Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
mamuleska wrote:deJzi wrote:mamuleska ale ty slicznie sklejasz te wyrazy no jestem wzruszona.. przepieknie piszesz..
hmmmmm?
Potwierdzam, jakbym czytała poradnik o macierzyństwie, o życiu... Pięknie..deJzi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
mamuleska wrote:A jake kolory są teraz na topie??? Pazurów oczywiście.
Robię turkus. Bedzie ok?
Oj tak bardzo właśnie tez taki mam teraz słyszałam też że żółty i inne soczystoścideJzi lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Emilka WSK wrote:mamuleska wrote:deJzi wrote:mamuleska ale ty slicznie sklejasz te wyrazy no jestem wzruszona.. przepieknie piszesz..
hmmmmm?
Potwierdzam, jakbym czytała poradnik o macierzyństwie, o życiu... Pięknie..
Super, ze jak się tak nastukam to chociaż zerkniecie. Ale nie miało brzmieć jak poradnik. Nie mam odwagi doradzać innym.
Tak mi czasem coś na sercu leży, to napiszę. Bo życie proste nie jest i czarno białe też. BuźkideJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia28:( wrote:hej jak myślicie czy test by mi wyszedł?
Spróbuj, u mnie wyszedł szybkoZawsze będziemy Cię kochać !!!
hej muszę się z Wami podzielić informacją, która dla mnie i wszystkich Staraczek jest bardzo pozytywna, otóż moja koleżanka z pracy która od prawie dwóch lat próbowała zaciążyć, łącznie z clo, monitoringiem, pregnylem i innymi medykamentami właśnie jest w ciąży, zaszła w cylku w którym jak stwierdziła: "nie idę już do żadnego lekarza, wolę kupić sobie nową parę butów " a u mnie 10dc nie mam totalnie żadnych objawów ovu, czułam coś w jajnikach przedwczoraj, ale 6,7 dc cyklu przy 25 dniowych cyklach to chyba urojona owulacja nawet śluzu nie obserwuję, a ostatnio u gina w 11dc było po owu, płyn w zatoce douglasa i poszarpany pęchcerzyk, więc ten cykl owszem ze staraniami, sądzę będzie bezoowocny, ale trzymam za nas Wszystkie mocno kciuki
Emilka WSK lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
HOPE83 wrote:ann - gratulacje
gosia28- ja bym poczekała przynajmniej do 10 dnia po owulacji, a jak dasz radę to do 14
Nie dam rady Was nadrobić kochane..jestem padnięta.U mnie zaczęły się mdłości i strasznie mi słabo..
Hope a Ty robiłas betę? Według ovu jestem w 5 tyg 5 dc już i dziś ją zrobiłam..samira lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Amelia wrote:Emilka WSK
eh no super!!! po twoich przeżyciach zasługujesz na wszystko co najlepsze a przede wszystkim na fasolkę by zdrowo rosła i rozwijała się odpoczywaj nooo stresss!
Jesteś kochana AmelkoZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
deJzi- my obie od 8.05 mamy +, widzialaś? Masz fb?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny