Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:nie wiem co mnie naszło ale wkurzyłam sie żę zamiast pnąc się w górę to my spadamy z płacą w lutym zmieniali nam operatora logistycznego i uwalili nam płace o 200 zł dlatego czas najwyższy z im powiedzieć żeby nam przywrócili je bo coraz więcej os,ób sięzwalnia a poza tym jestem odpowiedzialna za wszystkich pracowników na mojej zmianie a więc ktoś musi ich reprezentować a więc postanowiłam z nimi porozmawiać
pracuje w firmie stora enso ale my jestesmy podwykonawcami a firma to emtor logistyka -
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:10.05 - Iwo123
15.05 - Jaga
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
15.05 - gosia28
16.05 - adzia
18.05 - eunika
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Nishi ( 3 miesiace kuracji )
20.05 - ash
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
25.05 - samira
26.05 - ninka
28.05 - Nusia
27.05 - Brava
32.05 - maximka84 27
01.06 - H30
07.06 - ;oniqa
- diablica1985
- Domi81
- doris85
- Klif
- annia
- Koza
- Insidia89
- Asi
- Tweety
- Eavonne
DOPISAĆ PROSZĘ KTO JESZCZE
temat czerwcowy jest utworzony a więc można sie tam wpisywać
-
;oniqa wrote:a gdzie dokładnie masz tą rodzinkę w tychach Emilka
Ja nie, Skarbie, tylko dejziZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
deJzi wrote:a tu zafasolkowane z tego co wiem
- basiulkaa_89
- anika
- Iwka
- jooo
- AnMi
- deJzi
- ecencia
- AnMi
- anna21
- Emilka WSK
A która czeka na betę oprócz mnie?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
;oniqa
Nie moja branża.
Ja w tamtym tygodniu rozwiązałam 2 umowy o pracę. W tym jedną bez wypowiedzenia z winy pracodawcy. Jestem nastawiona bojowo do pracodawców i posyłam ci troszkę tych fluidków kochana. Nie dajcie się! Jest lekki kryzys a wszyscy jadą na tym koniu i naginają na maksa sytuację...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 10:36
-
mamuleska wrote:;oniqa
Nie moja branża.
Ja w tamtym tygodniu rozwiązałam 2 umowy o pracę. W tym jedną bez wypowiedzenia z winy pracodawcy. Jestem nastawiona bojowo do pracodawców i posyłam ci troszkę tych fluidków kochana. Nie dajcie się! Jest lekki kryzys a wszyscy jadą na tym koniu i naginają na maksa sytuację...
Ja też bez pracy, apteka nam splajtowała troszkę i ot co- redukcja etatów, pozostawały te pracujace po 10 lat... Może od czerwca pójde do nowej... Kryzys kochany..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:deJzi wrote:a tu zafasolkowane z tego co wiem
- basiulkaa_89
- anika
- Iwka
- jooo
- AnMi
- deJzi
- ecencia
- AnMi
- anna21
- Emilka WSK
A która czeka na betę oprócz mnie?
Super. Wszystkim wam gratuluję i STRASZNIE zazdroszczę, ale tak pozytywnie oczywiście. -
Mamy kryzys kryzys w Polsce
ale mi duszno a jajniki kłują , może to brzydko zabrzmi ale mam wiatry(prawie cały czas)masakra i jak tu isc do pracy hahaha , brzuch pełny -
Sprawdziłam teraz i Iwka nie,a basiulka nic nie zaznaczyła
Iwka lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
halo laseczki, która już robiła betę, a która czeka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 10:43
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:mamuleska wrote:;oniqa
Nie moja branża.
Ja w tamtym tygodniu rozwiązałam 2 umowy o pracę. W tym jedną bez wypowiedzenia z winy pracodawcy. Jestem nastawiona bojowo do pracodawców i posyłam ci troszkę tych fluidków kochana. Nie dajcie się! Jest lekki kryzys a wszyscy jadą na tym koniu i naginają na maksa sytuację...
Ja też bez pracy, apteka nam splajtowała troszkę i ot co- redukcja etatów, pozostawały te pracujace po 10 lat... Może od czerwca pójde do nowej... Kryzys kochany..
Ja mam bardziej skomplikowaną sytuację. Mam jeszcze trzeciego pracodawcę i właśnie go wczoraj poinformowałam, że wracam 20.05 z urlopu wychowawczego. Nawet jak mi zaraz da wypowiedzenie, pracuję jeszcze 3 miesiące u niego. W międzyczasie nagrywam juz nową aptekę. Może będę sama u siebie pracować. Tak by mi pasowało. Więc jest kryzys ale się ciągle coś dzieje.
Ale najbardziej to chciałabym Zafasolkować i skupić się na dzieciach i rodzinie. Praca pracą a tak na prawdę Tylko To się liczy!
A jeśli, któraś z was ma lub będzie mieć problemy w pracy. Pomogę chętnie w sprawach prawa pracy. Dobrze się orientuję. I mam wsparcie prawnika Mnie ta wiedza zawsze D... ratowała.Eavonne, deJzi lubią tę wiadomość
-
Dejzi proszę dopisz mnie na testowanie na 26.05. Przepraszam, że tak późno odpisuje ale praca do późnego wieczora i ciężko mi się rano z łóżka zwlec:) Ja jestem w UK. Tutaj kiepsko o dobrego lekarza dlatego co jakies 4 miesiace staram się lecieć do Polski do mojego gin i dentystki i oczywiście rodzinke odwiedzic. W grudniu jak byłam na kontroli w 8-9dc miałam dominujący pęcherzyk chyba 22mm i lekarz az sie zdziwił ze juz taki duzy i przepisał luteine w razie gdyby nie mógł pęknąć i brzuch bolał... Ale nic nie bolało wiec luteina zostala nieruszona... Wtedy sie jeszcze nie staralismy, zaczelismy w marcu, teraz 3 cykl... I zastanawiam sie czy sprobowac z luteina bo mam zapas i do czerwca do kolejnej wizyty by starczylo w razie gdyby sie udalo zajsc w tym cyklu.... Poradzcie prosze.
-
mamuleska wrote:Emilka WSK wrote:mamuleska wrote:;oniqa
Nie moja branża.
Ja też bez pracy, apteka nam splajtowała troszkę i ot co- redukcja etatów, pozostawały te pracujace po 10 lat... Może od czerwca pójde do nowej... Kryzys kochany..
Ja mam bardziej skomplikowaną sytuację. Mam jeszcze trzeciego pracodawcę i właśnie go wczoraj poinformowałam, że wracam 20.05 z urlopu wychowawczego. Nawet jak mi zaraz da wypowiedzenie, pracuję jeszcze 3 miesiące u niego. W międzyczasie nagrywam juz nową aptekę. Może będę sama u siebie pracować. Tak by mi pasowało. Więc jest kryzys ale się ciągle coś dzieje.
Ale najbardziej to chciałabym Zafasolkować i skupić się na dzieciach i rodzinie. Praca pracą a tak na prawdę Tylko To się liczy!
A jeśli, któraś z was ma lub będzie mieć problemy w pracy. Pomogę chętnie w sprawach prawa pracy. Dobrze się orientuję. I mam wsparcie prawnika Mnie ta wiedza zawsze D... ratowała.
Chętnie się będę zglaszać ja przygodę z apteka zaczęłam 2 lata temu, ale w międzyczasie byłyśmy na prawie rocznym urlopie płatnym z powodu machlojek między wspólnikami.. Po czym pewnego dnia część dziewczyn wróciła do pracy a reszta (jak ja) nie..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:;oniqa wrote:a gdzie dokładnie masz tą rodzinkę w tychach Emilka
Ja nie, Skarbie, tylko dejzi
Tychy Stare ale ciateczka tak mieszka bo kuzyneczki juz duze i powyjezdzaly do Kanady...
cos ty za granica kryzys ja wszędzie lipa nie mam roboty -
nick nieaktualny