przechodze na czerwiec powinnam dostac jutro lub pojutrze wiec za szybko dostalam trochu ale lepiej wczesniej niz pozniej sie rozczarowac..