X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez was teraz siedze i myślę jak to będzie...w tym kryzysie... :)

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    Emilka WSK wrote:
    Sprawdziłam teraz i Iwka nie,a basiulka nic nie zaznaczyła

co to znaczy iwka nie

na wykresie miała @ kilka dni temu...czy nie? :( cos pomieszałam?

Iwka lubi tę wiadomość

002cf1800b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    deJzi wrote:
    a tu zafasolkowane z tego co wiem

<3 - basiulkaa_89
    <3 - anika
    <3 - Iwka
    <3 - jooo
    <3 - AnMi
    <3 - deJzi
    <3 - ecencia
    <3 - AnMi
    <3 - anna21
    <3 - Emilka WSK

A która czeka na betę oprócz mnie? :)

ann21 dzis poszla zrobic

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To czekanie jest najgorsze, ciekawe czy wszędzie każą czekać...chyba tak..

002cf1800b.png

• Eavonne Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuleska dobrze wiedzieć w sprawach z praca:-))) Ja tez ciagle szukam pracy jest tragedia żeby znaleźć dobrze platna!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    carolina84 wrote:
    Dejzi proszę dopisz mnie na testowanie na 26.05. Przepraszam, że tak późno odpisuje ale praca do późnego wieczora i ciężko mi się rano z łóżka zwlec:) Ja jestem w UK. Tutaj kiepsko o dobrego lekarza dlatego co jakies 4 miesiace staram się lecieć do Polski do mojego gin i dentystki i oczywiście rodzinke odwiedzic. W grudniu jak byłam na kontroli w 8-9dc miałam dominujący pęcherzyk chyba 22mm i lekarz az sie zdziwił ze juz taki duzy i przepisał luteine w razie gdyby nie mógł pęknąć i brzuch bolał... Ale nic nie bolało wiec luteina zostala nieruszona... Wtedy sie jeszcze nie staralismy, zaczelismy w marcu, teraz 3 cykl... I zastanawiam sie czy sprobowac z luteina bo mam zapas i do czerwca do kolejnej wizyty by starczylo w razie gdyby sie udalo zajsc w tym cyklu.... Poradzcie prosze.

a to duze masz te pecherzyki w sam raz na pekniecie ... a masz pewnosc ze pekaja??

bierz lutka bo ty moze jestes w ciazy ale jeszcze nie iwesz o tym i ci to idzie z okresem :/
    no to nie wygladasz na to co ci napisalam wczesniej o tej fazie lutealnej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra babeczki schodzę do kuchni narka :)

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    Emilka WSK wrote:
    ;oniqa wrote:
    a gdzie dokładnie masz tą rodzinkę w tychach Emilka

Ja nie, Skarbie, tylko dejzi :)

Tychy Stare ale ciateczka tak mieszka bo kuzyneczki juz duze i powyjezdzaly do Kanady...

cos ty za granica kryzys ja wszędzie lipa nie mam roboty :/

czyli niedaleko mnie :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ucioekam do pracy udanego popołudnia życze będe dopiero jutro bo wieczorkiem chcę męża wykorzystać :)

maximka84, deJzi lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Emilka WSK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 3 rozstępy na piersi...

002cf1800b.png

• carolina84 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak wlasnie pomyslalam w ostatnim cyklu bo w 9 dniu fazy lutealnej (23dc) jednorazowo poleciała mi taka zywa czerwona krew i pomyslalam ze to moze byc zagniezdzenie ale pozniej juz zaczelam brudzic i okres sie rozkrecil:( Sprobuje od owulacji z luteiną w tym cyklu, może sie uda...

http://ovufriend.pl/graph/c6697f81f68f3eeddc4cfa6e742dd7ab
  • juicca Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to czekam na wiadomości w sprawie zafasolkowanych , co i jak z betą , ah te moje czekanie z testowaniem do 18 tego

a co do pracy , dokładnie cięzko znaleść dobrze płatną prace , mam wyzsze wykształcenie a i tak pracuję za 1600 brutto masakra ehh

no cóż mykam pracować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 11:10

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    Przez was teraz siedze i myślę jak to będzie...w tym kryzysie... :)

Nie martw się. Będzie co będzie. Karta się odwróci. A branża odrodzi.
    Czasem trzeba upaść na samo dno, żeby się podnieść...

deJzi lubi tę wiadomość

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:

Jak mnie nikt tu nie przekrzyczy, bo są różne preparaty i metody, ze swojej strony mogę polecić oliwkę Hipp. Naturalny olej sezamowy z olejkiem ze słodkich migdałów. Zero parafiny. U mnie zero rozstępów w pierwszej ciąży. Małego do 3 miesiąca życia też nią smarowałam. Dla mnie rewelacja.

deJzi lubi tę wiadomość

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybieram się na 16 do ginekologa. Idę się robić na bóstwo....

Konwalia lubi tę wiadomość

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:

Emilka ja mam rozstępy na piersiach cały brzuch wewnętrzna strona ud przy pachwinach i na łydkach. Smarowałam się mustellą i innymi preparatami w ciąży i nikt mi nie powie że to nie jest genetyczne. Moja siostra nie ma ni jednego po ciązy ja zorana jestem jak ruskie pole :D

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Emilka WSK wrote:

Emilka ja mam rozstępy na piersiach cały brzuch wewnętrzna strona ud przy pachwinach i na łydkach. Smarowałam się mustellą i innymi preparatami w ciąży i nikt mi nie powie że to nie jest genetyczne. Moja siostra nie ma ni jednego po ciązy ja zorana jestem jak ruskie pole :D

No jak tylko zobaczę betę to lece chyba po tą oliwkę Hipp, myślałam juz o niej.. Jak mi juz teraz wylazlo to co potem, fakt, zauważylam ze sa większe ale jak byłam teraz sutki schłodzić to patrzę a tam kreski... u mnie w rodzinie też same sklonności, i do nadwagi i rozstępów, zawsze bylam odmienna- chudzielec ale wiesz jak jest..

002cf1800b.png

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuleska wrote:
    Emilka WSK wrote:

Jak mnie nikt tu nie przekrzyczy, bo są różne preparaty i metody, ze swojej strony mogę polecić oliwkę Hipp. Naturalny olej sezamowy z olejkiem ze słodkich migdałów. Zero parafiny. U mnie zero rozstępów w pierwszej ciąży. Małego do 3 miesiąca życia też nią smarowałam. Dla mnie rewelacja.

Skoro na Ciebie podziałało to tez spróbuję :)

002cf1800b.png

• ann21 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkich po pierwsze dziękuje wszystkich za gratulacje :-) po drugie test robiłam dzisiaj czyli w dniu spodziewanej@@@ której nie będzie przez najbliższe 9miechów ;-) na bete nie poszłam bo zaspałam ;-) a u nas pobierają do 9 w pon. idę. Obecnie dobrze się czyje mam większe cycki obwódki wokół nich powiększone śluż mam taki serka koloru dosyć mało uczucie ciężkości w brzuszku i ciągle chce mi się pić nawet w nocu i ciągle spać w dzień drzemka obowiązkowa. I strasznie mi duszno w kolejce nie moge stać bo bym zemdlała a tak to mam deliikatne ciągnięcie w brzuchu tak jak na @ ale bardziej delikatne. Mój M zareagował strasznie myślałam że będzie się cieszyć to zamiast tego powiedział że musi sobie wszystko przemyśleć najpierw chcą dziecka a co do czego to jakby nie wiedzieli skąd się tworzą. brak słów przesyłam wszystkim zielone kropeczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

deJzi, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann21 wrote:
    witam wszystkich po pierwsze dziękuje wszystkich za gratulacje :-) po drugie test robiłam dzisiaj czyli w dniu spodziewanej@@@ której nie będzie przez najbliższe 9miechów ;-) na bete nie poszłam bo zaspałam ;-) a u nas pobierają do 9 w pon. idę. Obecnie dobrze się czyje mam większe cycki obwódki wokół nich powiększone śluż mam taki serka koloru dosyć mało uczucie ciężkości w brzuszku i ciągle chce mi się pić nawet w nocu i ciągle spać w dzień drzemka obowiązkowa. I strasznie mi duszno w kolejce nie moge stać bo bym zemdlała a tak to mam deliikatne ciągnięcie w brzuchu tak jak na @ ale bardziej delikatne. Mój M zareagował strasznie myślałam że będzie się cieszyć to zamiast tego powiedział że musi sobie wszystko przemyśleć najpierw chcą dziecka a co do czego to jakby nie wiedzieli skąd się tworzą. brak słów przesyłam wszystkim zielone kropeczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej Ann :) może termin bedziemy mieć ten sam :)
    ja bylam na krwi dzisiaj :) test tez + z moczu, co do cycuszkow i pragnienia oraz senności to w 100 % potwierdzam, ze i ja je mam :) A mój D. po moim oznajmieniu ciąży...zasnął :) a po pobudce cieszył się jak szalony i snuł plany :)

002cf1800b.png

‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ