X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne MAJOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

MAJOWE TESTOWANIE

Oceń ten wątek:
  • maj2018 Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola79, Natalia91 i seren1989 a co z Waszym testowaniem? Bo nie widać na pierwszej stronie jaki wynik jest waszych testów?

zosiak88, Jola79, Marilen lubią tę wiadomość

maj
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie bedzie najwiekszy stres jak sie pojawia te dwie kreski czy oby jest w macicy to przeraza:/

• Jola79 Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maj2018 wrote:
    Jola79, Natalia91 i seren1989 a co z Waszym testowaniem? Bo nie widać na pierwszej stronie jaki wynik jest waszych testów?
    Ja już pisałam (na 20 stronie) że niestety ale dostałam @ a że mam cykle co 26 dni to jeszcze raz zdążę testować 29 maja, więc proszę tam zaznaczyć.
    Dziewczynki którym się udało WIELKIE GRATULACJĘ i życzę szczęśliwych, nudnych ciąż i mam nadzieję że niedługo też zobaczę 2kreski.

zosiak88 lubi tę wiadomość

Syn 21 lat.
    Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
    Wyniki męża-OK.
    Niskie AMH
    wrzesień-wspomagacze.
  • katepr Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie też obiecałam że wytrzymam do 16 maja i żeby było łatwiej zrobiłam dziś jeden jedyny test jaki miałam w domu- żeby nie kusił no bo 7 dpo to przecież jeszcze nic nie pokaże..oj jak sie myliłam jest ledwo widoczna kreska ale nie nakręcam się bo wiadomo jak może być. No i średnio wierzę że 7dpo już by coś mogło wyjść. Czytałam że niektórym w 8 wyszlo ale 7, nie bardzo
    Także czekam :D aczkolwiek sie zdziwiłam byłam pewna ze bedzie biel vizira

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 19:51

Skarpeta, Olaa86, Marudaruda, Renes, kuzmoni1, ams, agniecha2101, Iseko lubią tę wiadomość

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katepr o to wczesnie testa zrobilas;) ale to fajnie ze cos tam wyszlo jest nadzieja;) moze powtorz za dwa dni i porownaj czy jest ciemniejsza;)

Olaa86 lubi tę wiadomość

• Olaa86 Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr wrote:
    Ja sobie też obiecałam że wytrzymam do 16 maja i żeby było łatwiej zrobiłam dziś jeden jedyny test jaki miałam w domu- żeby nie kusił no bo 7 dpo to przecież jeszcze nic nie pokaże..oj jak sie myliłam jest ledwo widoczna kreska ale nie nakręcam się bo wiadomo jak może być. No i średnio wierzę że 7dpo już by coś mogło wyjść. Czytałam że niektórym w 8 wyszlo ale 7, nie bardzo

Oj trzymam kciuki by to bylo to :) i niech kreseczka ciemnieje coraz mocniej :)

Szymon - 07.02.2012
    Mateusz - 02.08.2016
    Mamy to :) trzecia ciąża :)
    Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475
  • Skarpeta Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr... ja też się zastanawiam czy jakiś test zrobic... kusi kusi ale też czekam oby ten cień był tą krecha

Staramy się o dzidziusia :)
  • Marudaruda Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr wrote:

Poka!! :)

"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...

PCOS, ↑ testosteron.
  • Olaa86 Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarpeta wrote:
    katepr... ja też się zastanawiam czy jakiś test zrobic... kusi kusi ale też czekam oby ten cień był tą krecha

A ile dni po owulacji jesteś?

Szymon - 07.02.2012
    Mateusz - 02.08.2016
    Mamy to :) trzecia ciąża :)
    Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475
  • Grzechotka Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki, żeby bladzioch ciemniał!

zosiak88, katepr lubią tę wiadomość

Maj - 4cs o drugiego maluszka
    marzec 2017 - na świecie zdrowa dziewczynka, małe szczęście <3
    marzec 2018 - ciąża biochemiczna

11d0d2855efd15b26225b6764aa41fc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2018, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki za ciemna kreche i za testujace jutro powodzenia piszcie:*

• kuzmoni1 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej szybciutko Ci wyszło. Oby to było to!!! Kciuki za ciebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr ale fajnie :D wrzuć fotkę! Kciuki za ciemniejszy.

Zosiak, właśnie mnie też kusi, żeby zatestować wcześnie... rano zrywam się wieźć dziecko do szkoły, więc może w weekend... 11-12 to już jest szansa na kreskę...

Ale dostałam wyniki hormonów. Progesteron 13. Tak mocno średnio :/ estrogen nie optymalny, ciut za wysoko, testosteron ciut za nisko. Może przesadziłam z inozytolem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sung Jak Cie korci to zrob sobie ja chyba wole nie wiedziec narazie

• Skarpeta Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaa86 wrote:
    A ile dni po owulacji jesteś?

dziś 9dpo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 21:18

Olaa86 lubi tę wiadomość

Staramy się o dzidziusia :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosiak88 wrote:
    Sung Jak Cie korci to zrob sobie ja chyba wole nie wiedziec narazie

tak, u nas im krócej wiemy tym krócej się boimy...

Skarpeta lubi tę wiadomość

• raziatko Nowa

Wysłany: 8 maja 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety kochane, wczoraj testowałam ale sama nie wiem co to wyszło. Jest tam ta druga kreska? Czy raczej nic tam nie widzicie? Nie umiem zdjec wstawiac wiec podaje tak;

https://zapodaj.net/7d335b277ad37.jpg.html

https://zapodaj.net/e1eec3adc832f.jpg.html

Marudaruda, SylwiaLu, pumka1990 lubią tę wiadomość

• Marudaruda Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raziatko wrote:
    Kobiety kochane, wczoraj testowałam ale sama nie wiem co to wyszło. Jest tam ta druga kreska? Czy raczej nic tam nie widzicie? Nie umiem zdjec wstawiac wiec podaje tak;

https://zapodaj.net/7d335b277ad37.jpg.html

https://zapodaj.net/e1eec3adc832f.jpg.html

Wydaje mi się, że jest :) Bardzo słabo, prawie niewidoczne. Ile dpo?

"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...

PCOS, ↑ testosteron.
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie jakies apki fajne na tela zeby wykres z tempki robic? Cos jak tu na Ovu? Nie bardzo chce tyle kasy co msc placic na Ovu i poszukuje bezplatnej na tela. Mialam Ovuview ale jakos jednak mi nie podpasowal.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzuce jutro po powrocie z pracy bo aktualnie na nocy jestem :) powtorze go chyba dopiero faktycznie 16 :p

Raziatko dziwnie to wyglada. Na jednym jakby hyla druga kreska ale cieniutka a na tym.drugim zdjeciu jakby caly test byl w cieniu hmm

Inso87 ovuwiev jest ekstra mam od kilku lat :) ah dopiero doczytalam ze Ci nie pasuje hmm to nie znam innego. Ale masz tyle postow na forum i nie masz darmowego roku? Ja napisalam.do nich i dostalam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 21:59

iNso87 lubi tę wiadomość

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ