MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:Kiedy najwczesniej zrobic test? 10dpo bedzie ok? Wypadlam z obiegu testów i juz sama nie wiem czy czekac do terminu @ (23.05).
Ja w 11 dc bylam na becie ktora wynosiła 20Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to
trzecia ciąża 
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
Straciatellaa wrote:Mnie boli brzuch od 6dpo jak na @. Siedze jak na szpilkach.
Oby @ sie u Ciebie nie pojawila!
Mnie bolą piersi od drugiego dnia po owulacji... To będzie jutro równe dwa tygodnie... Cały czas bolą i nie wiem co jest... Już myślałam, że może mam raka, bo jakoś mi się nie wydaje, żeby to była fasolka... A dzisiejszy ból brzucha tylko mnie w tym upewnił... -
Ja pół roku brałam ovarin, w tym czasie miałam 3 inseminacje. Jak ciąża się na Ciebie obrazi to niestety nic nie pomaga...22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Ja brałam ovarin 4 m/ce i bardzo ładnie wyrownal mi cykle. Bylam bardzo z niego zadowolona. Przywrocil nawet owulacje, ktorej nie mialam, aczkolwiek ciaza tak czy siak byla po stymulacji. W szczescliwym cyklu zaraz po owulacji mega bol piersi, zapalenie pecherza i ogolnie od 6dpo objawy grypowe:-)
Trzymam kciuki i przesyłam wiruski £$¥#%&€@**%
Marudaruda, MałaMi90, Iseko lubią tę wiadomość

7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Nie bede Ciebie nakrecac,ale mnie przy poprzednim staraniu piersi bolaly i sutki byly bardzo wrazliwe jak zaciazylam. To byl moj pierwszy objaw ciazy. Nie powiem Tobie ktory to byl wtedy dpo ale jeszcze terminu @ nie mialam. Musialam spac w stanikach..Natala1906 wrote:Mnie bolą piersi od drugiego dnia po owulacji... To będzie jutro równe dwa tygodnie... Cały czas bolą i nie wiem co jest... Już myślałam, że może mam raka, bo jakoś mi się nie wydaje, żeby to była fasolka... A dzisiejszy ból brzucha tylko mnie w tym upewnił...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 08:40
-
Almond wrote:Ja brałam ovarin 4 m/ce i bardzo ładnie wyrownal mi cykle. Bylam bardzo z niego zadowolona. Przywrocil nawet owulacje, ktorej nie mialam, aczkolwiek ciaza tak czy siak byla po stymulacji. W szczescliwym cyklu zaraz po owulacji mega bol piersi, zapalenie pecherza i ogolnie od 6dpo objawy grypowe:-)
Trzymam kciuki i przesyłam wiruski £$¥#%&€@**%
Biorę chętnie wiruski, nawet wszystkie
Rośnij zdrowo :*
-
iNso87 wrote:Nie bede Ciebie nakrecac,ale mnie przy poprzednim staraniu piersi bolaly i sutki byly bardzo wrazliwe jak zaciazylam. To byl moj pierwszy objaw ciazy. Nie powiem Tobie ktory to byl wtedy dpo ale jeszcze terminu @ nie mialam. Musialam spac w stanikach..
U mnie to raczej nie to, albo zwyczajnie biochemiczna, bo dziś zaraz po przebudzeniu niespodzianka w postaci @... Dość już tego mam... -
Przykro mi Natala, dlatego nie chcialam zebys sie nakrecala, bo u jednej znaczyc moze ciaze no a czasem co innego.Natala1906 wrote:U mnie to raczej nie to, albo zwyczajnie biochemiczna, bo dziś zaraz po przebudzeniu niespodzianka w postaci @... Dość już tego mam...
-
No co Ty Natala! Nie odpuscic tylko mniej sie stresowac,ze sie nie zaszlo. Trzeba miec nadzieje kazdego miesiaca. Ja wiem,ze to tak latwo sie mowi,ale trzeba wierzyc,ze aie uda. Trzymam kciuki. Jestes moja imienniczka to trzymam podwojnie;))Natala1906 wrote:No cóż, trudno. Pora odpuścić

-
Hej w ogóle prawie w tym cyklu się nie udzielałam bo próbuje odpuścić i nawet trochę się to udaje. Dziś dostałam plamienia więc za godzinkę, dwie rozkręci się @ także kolejny cykl stracony ale nie poddajemy się. W tym cyklu kupuje czarna mace no i jedziemy do kliniki rozmawiać o inseminacji mam nadzieję że tam nie powiedzą nam że tylko in vitro
. Trzymam kciuki za resztę
Helenka_mała lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀