MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:Kiedy najwczesniej zrobic test? 10dpo bedzie ok? Wypadlam z obiegu testów i juz sama nie wiem czy czekac do terminu @ (23.05).
Ja w 11 dc bylam na becie ktora wynosiła 20Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
Straciatellaa wrote:Mnie boli brzuch od 6dpo jak na @. Siedze jak na szpilkach.
Oby @ sie u Ciebie nie pojawila!
Mnie bolą piersi od drugiego dnia po owulacji... To będzie jutro równe dwa tygodnie... Cały czas bolą i nie wiem co jest... Już myślałam, że może mam raka, bo jakoś mi się nie wydaje, żeby to była fasolka... A dzisiejszy ból brzucha tylko mnie w tym upewnił... -
Ja pół roku brałam ovarin, w tym czasie miałam 3 inseminacje. Jak ciąża się na Ciebie obrazi to niestety nic nie pomaga...22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Ja brałam ovarin 4 m/ce i bardzo ładnie wyrownal mi cykle. Bylam bardzo z niego zadowolona. Przywrocil nawet owulacje, ktorej nie mialam, aczkolwiek ciaza tak czy siak byla po stymulacji. W szczescliwym cyklu zaraz po owulacji mega bol piersi, zapalenie pecherza i ogolnie od 6dpo objawy grypowe:-)
Trzymam kciuki i przesyłam wiruski £$¥#%&€@**%
Marudaruda, MałaMi90, Iseko lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Natala1906 wrote:Mnie bolą piersi od drugiego dnia po owulacji... To będzie jutro równe dwa tygodnie... Cały czas bolą i nie wiem co jest... Już myślałam, że może mam raka, bo jakoś mi się nie wydaje, żeby to była fasolka... A dzisiejszy ból brzucha tylko mnie w tym upewnił...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 08:40
-
Almond wrote:Ja brałam ovarin 4 m/ce i bardzo ładnie wyrownal mi cykle. Bylam bardzo z niego zadowolona. Przywrocil nawet owulacje, ktorej nie mialam, aczkolwiek ciaza tak czy siak byla po stymulacji. W szczescliwym cyklu zaraz po owulacji mega bol piersi, zapalenie pecherza i ogolnie od 6dpo objawy grypowe:-)
Trzymam kciuki i przesyłam wiruski £$¥#%&€@**%
Biorę chętnie wiruski, nawet wszystkie Rośnij zdrowo :*"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
iNso87 wrote:Nie bede Ciebie nakrecac,ale mnie przy poprzednim staraniu piersi bolaly i sutki byly bardzo wrazliwe jak zaciazylam. To byl moj pierwszy objaw ciazy. Nie powiem Tobie ktory to byl wtedy dpo ale jeszcze terminu @ nie mialam. Musialam spac w stanikach..
U mnie to raczej nie to, albo zwyczajnie biochemiczna, bo dziś zaraz po przebudzeniu niespodzianka w postaci @... Dość już tego mam... -
Natala1906 wrote:U mnie to raczej nie to, albo zwyczajnie biochemiczna, bo dziś zaraz po przebudzeniu niespodzianka w postaci @... Dość już tego mam...
-
Natala1906 wrote:No cóż, trudno. Pora odpuścić
-
Hej w ogóle prawie w tym cyklu się nie udzielałam bo próbuje odpuścić i nawet trochę się to udaje. Dziś dostałam plamienia więc za godzinkę, dwie rozkręci się @ także kolejny cykl stracony ale nie poddajemy się. W tym cyklu kupuje czarna mace no i jedziemy do kliniki rozmawiać o inseminacji mam nadzieję że tam nie powiedzą nam że tylko in vitro . Trzymam kciuki za resztę
Helenka_mała lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀