Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Przez was teraz siedze i myślę jak to będzie...w tym kryzysie...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
deJzi wrote:Emilka WSK wrote:Sprawdziłam teraz i Iwka nie,a basiulka nic nie zaznaczyła
co to znaczy iwka nie
na wykresie miała @ kilka dni temu...czy nie? cos pomieszałam?Iwka lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
To czekanie jest najgorsze, ciekawe czy wszędzie każą czekać...chyba tak..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnycarolina84 wrote:Dejzi proszę dopisz mnie na testowanie na 26.05. Przepraszam, że tak późno odpisuje ale praca do późnego wieczora i ciężko mi się rano z łóżka zwlec:) Ja jestem w UK. Tutaj kiepsko o dobrego lekarza dlatego co jakies 4 miesiace staram się lecieć do Polski do mojego gin i dentystki i oczywiście rodzinke odwiedzic. W grudniu jak byłam na kontroli w 8-9dc miałam dominujący pęcherzyk chyba 22mm i lekarz az sie zdziwił ze juz taki duzy i przepisał luteine w razie gdyby nie mógł pęknąć i brzuch bolał... Ale nic nie bolało wiec luteina zostala nieruszona... Wtedy sie jeszcze nie staralismy, zaczelismy w marcu, teraz 3 cykl... I zastanawiam sie czy sprobowac z luteina bo mam zapas i do czerwca do kolejnej wizyty by starczylo w razie gdyby sie udalo zajsc w tym cyklu.... Poradzcie prosze.
a to duze masz te pecherzyki w sam raz na pekniecie ... a masz pewnosc ze pekaja??
bierz lutka bo ty moze jestes w ciazy ale jeszcze nie iwesz o tym i ci to idzie z okresem
no to nie wygladasz na to co ci napisalam wczesniej o tej fazie lutealnej -
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:Emilka WSK wrote:;oniqa wrote:a gdzie dokładnie masz tą rodzinkę w tychach Emilka
Ja nie, Skarbie, tylko dejzi
Tychy Stare ale ciateczka tak mieszka bo kuzyneczki juz duze i powyjezdzaly do Kanady...
cos ty za granica kryzys ja wszędzie lipa nie mam roboty
czyli niedaleko mnie
-
Mam 3 rozstępy na piersi...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Ja tak wlasnie pomyslalam w ostatnim cyklu bo w 9 dniu fazy lutealnej (23dc) jednorazowo poleciała mi taka zywa czerwona krew i pomyslalam ze to moze byc zagniezdzenie ale pozniej juz zaczelam brudzic i okres sie rozkrecil:( Sprobuje od owulacji z luteiną w tym cyklu, może sie uda...
-
Dziewczyny to czekam na wiadomości w sprawie zafasolkowanych , co i jak z betą , ah te moje czekanie z testowaniem do 18 tego
a co do pracy , dokładnie cięzko znaleść dobrze płatną prace , mam wyzsze wykształcenie a i tak pracuję za 1600 brutto masakra ehh
no cóż mykam pracowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 11:10
-
Emilka WSK wrote:Mam 3 rozstępy na piersi...
Jak mnie nikt tu nie przekrzyczy, bo są różne preparaty i metody, ze swojej strony mogę polecić oliwkę Hipp. Naturalny olej sezamowy z olejkiem ze słodkich migdałów. Zero parafiny. U mnie zero rozstępów w pierwszej ciąży. Małego do 3 miesiąca życia też nią smarowałam. Dla mnie rewelacja.deJzi lubi tę wiadomość
-
Emilka WSK wrote:Mam 3 rozstępy na piersi...
Emilka ja mam rozstępy na piersiach cały brzuch wewnętrzna strona ud przy pachwinach i na łydkach. Smarowałam się mustellą i innymi preparatami w ciąży i nikt mi nie powie że to nie jest genetyczne. Moja siostra nie ma ni jednego po ciązy ja zorana jestem jak ruskie pole -
Jaga wrote:Emilka WSK wrote:Mam 3 rozstępy na piersi...
Emilka ja mam rozstępy na piersiach cały brzuch wewnętrzna strona ud przy pachwinach i na łydkach. Smarowałam się mustellą i innymi preparatami w ciąży i nikt mi nie powie że to nie jest genetyczne. Moja siostra nie ma ni jednego po ciązy ja zorana jestem jak ruskie pole
No jak tylko zobaczę betę to lece chyba po tą oliwkę Hipp, myślałam juz o niej.. Jak mi juz teraz wylazlo to co potem, fakt, zauważylam ze sa większe ale jak byłam teraz sutki schłodzić to patrzę a tam kreski... u mnie w rodzinie też same sklonności, i do nadwagi i rozstępów, zawsze bylam odmienna- chudzielec ale wiesz jak jest..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
mamuleska wrote:Emilka WSK wrote:Mam 3 rozstępy na piersi...
Jak mnie nikt tu nie przekrzyczy, bo są różne preparaty i metody, ze swojej strony mogę polecić oliwkę Hipp. Naturalny olej sezamowy z olejkiem ze słodkich migdałów. Zero parafiny. U mnie zero rozstępów w pierwszej ciąży. Małego do 3 miesiąca życia też nią smarowałam. Dla mnie rewelacja.
Skoro na Ciebie podziałało to tez spróbujęZawsze będziemy Cię kochać !!!
witam wszystkich po pierwsze dziękuje wszystkich za gratulacje po drugie test robiłam dzisiaj czyli w dniu spodziewanej@@@ której nie będzie przez najbliższe 9miechów na bete nie poszłam bo zaspałam a u nas pobierają do 9 w pon. idę. Obecnie dobrze się czyje mam większe cycki obwódki wokół nich powiększone śluż mam taki serka koloru dosyć mało uczucie ciężkości w brzuszku i ciągle chce mi się pić nawet w nocu i ciągle spać w dzień drzemka obowiązkowa. I strasznie mi duszno w kolejce nie moge stać bo bym zemdlała a tak to mam deliikatne ciągnięcie w brzuchu tak jak na @ ale bardziej delikatne. Mój M zareagował strasznie myślałam że będzie się cieszyć to zamiast tego powiedział że musi sobie wszystko przemyśleć najpierw chcą dziecka a co do czego to jakby nie wiedzieli skąd się tworzą. brak słów przesyłam wszystkim zielone kropeczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
deJzi, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
ann21 wrote:witam wszystkich po pierwsze dziękuje wszystkich za gratulacje po drugie test robiłam dzisiaj czyli w dniu spodziewanej@@@ której nie będzie przez najbliższe 9miechów na bete nie poszłam bo zaspałam a u nas pobierają do 9 w pon. idę. Obecnie dobrze się czyje mam większe cycki obwódki wokół nich powiększone śluż mam taki serka koloru dosyć mało uczucie ciężkości w brzuszku i ciągle chce mi się pić nawet w nocu i ciągle spać w dzień drzemka obowiązkowa. I strasznie mi duszno w kolejce nie moge stać bo bym zemdlała a tak to mam deliikatne ciągnięcie w brzuchu tak jak na @ ale bardziej delikatne. Mój M zareagował strasznie myślałam że będzie się cieszyć to zamiast tego powiedział że musi sobie wszystko przemyśleć najpierw chcą dziecka a co do czego to jakby nie wiedzieli skąd się tworzą. brak słów przesyłam wszystkim zielone kropeczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hej Ann może termin bedziemy mieć ten sam
ja bylam na krwi dzisiaj test tez + z moczu, co do cycuszkow i pragnienia oraz senności to w 100 % potwierdzam, ze i ja je mam A mój D. po moim oznajmieniu ciąży...zasnął a po pobudce cieszył się jak szalony i snuł planyZawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!