MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlamka82 wrote:Mam wyniki TSH.
Data badania
07-05-2018
Nazwa badania
TSH
Wartość
2,170
Jednostka
µIU/ml
Norma
0,27 - 4,2
W normie
Chyba ok co?
Pojutrze robię prolaktynę i proga.
Dostałam też luteinę pod język.
Myślicie że mogę teraz zacząć brać czy poczekać do następnego cyklu?
Do znudzenia powtarzam, że samego tsh się nie robi.
A, zosiak, witaj -
Grzechotka wrote:Widzę cień. Miałam 4x identyczny i negatywną betę. Oby u Ciebie było inaczej :*
Dlatego nie nastawiam sie
Mam nadzieje ze kreska zciemnieje bo okres mam miec dopiero w ptGrzechotka lubi tę wiadomość
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
MARIKA12 wrote:Dlatego nie nastawiam sie
Mam nadzieje ze kreska zciemnieje bo okres mam miec dopiero w pt
A ile jesteś dni po owulacji?Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Dzięki, odpoczęłam
16 maja termin, ale mam ambicję poczekać
Przepraszam, nie pamietam, tarczyca ok? trombolfilia itp? cukry? progesteron?
To jeszcze trochę czasu jest ale bede trzymac mocno kciuki :*
Tarczyca w miare ok (1,75)- lekarz nic nie przepisał, cukrów nie zlecił bo stwierdził ze jak mam naturalne owulacje to nie ma takie potrzeby (tak jak tych badań na MUCHe czy jakiś tak), o tej trombofilii pierwsze slysze... miałam tylko podstawowe hormony. Progesteron z 21dc był dwa razy ponad 13 i martwi mnie to trochę bo wydaje mi się ze powinien być wyższy ale z tym gin tez nie widział problemu... w czerwcu mam HSG i teraz chce zrobić na własna ramę reszte hormonów (aspat, alat, kreatyninę, dheas, DHEA, shbg, androstendion i 17-oh-progesteron) i te MUCHe i pójść na konsultacje do innego gina. A przy okazji, orientujesz się czy te wszystkie powyższe hormony moge zrobić 3dc? -
Ale tu emocje! Marika dawaj znac
A u mnie dzis od rana bardzo okresowe samopoczucie, bole brak sil czuje ze do jutrzejszego testowania nie dojdzie
-
nick nieaktualny
-
kuzmoni1 wrote:Grzechotka a ktory to dpo?
Podejrzewam, że żaden, bo myśle, że w ogóle nie było owulacji.
dzień dobry. witam się w 35 dniu cyklu. Za 5 dni rozważę wizytę u lekarza. -
Natalia91! wrote:To jeszcze trochę czasu jest ale bede trzymac mocno kciuki :*
Tarczyca w miare ok (1,75)- lekarz nic nie przepisał, cukrów nie zlecił bo stwierdził ze jak mam naturalne owulacje to nie ma takie potrzeby (tak jak tych badań na MUCHe czy jakiś tak), o tej trombofilii pierwsze slysze... miałam tylko podstawowe hormony. Progesteron z 21dc był dwa razy ponad 13 i martwi mnie to trochę bo wydaje mi się ze powinien być wyższy ale z tym gin tez nie widział problemu... w czerwcu mam HSG i teraz chce zrobić na własna ramę reszte hormonów (aspat, alat, kreatyninę, dheas, DHEA, shbg, androstendion i 17-oh-progesteron) i te MUCHe i pójść na konsultacje do innego gina. A przy okazji, orientujesz się czy te wszystkie powyższe hormony moge zrobić 3dc?
możesz robić w 3dc, robi się je między 2a5 dcNatalia91! lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hej.
Wlasnie zatestowalam. Ta sama sytuacja. ALE uzylam tego samego testu, myslalam ze mam jeszcze inny i zrobie dwa jednoczesnie.
Dzisiaj wg aplikacji 11dpo. Ja mysle ze 12.
Narazie sie nie nastawiam chociaz mam duza nadzieje ze moze jednak. W 1 ciazy robilam test dzien po @ a moja kreseczka i tak byla bardzo bardzo blada wiec teraz z racji tego ze jeszcze 3dni tli sie we mnie iskierka nadzieji
Zatestuje w czwartek lub ptNatalia91!, Olaa86, agniecha2101 lubią tę wiadomość
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
02.2017 zdrowa córka -
Grzechotka wrote:Trzymam kciuki Marika :*
Może bętę zrób?
Niestety nie mam jak bo mieszkam zagranica w polsce juz bym poleciala musze jakos przezyc te kilka dniKatti lubi tę wiadomość
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
02.2017 zdrowa córka -
nick nieaktualnyMARIKA12 wrote:Niestety nie mam jak bo mieszkam zagranica w polsce juz bym poleciala musze jakos przezyc te kilka dni
agniecha2101 lubi tę wiadomość