MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dołączam do Was Myślę, że będę testować ok 18 maja. Mam długie, prawie 40 dniowe cykle. Teraz akurat jest 2dc. Staramy się dwa lata. 6 lat temu straciłam dwie ciąże. Mam nadzieję, że w końcu się uda
Skarpeta, Iseko lubią tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Hej!
Ja tez zaczynam starania w nastepnym miesiacu, ale pierwsze testowanie wypada poki co na 1.06 takze zaczekam na czerwiec a za Was trzymam kciuki i owocnych staran!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 20:17
Iseko lubi tę wiadomość
-
Cześć, dołączam się do tematu.
Przed chwilką moja nadzieja zgasła. Może jednak Maj pokaże lepszą przyszłość.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Ja również podzielam zdanie KAL i Helenki, żeby pisać na razie na kwietniówkach bo te co dołączą do Was pod koniec kwietnia będą miały problem, żeby nadrobić wpisy tutaj . Tak czy inaczej trzymam kciuki już teraz za majówki.Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
nick nieaktualny
-
valetta94 wrote:Hej dziewczyny! Maj piekny miesiac, wszystko budzi się do życia, wiec oby male szczęścia zechcialy do Nas przyjsc. Ja testuje 26 maja, 1 cykl starań. Testowac oraz starać sie bedziemy w podróży poslubnej, wiec mam nadzieje ze wrócimy z pamiątką z wakacji Pozdrawiam Was!
No no, nie dość, że podróż poślubna, to jeszcze 26 maja testowanie. Na Dzień Matki idealnie, żeby poświętować Trzymam kciukivaletta94 lubi tę wiadomość
-
KAL wrote:Ja też ale cóż forum jest otwarte i każdy może założyć wątek.
KAL no wiesz, my na kwietniówkach już się znamy, ale dziewczyny, które cykl mają stracony, a tam ich nie było, to już pewnie kiepsko. A dodając do tego, że na kwietniówkach rekord dwóch kresek, to te ktorym się nie udało, chcą popłakac też sobie nawzajem. Ale jesteśmy cały czas na Wielkanocnych jajcach
Ja w tym cyklu depresja i załamanie. Wyniki męża, i o ile cieszę się z całego serca z dziewczynami naszymi z kwietniówek, o tyle jeszcze bardziej czuję beznadzieję swojej sytuacji... -
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Czasem tu zagladam i podbijam tylko watek,zeby nie uciekl na kolejne strony;) i zeby potem sie nie zdublowalo.7cs- szczęśliwy
-
Ja też po monitoringu dzisiaj, pęcherzyk znowu jest, testy pozytywne są, endometrium grubsze niż w poprzednim cyklu po owu. Tylko wyniki męża uświadamiają, że ten cykl już jest stracony.
Na kwietniówkach mam wrażenie, że wysyp ciąż.
Ja powinnam testować ok. 3-5 maja, ale nie będę z racji tych wyników. Ale z Wami tu będę i będę Wam kibicować, a wy kibicujcie mojemu mężowi, żeby wyniki w powtórnym badaniu wyszły lepsze -
nick nieaktualny
-
hej tak sobie pomyślałam, ze może któaś była by chętna na prowadzenie razem ze mną i Magda i Smag tabelki googlowskiej "testerek" bo powiem szczerze że juz mniej si udzielam niziedyś a fajnie jest mieć to w tabelce? która chętna to wyślę instrukcjeAkceptacja!
-
hej dziewczyny witam wszystkie
w maju kończe 30 lat i oby ten miesiąc okazał się szczęśliwy chcialabym sie zapisac na testowanie 9 maja.
starania od 9 miesięcy, hormony w normie
olej z wiesolka, w tym miesiącu pierwszy raz ConceiveIseko lubi tę wiadomość
-
Dominisia883 wrote:No właśnie kwiecień jest strasznie słaby. .. bardzo mało ciąż.
Maj musi byc lepszy!Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Jeszze się nie skończył. Może kilka dziewczyn nas jeszcze mile zaskoczyć. Każda informacja o ciąży jest dla mnie budująca. To znak że coś się dzieje i na każdą przyjdzie czas.
trzydziecha, Iseko lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
KAL wrote:hej tak sobie pomyślałam, ze może któaś była by chętna na prowadzenie razem ze mną i Magda i Smag tabelki googlowskiej "testerek" bo powiem szczerze że juz mniej si udzielam niziedyś a fajnie jest mieć to w tabelce? która chętna to wyślę instrukcje
KAL, ja co prawda od poniedziałku wracam do pracy, no i wiadomo, w domu teraz też więcej pracy będzie, ale będę tu zaglądać w miarę możliwości, więc chętnie z tabelką pomogę32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔