MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Grzechotka a może owulacji nie było? skoro tak się ten cykl ciągnie...
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Hej
Katepr a może miałaś owu jednak wcześniej? albo wczoraj Ci się zagnieździło i już dzisiaj cień mógł wyjść32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
kłot wrote:Grzechotka a może owulacji nie było? skoro tak się ten cykl ciągnie...
No właśnie ja tak obstawiam od początku. Nie było w tym miesiącu przesłanek za owulacją więc myślę, że jej nie było. Jest mi trochę przykro, że akurat pierwszy cykl kiedy mierzę temperaturę i uczę się co i jak jest taki rozmemłany -
raziatko wrote:Kobiety kochane, wczoraj testowałam ale sama nie wiem co to wyszło. Jest tam ta druga kreska? Czy raczej nic tam nie widzicie? Nie umiem zdjec wstawiac wiec podaje tak;
https://zapodaj.net/7d335b277ad37.jpg.html
https://zapodaj.net/e1eec3adc832f.jpg.html👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Wstawiam zdjęcie ale wydaje mi się jednak ze to jakiś błąd testu czy coś ...niewiem czy w ogole cos zobaczycie
https://naforum.zapodaj.net/b16b924f347f.jpg.html
Młody zaraził mnie jelitówka ledwo sie doczłapałam z pracy do domu zdychamKatti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Grzechotka wrote:No właśnie ja tak obstawiam od początku. Nie było w tym miesiącu przesłanek za owulacją więc myślę, że jej nie było. Jest mi trochę przykro, że akurat pierwszy cykl kiedy mierzę temperaturę i uczę się co i jak jest taki rozmemłany
Ale dziewczyny, ja cykle bezowulacyjne, mam normalnie 31 dniowe jak wszystkie inne, normalna też @, niczym się one nie różnią od owulacyjnym, ja bym się tu jednak braku owulacji nie dopatrywała. Grzechotka, a nie miałaś monitoringu? Przypomnisz? -
katepr wrote:Wstawiam zdjęcie ale wydaje mi się jednak ze to jakiś błąd testu czy coś ...niewiem czy w ogole cos zobaczycie
Młody zaraził mnie jelitówka ledwo sie doczłapałam z pracy do domu zdycham
No cosik tam widać, marnie bo marnie i oko trza wyłupić, ale coś tam jest chyba. No za kilka dni już powinna być gruba krecha jakby co. Ja nie robię nigdy przed terminem @ żeby później nie ryczećAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny
Pamietacie jak w pon wrzucilam testa z cieniem, wczoraj to samo
A wlasnie teraz dostalam krwawienia....
Wychodzi na to ze moj cykl mial tylko 26 co sie nigdy nie zdarzylo
Chce mi sie plakac juz po cichu wierzylam ze jednak...18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
MARIKA12 wrote:Dziewczyny
Pamietacie jak w pon wrzucilam testa z cieniem, wczoraj to samo
A wlasnie teraz dostalam krwawienia....
Wychodzi na to ze moj cykl mial tylko 26 co sie nigdy nie zdarzylo
Chce mi sie plakac juz po cichu wierzylam ze jednak...👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualnyMARIKA12 glowa do gory kochana moze to implantacja ajesli nie no to nast cykl przed Toba a ten dziadoski sie juz konczy bardzo Cie rozumiem mnie kolezanka namawia zebym zrobila progesteron ale po co teraz jesli nie ma ciazy to nie widze takiej potrzeby.
-
nick nieaktualnyzosiak88 wrote:MARIKA12 glowa do gory kochana moze to implantacja ajesli nie no to nast cykl przed Toba a ten dziadoski sie juz konczy bardzo Cie rozumiem mnie kolezanka namawia zebym zrobila progesteron ale po co teraz jesli nie ma ciazy to nie widze takiej potrzeby.
Jak to po co ? ...
Progesteron to najważniejszy hormon potrzebny do zagnieżdżenia zarodka!
Jak masz za niski zaraz po owulacji to nie zajdziesz w ciążę i już
Wtedy musisz brać luteinę albo dupka na podwyższenie proga.
Proga bada się 7 dpo.Aga9090, Marudaruda, Sung lubią tę wiadomość
-
agniecha2101 wrote:A to napewno krwawienie? Czy może tylko plamienie?
Na moje oko to sie rozkreca @. Zobacze za kilka h doszly tez lekkie bole brzucha18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Dziewczyny, jeśli chodzi o pisanie do of o jakieś zniżki itp, to ja do nich napisałam. Niestety nie dostałam żadnej odpowiedzi. Może mam za mało postów, ale mogli odpisać cokolwiek a tu nawet nie pocaluj mnie w du...33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
OlivkowaMama wrote:Dziewczyny, jeśli chodzi o pisanie do of o jakieś zniżki itp, to ja do nich napisałam. Niestety nie dostałam żadnej odpowiedzi. Może mam za mało postów, ale mogli odpisać cokolwiek a tu nawet nie pocaluj mnie w du...
Katepr ja widze kreske,slaba to slaba ale widze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 11:50
-
Marilen wrote:Ale dziewczyny, ja cykle bezowulacyjne, mam normalnie 31 dniowe jak wszystkie inne, normalna też @, niczym się one nie różnią od owulacyjnym, ja bym się tu jednak braku owulacji nie dopatrywała. Grzechotka, a nie miałaś monitoringu? Przypomnisz?
Nie miałam nigdy monitoringu. W pierwszą ciąże zaszłam w 6 cyklu za granicą, gdzie sie nie robi takich badań tak szybko. W teraz dopiero 4 cykl. Czekam do poniedziałku. Jak @ nie przyjdzie to się umówię do ginekologa. -
Dziewczyny, a polecanie może jakiś termometr do mierzenia temperatury?Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualnykatepr wrote:Wstawiam zdjęcie ale wydaje mi się jednak ze to jakiś błąd testu czy coś ...niewiem czy w ogole cos zobaczycie
Młody zaraził mnie jelitówka ledwo sie doczłapałam z pracy do domu zdycham -
Poziomka92 wrote:Dziewczyny, a polecanie może jakiś termometr do mierzenia temperatury?
Marka chyba nie ma znaczenia, ja kupowałam w aptece i prosiłam o owulacyjny, z dwoma miejscami po przecinku. I elektroniczny. Tkai będzie w porządku, mierzy najszybciej.Poziomka92 lubi tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron.