MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Dziewczyny macie jakies apki fajne na tela zeby wykres z tempki robic? Cos jak tu na Ovu? Nie bardzo chce tyle kasy co msc placic na Ovu i poszukuje bezplatnej na tela. Mialam Ovuview ale jakos jednak mi nie podpasowal.
Ja korzystałam jeszcze z Flo. Też spoko.Skarpeta, iNso87 lubią tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Stąd wlaśnie moje pytanie tutaj bo sama już się w tym teście pogubiłam. Trzy dni temu wyszedł negatyw i nie testowałabym gdyby nie fakt że źle się czuje przez ostatni czas i nie widze innych powodow dla ktorych mialabym sie tak czuc. W dodatku dostalam na twarzy okropnego trądziku, na prawde wysypalo mnie na calej twarzy + szyja gdzie przez ostatnie miesiace mialam raczej spokoj z cera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 22:04
-
katepr wrote:Wrzuce jutro po powrocie z pracy bo aktualnie na nocy jestem powtorze go chyba dopiero faktycznie 16 :p
Raziatko dziwnie to wyglada. Na jednym jakby hyla druga kreska ale cieniutka a na tym.drugim zdjeciu jakby caly test byl w cieniu hmm
Inso87 ovuwiev jest ekstra mam od kilku lat ah dopiero doczytalam ze Ci nie pasuje hmm to nie znam innego. Ale masz tyle postow na forum i nie masz darmowego roku? Ja napisalam.do nich i dostalam. -
iNso87 wrote:Dziewczyny macie jakies apki fajne na tela zeby wykres z tempki robic? Cos jak tu na Ovu? Nie bardzo chce tyle kasy co msc placic na Ovu i poszukuje bezplatnej na tela. Mialam Ovuview ale jakos jednak mi nie podpasowal.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki jesli cos moge doradzic.
To jesli zatestowalyscie a wyszly wam jakies cienie cienia I nie macie pewnoscie czy os tam jest to przerobcie sobie zdjecie na negatyw. W tych kolorach kreseczki beda zawsze lepiej widoczne ! ;:Marilen lubi tę wiadomość
-
Sung wrote:katepr ale fajnie wrzuć fotkę! Kciuki za ciemniejszy.
Zosiak, właśnie mnie też kusi, żeby zatestować wcześnie... rano zrywam się wieźć dziecko do szkoły, więc może w weekend... 11-12 to już jest szansa na kreskę...
Ale dostałam wyniki hormonów. Progesteron 13. Tak mocno średnio estrogen nie optymalny, ciut za wysoko, testosteron ciut za nisko. Może przesadziłam z inozytolem.
U mnie peogesteron 3 @ po tym jak okresu nie dostalam wynosil 15,3 a ciaza doboszona i do ostatniego dnia aktywna bylamSung lubi tę wiadomość
Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
I musze przyznac,ze jakos lepiej to Flo mi podchodzi od Ovuview. Takze apka zostaje a od dzis tempki wpisuje. Zobaczymy czy wogole owu bede miala w tym 1 cyklu.
Katepr napisalam wiadomosc do Ovufriend i zobaczymy czy wogole cokolwiek odpisza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 06:27
Marudaruda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zosiak88 wrote:Witajcie jak tam testy;)
Ja dopiero 6dpo powinnam testować w niedziele bo wówczas powinna przyjsc @ czyli w 10dpo...taka mam stala faze... ale jade na komunie wiec chyba dopiero w poniedziałek bym zatestowala - bo w piatek byloby za wczesniej chyba...Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
nick nieaktualnyMarudaruda wrote:Wydaje mi się, że jest Bardzo słabo, prawie niewidoczne. Ile dpo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 07:55
-
Jak dzisiejsze testowanie?
U mnie @ brak. Zaczęłam 36 dzień cyklu. 6 dni spóźnienia okresuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 08:05
Olaa86 lubi tę wiadomość
-
Grzechotka wrote:Jak dzisiejsze testowanie?
U mnie @ brak. Zaczęłam 36 dzień cyklu. 6 dni spóźnienia okresu
Nie chce Cię martwić, ale ja miałam tak kilka razy i dostawałam w końcu @ w 42 dc, 38 i 37. Więc duuże opóźnienia i nie miałam wtedy cb wcześniej.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Nie chce Cię martwić, ale ja miałam tak kilka razy i dostawałam w końcu @ w 42 dc, 38 i 37. Więc duuże opóźnienia i nie miałam wtedy cb wcześniej.
Ale ja się nie zmartwię, że to nie ciąża, bo wszystkie testy swiata tak mówia. Chciłabym żeby okres już przyszedł, bo jestem gotowa na nowy cykl. Mamy conceive plus, dostawiłam energetyki i inne świństwa... i tak czekam.