Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam wrote:tak biorę B12 cynk kwas foliowy wit.E wit.C żelazo B1, B6 Biotyne jod to co zaleciła mi dietetyczka ale chyba powoli zaczne jesc mieso chociaż nie wiem czy mi przez gardło przejdzie ale to muszę się skonsultować z dietetykiem bo tak z dnia na dzień nie wolno bo organizm szoku może dostać
Mam dla Ciebie mala rade...tez nie moglo mi mieso przejsc. Zacznij od 30gr miesa...wez surowe mieso, 3 banany, lody waniliowe i do blendera. Wyjdzie szejk super! mieso masz pelnowartosciowe a banan i lody tak zabijaja smak miesa, ze w zyciu bys sie nie spodziewala, ze jest tam miesko. -
Tusiaczek wrote:dziewczyny mam pytanie dzis podczas badan wyczytalam na tablicy cos takiego : proba ciazowa za 9 zl i nic wiecej i sie zastanawiam jak wy takie kwoty podajecie od chyba 16 do 60 zl czy to te same badanie ?? nie mam pojecia/
???? -
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Miriam wrote:tak biorę B12 cynk kwas foliowy wit.E wit.C żelazo B1, B6 Biotyne jod to co zaleciła mi dietetyczka ale chyba powoli zaczne jesc mieso chociaż nie wiem czy mi przez gardło przejdzie ale to muszę się skonsultować z dietetykiem bo tak z dnia na dzień nie wolno bo organizm szoku może dostać
Mam dla Ciebie mala rade...tez nie moglo mi mieso przejsc. Zacznij od 30gr miesa...wez surowe mieso, 3 banany, lody waniliowe i do blendera. Wyjdzie szejk super! mieso masz pelnowartosciowe a banan i lody tak zabijaja smak miesa, ze w zyciu bys sie nie spodziewala, ze jest tam miesko.
Muszę mojego M zatrudnić do tego bo nie wiem czy " trupa" bede w stanie dotchnąc albo teścówke ona zawsze do mnie że a może kotlecika a może mieska troche a dziś jedziemy do niej wiec będzie zadowolona
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Znalazłam
http://www.szpitalzabrze.pl/szpital.zabrze.cennik,3
64. Mocz-próba ciążowa 10,00 zł
No jestem w szoku że tak tanio to ja muszę poszukać tańszego labo!!!
kochane bo to z moczu czyli jak test sikacz a nie krewIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Iwka wrote:Znalazłam
http://www.szpitalzabrze.pl/szpital.zabrze.cennik,3
64. Mocz-próba ciążowa 10,00 zł
No jestem w szoku że tak tanio to ja muszę poszukać tańszego labo!!!
kochane bo to z moczu czyli jak test sikacz a nie krew
ja juz myślami na weekendzie nie zauważyłam szukam dalej
-
aha z moczu?? b o to dziwne bo byla cala tablica badan a bety nie widzialam wiec myslalam ze to to tylko dziwilam sie ze tak tanio a glupio mi bylo tam kogos zapytac hihih
Iwka, Miriam, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochane wiec ja uciekam wyjeżdżamy zaraz będę zaglądać ale może troszkę rzadziej niż dotychczas przynajmniej do wtorku w tedy wracamy muszę odpocząć od tych staranek i tak @ jest wiec nie mam na razie nad czym rozmyślać i życzę dużo zielonych kropeczek
Gośśśka, mamuleska, Asi lubią tę wiadomość
-
Rowniez zycze milego wypoczynku zrelaksowania sie i spokoju dzieki czemu mam nadzieje ze przestaniesz obsesyjnie myslec o zajsciu jako o " musze" a zaczniesz traktowac wszystko z dystansem i na luzie wtedy napewni wsztsko bedzie szlo lepiej i po twojej mysli :* :*
-
hej dziewczynki u mnie dziś tempka troszkę spadła,wkurza mnie to.... chyba jedyna szansa na wysoką temperature to grypa :P:P a do tego w prognozach cykli na sam jeden czerwiec przypadają mi 2 miesiączki czyli grozi mi tak zwane wykrwawienie to są jaja
-
nick nieaktualnyWszystkie pouciekały, a ja dopiero z pracy wróciłam. Miriam, życzę miłego wypoczynku, zrelaksuj się i wygrzej się na słoneczku.
No i oczywiście wszystkim życzę owocnego długiego weekendu
Ash, koniecznie zrób badania, chociaż dla nas, bo umieramy z ciekawości