Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Brava wrote:Hej dziewczynki!
Emilka-jak bylam w ciazy z córcia -tez myslalam ze jak powiem mojemu m ze jestem w ciazy to bedzie skakal z radosci albo plakal ze szczescia a on tez tak dziwnie zareagowal. do niego dopiero dotarlo jak poszlismy na usg i zobaczyl serducho! faceci inaczej reaguja!!
Ann21 -gratulacje-ciesze sie bardzo ze sie udalo.
U nas dni plodne sie zaczely wiec bedziemy dzialac
Milego dna dziewczynki!
Wiem właśnie.. na usg się przewróci do góry nogami chybadeJzi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
ash wrote:Emilka WSK eee szkoda, że wczoraj tej bety nie zrobiłaś! teraz musimy wszystkie czekać do poniedziałku
przepraszamZawsze będziemy Cię kochać !!!
deJzi wrote:Emilka WSK wrote:Wróciłam wyczyszczona z pieniędzy i bez wyniku badanie 35 zł a wynik w poniedziałek o 14-15. Bo weekend Gdyby nie on to jutro byłby wynik. Ach Zakupiłam też sikacza za namową D., gdyż chce w niedzielę sam zrobić, tzn. patrzeć jak ta kraska się tam rysuje
No- to teraz cofam sie i nadrabiam.
Aha- i pada jak skurczybyk od samego rana włosy mi się nastroszyły.
I jeszcze jedno- śluz dzisiaj oszalał, leci gęsto biały, a temp 37.5*. Podbrzusze kłuje.
za to ja mam susze i nie mam zadnego sluzu tez mnie to martwi
tak miałam wczoraj i ból brzuszka, ale minęło... teraz do bety muszę czekać i będę srać w galoty ze strachu przy każdym ukłuciu....Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
Emilka
Kobietki ja lecę zaraz szukać Siemię Lniane ,czytałam tez o Wiesiołku ale Siemię podobno można pić codziennie.
Mam więc pytanie: to się parzy tak na 1 szklankę ? Proszę o instrukcje ,wiem że gdzieś musi ona być ale nie będę już szukała teraz.https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
deJzi wrote:ja w poniedzialek lece na betke 2 betki bede robila co drugi dzien zrobie zeby miec pewnosc ze rosnie zdrowo betka
ja chyba tez powtórzę, bo dziś testy tak samo średnie jak wczoraj, nie ma tłustej krechy jeszcze to i beta będzie mala zbankrutuję przez maleństwosamira lubi tę wiadomość
Koza wrote:Emilka
Kobietki ja lecę zaraz szukać Siemię Lniane ,czytałam tez o Wiesiołku ale Siemię podobno można pić codziennie.
Mam więc pytanie: to się parzy tak na 1 szklankę ? Proszę o instrukcje ,wiem że gdzieś musi ona być ale nie będę już szukała teraz.
ja kupiłam zmielone bo jest najprostsze w zrobieniu, i ja tak 1-2 łyżeczki małe na kubek dawałam, zalałam wrzątkiem i był kisiel takiZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyja sie przygotowalam przed starankami, juz dzis odstawilam moje testy owu mam ich naprawde 50 i sie zastanawialam co z tym zrobic bo sie przeterminuje mam nadzieje ze juz nie beda potrzebne... z pierwszej ciazy tez mi zostaly ale juz przeterminowane wiec i tak sobie nasiusiam i wyzuce...
testy ciazowe mam jeszcze 20 wiec moge poszalecWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 09:11
-
dejzi masakra ja już dokupuje i dokupuję
A jakie masz brzuszkowe objawy oprócz testów Mamo?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
;oniqa wrote:Witam wszystkie
dzisiaj mam 10 dc a ja mam mega rozciągliwy śluz możliwe że to albo dni pódne albo prze wiesiołka??
No pewnie do dzieła więc;oniqa lubi tę wiadomość
Emilko - to idę szukać , może być i w ziarkach bo jeszcze kupię co innego Właśnie u mnie z śluzem tez jest cienko zawsze ,nawet żelu czasem używamy.
Ok spadam trochę pochodzić po mieście , trzeba jeszcze rodzinkom coś kupić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 09:21
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
Emilka WSK wrote:;oniqa wrote:Witam wszystkie
dzisiaj mam 10 dc a ja mam mega rozciągliwy śluz możliwe że to albo dni pódne albo prze wiesiołka??
No pewnie do dzieła więc
tak szybko?? ja mam długie cykle oj bedzie dzisiaj no ale mężus idzie na piwko ze znajomymi z pracy powiem mu żeby za dużo nie pił
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:Emilka WSK wrote:;oniqa wrote:Witam wszystkie
No pewnie do dzieła więc
tak szybko?? ja mam długie cykle oj bedzie dzisiaj no ale mężus idzie na piwko ze znajomymi z pracy powiem mu żeby za dużo nie pił
możliwe mozliwe ja w tym miesiącu zaczęłam brać wiesiołek i castagnus i miałam też owulke w 10 dc;oniqa lubi tę wiadomość
-
ann21 wrote:dziewczyny sama nie mogę uwierzyć zrobiłam właśnie sikacza i cała się trzęse JESTEM W CIĄŻY JEST DRUGA KRECHA BBBAAARDZOOO WIDOCZNA SAMA NIE MOGĘ W TĄ UWIERZYĆ. idę dziś na betę. w końcu po 1,5roku oczekiwań zobaczyłam 2kreche nie samowitę uczucie
moje gratulacje kochana przesyłaj nam fluidki żebyśmy i my ujrzały 2 kreseczki spokojnej ciąży ann -
nick nieaktualny;oniqa wrote:Witam wszystkie
hej kochana, ja właśnie też szybko - podobnie jak Ty miałam już płodny śluz ... i nie wiem czy owu będzie czy była (mam 14dc) dziś też śluz ale już jest go coraz mniej . . . -
;oniqa wrote:Emilka WSK wrote:;oniqa wrote:Witam wszystkie
No pewnie do dzieła więc
Z tą owu tak już jest dziwnie
I uda Ci się na pewno- podbuduję Cię (jeśli jestem w ciąży ): Dziś mam 40 dc. Od 2 dni testy pozytywne choć jeszcze nie są mocne. A w 29 dc byłam na USG u lekarza na monitoringu i powiedział, że mam niepęknięte małe pęcherzyki ( jak w PCOS)...czyli, że NIE BYŁO owulacji. Poddałam się już w tym miesiącu i brałam hormony które mi dał na poprawę cyklu i owulacji. Ale okres nie przychodził nadal, piersi bolały, temp rosła... Sprawdziłam testem ( przy ciąży trzeba odstawić te leki) i proszę, dzwonię więc do niego i mówię o wynikach testów a on zdziwiony...że jednak się jakoś udało, kiedy, jak? nie wie W tych 10 dniach od wizyty musiało się udać, w 10 dniach które spisałam na straty Nie wiem, czy to ciąża ( ale czuję ), muszę poczekać do poniedziałku na wyniki Bety HCG... Oby jednak testy się nie myliły I uwierz, że cuda się zdarzają;oniqa lubi tę wiadomość
Emilka WSK wrote:;oniqa wrote:Emilka WSK wrote:;oniqa wrote:Witam wszystkie
No pewnie do dzieła więc
Z tą owu tak już jest dziwnie
I uda Ci się na pewno- podbuduję Cię (jeśli jestem w ciąży ): Dziś mam 40 dc. Od 2 dni testy pozytywne choć jeszcze nie są mocne. A w 29 dc byłam na USG u lekarza na monitoringu i powiedział, że mam niepęknięte małe pęcherzyki ( jak w PCOS)...czyli, że NIE BYŁO owulacji. Poddałam się już w tym miesiącu i brałam hormony które mi dał na poprawę cyklu i owulacji. Ale okres nie przychodził nadal, piersi bolały, temp rosła... Sprawdziłam testem ( przy ciąży trzeba odstawić te leki) i proszę, dzwonię więc do niego i mówię o wynikach testów a on zdziwiony...że jednak się jakoś udało, kiedy, jak? nie wie W tych 10 dniach od wizyty musiało się udać, w 10 dniach które spisałam na straty Nie wiem, czy to ciąża ( ale czuję ), muszę poczekać do poniedziałku na wyniki Bety HCG... Oby jednak testy się nie myliły I uwierz, że cuda się zdarzają
dlatego ja dzisiaj przyjde z pracy po 22 to zaraz wezmę mężusia w obroty tylko żeby nie był mega pijany bo go uszczelę
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:dejzi masakra ja już dokupuje i dokupuję
A jakie masz brzuszkowe objawy oprócz testów Mamo?
wlasnie nie jakie jak sie wslucham w swoje cialo to dopiero cos tam mam. rano strasznie mi goraco i wieczorem.. troche sutki kluja ale nie caly czas tylko od czasu do czasu.. brzuszek uczucie pelnosci jak bym miala balonik z woda.. zero sluzu jak wygrzebie jest bialy.. czasami jak gwaltownie cos zrobie to zawiruje w glowie.. pokluwanie lekko jajnika..
takie niejakie te bojawy nic mi to nie mowi.. moze dlatego ze po ciazy jestem.. w pierwszej ciazy czulam jak piersi puchly... a teraz nic nie dziwie sie bo piersi flaki po karmieniu.. zaszami mnie zemdli po jedzeniu ale tak lekko nie zebym leciala do kibla.
moze za wczesnie jeszcze ..
pierwsza ciaze mialam rewelacyjna bez objawowa bez zygania..
ale teraz caly czas czuje zapach kawy w powietrzu i mam chote sie napic ale przeciesz ja nie pije kawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 09:32