MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Katti wrote:ja sprawdzalam te z tesco o ktorych piszesz i one są gorsze niż te gówna z allegro dlatego osobiscie wiem ze te paskowe ktore kupowalam sa o wiele lepsze i tu nie chodzi tylko o ilosc. A jak miałabym wydawac 3 funty za 2 testy i to gowniane testy to wole kupic te paskowe nawet jesli byłby tak samo gowniane jak te tesco to chociaz masz ich wiecej tego gowniaka i zawsze masz na wiecej dni
Ja place £13 za dwa testy first response bo to sa najlepsze i najczulsze testy na rynku tym chinskim badziewiom nie ufam
A ja melduje ze u mnie @ zawitala wiec nowy cykl czas zaczacMarudaruda, Katti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati88 wrote:ja nie mam objawów nadczynności no chyba że się przez tyle lat przyzwyczaiłam:) teraz mam nie wchodzić w niedoczynność tylko w normę dla zdrowgo człowieka czyli tak najlepiej pomiędzy 1 a 2 jeśli chodzi o TSH:)
a ft4 nie bada się rzekomo u osób bez tarczycy bo przyjmuje się tyroksyne i ona nie wychodzi prawidłowo (pewnie co innego jest u osob z tarczycą i na lekach) . Chodze do bardzo dobrego endo w Poznaniu więc mu ufam:)
A! Widzisz. Na braku tarczycy się nie znam. Zwracam honor
Zrobiłam dziś hormony. Ciekawa jestem. Boli strona po wyciętym jajowodzie. Owu była z drugiej.Pati88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToonney wrote:Ja place £13 za dwa testy first response bo to sa najlepsze i najczulsze testy na rynku tym chinskim badziewiom nie ufam
A ja melduje ze u mnie @ zawitala wiec nowy cykl czas zaczacWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 12:22
agniecha2101, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Almond wrote:Hej dziewczyny, wpadam zostawic wiruski @€&¥<¥%+%¥%¥>¥}+{*{ i trzymam mocno kciuki za wszytstkie testujace w Maju:) to piekny miesiac, musi byc duzo pozytywow:-)
A jak się czujesz? Widzę, że 12ty tydzień już, ale to leci32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualnykatepr wrote:Asioczek a co mial lekarz jeszcze zrobic? W 4tyg na usg niewiele widac...dlatego lepiej isc pozniej .
Grzechotka do 5 dni w super hiper dobrych warunkach -
Ja po wczorajszych bolach raz jednej a raz drugiej strony brzucha dzis jest super... tylko spac mi sie chce...a zaczynam zaraz szkolenie do 18....Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie da się nie myśleć. Niby zajęta jestem, ale myślę i tak.
Plemniki i do tygodnia mogą. Znajoma opowiadała, że mąż przebadany i tak wyszło. Śmiała się że może zajść w ciążę jak jego nie bedzie od tygodnia w domu.
U mnie ból podbrzusza i brodawek. Brzmi super. Tylko jak wszystko wygląda super to zwykle ciąży nie ma. -
nick nieaktualnySung kiedy Ty testujesz wlasnie nie widzialam Cie ostatnio na forum po cp. 17.05 bede trzymac kciuki bol podbrzusza i bolace piersi to dobry zwiastun moze w koncu Ci sie uda;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 16:50
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkarpeta wrote:Ikulinka, ale @ nie ma? pamietaj póki jej nie ma to zawsze jest nadzieja wiem że czasami lepiej na chłodno podchodzic do sprawy ... ale jakoś miałam nadzieję że się uda wszystko tak fajnie zapowiadało
3mam kciuki mimo wszystkoSkarpeta lubi tę wiadomość
-
zosiak88 wrote:Kurcze ale ten czas pomalu leci dziewczyny vo robicie aby nie myslec o tym? Jakby przyszla u mnie @ to ide do fryzjera i robie paznokvie trzebs sie jakos pocieszyc
nie wiem jak będzie teraz, jeszcze w tym roku zamierzamy się pobrać, postanowiliśmy, że zaczniemy wcześniej, trudno najwyżej na ślubie będę w ciąży xD
a jeśli nam się nie uda, no to już sobie wyobrażam, te pytania o ciążę, po ślubie..., także na razie staram się nie nakręcać przy tych staraniach, gorzej będzie po ślubie ehhhSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualnyPoziomka92 wrote:Szczerze, przy poprzednim staraniu dostawałam już bzika, z miesiąca na miesiąc chodziłam w coraz większej ciąży urojonej (a staraliśmy się 8 miesięcy i nic...)
nie wiem jak będzie teraz, jeszcze w tym roku zamierzamy się pobrać, postanowiliśmy, że zaczniemy wcześniej, trudno najwyżej na ślubie będę w ciąży xD
a jeśli nam się nie uda, no to już sobie wyobrażam, te pytania o ciążę, po ślubie..., także na razie staram się nie nakręcać przy tych staraniach, gorzej będzie po ślubie ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 17:45
Poziomka92 lubi tę wiadomość
-
Ikulinka29 wrote:Kochana jesteś naprawde:-) ale niestety .A ty kiedy testujesz ?Ja trzymam kciuki za Ciebie
hmmm nie mów że@ przyszła... ja mam jakieś przeczucia...
ja sobie założyłam że nie testuje... w ostatnim cyklu nie zdążyłam bo @ przyszła... teraz teoretycznie termin mam na 14 maja, ale biorę duphaston do 10 maja... i w sumie się zastanawiam... co zrobic... za dużo myślę chybaIkulinka29 lubi tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia -
zosiak88 wrote:No własnie zaczynam sie niepotrzebnie nakrecac blee bo to pierwszy cykl staran po roku czasu bo zrobiismy sobie przerwe i teraz szaleje.Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
nick nieaktualnyMi ciezko glowe wylaczyc a na spontan isc nie mozemy bo jestem po cp i zszytym jajowodzie wiec polowanie na lewa strone:/ zazdroszcze Wam
Poziomka92 to super ze takie podejscie masz mnie z jednej strony korci by zrobic test a z drugiej strony rozum mowi ze nie ze czekaj na @ no i tak to dwa oblicza we mnie siedza;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 18:04
-
zosiak88 wrote:Mi ciezko glowe wylaczyc a na spontan isc nie mozemy bo jestem po cp i zszytym jajowodzie wiec polowanie na lewa strone:/ zazdroszcze Wam
Poziomka92 to super ze takie podejscie masz mnie z jednej stroby korci by zrobic test a z drugiej strony rozum mowi ze nie ze czekaj na @ no i tak to dwa oblicza we mnie siedza;)Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
nick nieaktualny
-
Jej to faktycznie przeszłaś...Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018