MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
maj2018 wrote:Jola79, Natalia91 i seren1989 a co z Waszym testowaniem? Bo nie widać na pierwszej stronie jaki wynik jest waszych testów?
Dziewczynki którym się udało WIELKIE GRATULACJĘ i życzę szczęśliwych, nudnych ciąż i mam nadzieję że niedługo też zobaczę 2kreski.zosiak88 lubi tę wiadomość
Syn 21 lat.
Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
Ja sobie też obiecałam że wytrzymam do 16 maja i żeby było łatwiej zrobiłam dziś jeden jedyny test jaki miałam w domu- żeby nie kusił no bo 7 dpo to przecież jeszcze nic nie pokaże..oj jak sie myliłam jest ledwo widoczna kreska ale nie nakręcam się bo wiadomo jak może być. No i średnio wierzę że 7dpo już by coś mogło wyjść. Czytałam że niektórym w 8 wyszlo ale 7, nie bardzo
Także czekam aczkolwiek sie zdziwiłam byłam pewna ze bedzie biel viziraWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 19:51
Skarpeta, Olaa86, Marudaruda, Renes, kuzmoni1, ams, agniecha2101, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katepr wrote:Ja sobie też obiecałam że wytrzymam do 16 maja i żeby było łatwiej zrobiłam dziś jeden jedyny test jaki miałam w domu- żeby nie kusił no bo 7 dpo to przecież jeszcze nic nie pokaże..oj jak sie myliłam jest ledwo widoczna kreska ale nie nakręcam się bo wiadomo jak może być. No i średnio wierzę że 7dpo już by coś mogło wyjść. Czytałam że niektórym w 8 wyszlo ale 7, nie bardzo
Także czekam aczkolwiek sie zdziwiłam byłam pewna ze bedzie biel vizira
Oj trzymam kciuki by to bylo to i niech kreseczka ciemnieje coraz mocniejSzymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
katepr wrote:Ja sobie też obiecałam że wytrzymam do 16 maja i żeby było łatwiej zrobiłam dziś jeden jedyny test jaki miałam w domu- żeby nie kusił no bo 7 dpo to przecież jeszcze nic nie pokaże..oj jak sie myliłam jest ledwo widoczna kreska ale nie nakręcam się bo wiadomo jak może być. No i średnio wierzę że 7dpo już by coś mogło wyjść. Czytałam że niektórym w 8 wyszlo ale 7, nie bardzo
Także czekam aczkolwiek sie zdziwiłam byłam pewna ze bedzie biel vizira
Poka!!"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Skarpeta wrote:katepr... ja też się zastanawiam czy jakiś test zrobic... kusi kusi ale też czekam oby ten cień był tą krecha
A ile dni po owulacji jesteś?Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatepr ale fajnie wrzuć fotkę! Kciuki za ciemniejszy.
Zosiak, właśnie mnie też kusi, żeby zatestować wcześnie... rano zrywam się wieźć dziecko do szkoły, więc może w weekend... 11-12 to już jest szansa na kreskę...
Ale dostałam wyniki hormonów. Progesteron 13. Tak mocno średnio estrogen nie optymalny, ciut za wysoko, testosteron ciut za nisko. Może przesadziłam z inozytolem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobiety kochane, wczoraj testowałam ale sama nie wiem co to wyszło. Jest tam ta druga kreska? Czy raczej nic tam nie widzicie? Nie umiem zdjec wstawiac wiec podaje tak;
https://zapodaj.net/7d335b277ad37.jpg.html
https://zapodaj.net/e1eec3adc832f.jpg.htmlMarudaruda, SylwiaLu, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
raziatko wrote:Kobiety kochane, wczoraj testowałam ale sama nie wiem co to wyszło. Jest tam ta druga kreska? Czy raczej nic tam nie widzicie? Nie umiem zdjec wstawiac wiec podaje tak;
https://zapodaj.net/7d335b277ad37.jpg.html
https://zapodaj.net/e1eec3adc832f.jpg.html
Wydaje mi się, że jest Bardzo słabo, prawie niewidoczne. Ile dpo?"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Wrzuce jutro po powrocie z pracy bo aktualnie na nocy jestem powtorze go chyba dopiero faktycznie 16 :p
Raziatko dziwnie to wyglada. Na jednym jakby hyla druga kreska ale cieniutka a na tym.drugim zdjeciu jakby caly test byl w cieniu hmm
Inso87 ovuwiev jest ekstra mam od kilku lat ah dopiero doczytalam ze Ci nie pasuje hmm to nie znam innego. Ale masz tyle postow na forum i nie masz darmowego roku? Ja napisalam.do nich i dostalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 21:59
iNso87 lubi tę wiadomość