Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia wrote:dejzi emailka to jak bede przed wami rodzic na 5styczen wedlug ovu mam termin:)kiedy idziecie na pierwsze usg?ja dopiero 21maja:*pozdrawiam
karolla trzymam kciuki:*
W poniedzialek odbieram betę i zaraz usg Oliwko mój gin sie niecierpliwi, choć to za wcześniesamira lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
Konwalia wrote:deJzi wrote:a tu zafasolkowane z tego co wiem
- basiulkaa_89
- anika
- Iwka
- jooo
- AnMi
- deJzi
- ecencia
- AnMi
- anna21
- Emilka WSK
AnMi będzie miała bliźniaki!
Wywróżysz, oj wywróżyszZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
Emilka WSK wrote:deJzi wrote:wiecie co musze zie wyzalic !!!!
nie chcxe smutkowac ale musze sie wygadac
wujo ma wypis ze szpitala chyba dzis a naj pozniej w poniedzialek bedzie lezal w domu u siebie.... niestety chirurdzy nic a nic nie moga zrobic serduszko kompletnie zatorowane cale, nic sie nie da zrobic, cisnienie ma 50... poprostu on juz umiera bedzie umieral bardzo powoli az przestanie pukac serduszko i stanie, krew juz prawie nie przeplywa przez serduszko... dali mu jakies tabsy na rozrzedzenie krwi to tyle...
to musi byc straszne jak tak mozna swiadomie umierac chyba gorsze od raka..
nie iwem czy juz wspominalam ale nie ma nikogo nie ma zony nie ma dzieci jestesmy tylko my.... trzeba przy nim siedziec 24/h
bo moze to nastopic dzis albo za miesiac.. bardzo straszne.. patrzec jak umiera..
ale pocieszam sie tym ze taka jest natura jedno sie rodzi a drugi umiera..
i martwi mnie to ze wlasnie w tym momecie kiedy jestem w ciazy cos takiego sie stalo...
i jeszcze wujo nas pociesza zeby sie nie martwic nim mamy sie zajac wlasnym zyciem..
mam nadzieje ze zdążę mu powiedziec ze jestem w ciazy....
i i jeszcze lekarze powiedzieli ze nawet kiedy by przyszedl 5 miesiecy wczesniej to nic by nie zrobili ... minimum z 10 lat wczesniej mial juz cos robic zeby tego nie bylo.
Mocno mocno Cię przytulam wiem, co czujesz :*
jeszcze gorsze jest jak patrzysz jak umiera twoje dziecko i nie możesz nic z tym zrobić. Mój synek odszedł w wigilię 2012 w wieku 6 lat i 10 m-cy. Nie ma na świecie nic gorszego niż patrzeć jak gaśnie twoje dziecko...
Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam ale życie jest taki okrutne brak słów.samira lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamuleska wrote:Wróciłam od lekarza. Był pod wrażeniem... moich siniaków na nogach. W liczbie 28 dokładnie. Mam słabe naczynka. Ale zlitował się nad maltretowaną kobietą i mimo, że to mój 4 cykl starań, zgodził się na "dopalacze. Mój urok jeszcze działa. Inna sprawa, że sama zaczęłabym sobie dawkować medykamenty i wyjścia specjalnie mu nie zostawiłam...
fajnie ze wizyta udana... jaka masz kuracje? co ci wlasciwie jest? -
nick nieaktualnyzielarka wrote:deJzi wrote:zielarka wrote:Hej! Witam serdecznie! Jestem tu nowa staramy się o drugą dziecinę. To nasz drugi cykl starań
kiedy planowana mlapa ma przyjsc dopisze cie do listy starajacych sie
Kończę właśnie okres, zaczynam nowy cykl. Gdzie macie tę listę? Krążę tu jak pijana w mgle
SZALONA LISTA TESTOWANIA !!!!
ALBO BEBE ALBO ZONK
01.05 - Reni
02.05 - kate38
10.05 - Iwo123
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
15.05 - gosia28
16.05 - adzia
18.05 - eunika
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
19.05 - Asi
20.05 - Nishi ( 3 miesiace kuracji )
20.05 - ash
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
25.05 - samira
26.05 - ninka
26.05 - carolina84
28.05 - Nusia
27.05 - Brava
32.05 - maximka84 27
01.06 - H30
01.06 - Domi81
01.06 - doris85
01.06 - Klif
02.06- Gośśśka
07.06 - ;oniqa
08.06 - annia
10.06 - Jaga
12.06 - Fedra
30.06 - Kami
- zielarka
- annia
- Koza
- Insidia89
- Tweety
- Eavonne
DOPISAĆ PROSZĘ KTO JESZCZE
BEDZIEMY LACZYC RAZEM Z CZERWCEMWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 05:42
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:dejzi emailka to jak bede przed wami rodzic na 5styczen wedlug ovu mam termin:)kiedy idziecie na pierwsze usg?ja dopiero 21maja:*pozdrawiam
karolla trzymam kciuki:*
ja bym chciala tak w 7 tygodniu zawitac u ginka o ile nic sie nie wydarzy jutro ma przyjsc planowana malpa i boje sie zeby mi to nie piuscilo ale co tam bedzie co ma byc... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsi dzieki ale naraie biegam do kibelka zeshizowana i sprawdzam czy ok niech juz przeleci te tydzien biedzie mi latwiej.. jeszcze musze biegac za mlodym bo tak sie rozkrecil ze wszedzie sie wcisnie i jest strasznie ciekawski i próbuje juz chodzic. wiec gimnastyki troche mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 04:57
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja chyba z tym moim mężem oszaleję...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny