MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś 14 dzień cyklu, w 11 dniu było , myślicie że coś z tego będzie przy 27 dniowych cyklach xPSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Dziewczyny pytanko:
jestem po monitoringu, owu moim zdaniem była w środę ( we wt test owu mega pozytywny Dzisiaj brak płynu w zatoce douglasa i pani dr widziała jakąś ciemną nierówną plamę i mówi że to może być ciałko żółte.
Zdarzyło Wam się, żeby lekarz na dwa/trzy dni po owu nie był pewien czy to TO?
ogólnie to faktycznie dzisiaj na tym usg to jakaś otchłań u mnie w środku wszystko kiepsko było widać
PS znacie zioła Shatavari? Pani Doktor poleciła mi, pdobno to ziółka na płodność, zwłaszcza na owulację ale i na endometrium ( kobiety z przedwczesną menopauzą i kiepskimi rezerwami jajnikowymi je piją). -
Oj nie znam tych ziół, mi moja gin. poleciła ovarinSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa i chciałabym żebyście napisały mi co myślicie o pozytywnym teście ciazowym i owulacyjnym. Dzisiaj wykonałam test owulacyjny i ciążowy, cykle mam 30 dniowe a dzisiaj jest 26 dzień cyklu. Załączam zdjęcie testów, od góry też ciazowy a na dole owulacyjny. Po wykonaniu testu ciazowego i widocznej drugiej kresce wykonalam test owu bo słyszałam że czasami test owu wykrywa ciążę szybciej niż ciążowy. Czy zdarzyło Wam się tak kiedyś? Oba testy firmy facelle. Ciazowy o czułości 10 ml.
Straciatellaa, agniecha2101, Iseko, Pati88, iNso87, Magda - mbc, Olaa86, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Majka888 wrote:Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa i chciałabym żebyście napisały mi co myślicie o pozytywnym teście ciazowym i owulacyjnym. Dzisiaj wykonałam test owulacyjny i ciążowy, cykle mam 30 dniowe a dzisiaj jest 26 dzień cyklu. Załączam zdjęcie testów, od góry też ciazowy a na dole owulacyjny. Po wykonaniu testu ciazowego i widocznej drugiej kresce wykonalam test owu bo słyszałam że czasami test owu wykrywa ciążę szybciej niż ciążowy. Czy zdarzyło Wam się tak kiedyś? Oba testy firmy facelle. Ciazowy o czułości 10 ml.
Majka888 lubi tę wiadomość
-
Majka888 wrote:Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa i chciałabym żebyście napisały mi co myślicie o pozytywnym teście ciazowym i owulacyjnym. Dzisiaj wykonałam test owulacyjny i ciążowy, cykle mam 30 dniowe a dzisiaj jest 26 dzień cyklu. Załączam zdjęcie testów, od góry też ciazowy a na dole owulacyjny. Po wykonaniu testu ciazowego i widocznej drugiej kresce wykonalam test owu bo słyszałam że czasami test owu wykrywa ciążę szybciej niż ciążowy. Czy zdarzyło Wam się tak kiedyś? Oba testy firmy facelle. Ciazowy o czułości 10 ml.
No przecie to ciąża jak w pysk strzelił jeśli nie pozostałość po zastrzyku
Majka888 lubi tę wiadomość
-
Ja przed ciażą zjadłam paczkę ovarinu i pół paczki miovarianu wypiłam tak zapobiegawczo aby wzmocnić jajka inozytolem
Sung bardzo mi przykro wygląda na biochemiczną :< fizycznie będzie jak spóźniona @ przyjdzie po kilku dnich jak beta spadnie całkiem , tylko że to poronienie niestety :< miałam tak 2 razy ...
Majka ja też miałam pozytywne obydwa gratulacje
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualny
-
Sung.. Przykro mi, ja w tym miesiącu tez biochemiczna niestety. Po opisie myślę że u Ciebie podobnie ja brałam dupka i mimo to beta zaczęła spadać po odstawieniu go w ten dzień beta była 32 na drugi dostałam @. Obecnie jestem po monit dzisiaj. Lekarz kazał nie rezygnować z cyklu jeśli rozpoznam @ od plamienia które miałam cały czas i tak zrobiłam dzisiaj jestem 9dc największy pęcherzyk ma 13mm w srode mam zrobić zastrzyk.
Życzę Ci żebys jak najszybciej rozpoczęła swój nowy cykl z nową siłą.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
A jak bierzecie ovarin to odstawiacie kwas foliowy i witaminy inne?
Dziewczyny, czyli kiedy zaczyna być widać w usg ciałko żółte??
Jeśli owulacja byłaby np wczoraj, to może jeszcze ciałko żółte być słabo widoczne?
Gdzieś wyczytałam, że w 4 dpo ciałko żółte ma największą masę.
Jak u Was? miała któraś z Was monitoring dzień po owulacji? co było widać?
PLISSSSS!
dajcie znać. Myślimy poważnie o IUI na naturalnym cyklu, więc to ważne dla mnie bardzo czy owulacja jest regularnie.