MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Marilen wrote:A jak bierzecie ovarin to odstawiacie kwas foliowy i witaminy inne?
Dziewczyny, czyli kiedy zaczyna być widać w usg ciałko żółte??
Jeśli owulacja byłaby np wczoraj, to może jeszcze ciałko żółte być słabo widoczne?
Gdzieś wyczytałam, że w 4 dpo ciałko żółte ma największą masę.
Jak u Was? miała któraś z Was monitoring dzień po owulacji? co było widać?
PLISSSSS!
dajcie znać. Myślimy poważnie o IUI na naturalnym cyklu, więc to ważne dla mnie bardzo czy owulacja jest regularnie.Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Dominisia883 wrote:Hej w ogóle prawie w tym cyklu się nie udzielałam bo próbuje odpuścić i nawet trochę się to udaje. Dziś dostałam plamienia więc za godzinkę, dwie rozkręci się @ także kolejny cykl stracony ale nie poddajemy się. W tym cyklu kupuje czarna mace no i jedziemy do kliniki rozmawiać o inseminacji mam nadzieję że tam nie powiedzą nam że tylko in vitro . Trzymam kciuki za resztę
Inseminacja jak najbardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 20:49
-
nick nieaktualnypatkaaxx90 wrote:Hej wszytskim mnie też mało w tym miesiącu... jakoś nie ma weny do starań odpuscilisny troszke...gratuluję wszystkich zafasolkowanyn...☺ ja testuje w czerwcu na początku więc z niecierpliwością czekam Na kolejny wątek...☺
Czekam na owu ale z wykresu też rezygnuje bo zwariować można....
Gratuluję fasolek dziewczyny !
Ja wrócę w czerwcu.
Kciuki za kolejne testy! -
Upragniona niunia wrote:Dziewczyny powiedzcie mi proszę o co chodzi z tą morfologia 1%, 2% itp.?
O wynik nasienia męża. morfologia= prawidłowa budowa plemników. Każdy z choćby maleńkim odchyleniem w budowie jest uznawany jako nieprawidłowy. Norma to nie mniej niż 4% prawidłowych. -
Wykres
Co sadzicie? Biorac pod uwage,ze tamten test owu byl pozytywny. Jak zaznaczam,ze nie byl to owulka na apce przesuwa sie o 2 dni wczesniej. Sadzicie,ze moze ten cykl byc bezowulacyjny jak twierdzila ginka? Czy mozliwe,ze jak bylam w czwartek u niej na wizycie to dominujacy pecherzyk juz pekl i poprostu jeszcze nie bylo nic widac na usg w tej Zatoce Douglasa??? Mogloby tak byc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 05:02
-
Ja też ostatnio mało się udzielam bo po biochemicznej musiałam chwilę się wyłączyć. Ale obecnie jestem już w nowym cyklu dzisiaj 11dc w piątek byłam u gin pęcherzyk największy 13mm w wtorek mam zrobić zastrzyk. Więc czekam na wątek czerwcowy. Jednak maj jako mój miesiąc urodzin nie popisał się jak narazie2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Upragniona niunia wrote:Czerwcowy wątek jak najbardziej jest. Tylko ze w dziale " w oczekiwaniu na testowanie "
Wchodziłam w majowe testowanie w tym dziale, ale szczerze powiedziawszy jakoś tam dużo osób, i tak ciężko ogarnąć. Ja tam wolę bardziej kameralnie, przynajmniej wiem kto jest kto i odpowiadamy na swoje pytaniaMarudaruda, iNso87, Klamka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:A tak jak juz o watkach mowa to dziewczyny,które zaciazyly szczęśliwie w maju, na fioletowej stronie mocy zadna nie zakladalam jeszcze watki Lutowe Mamusie 2019? Bo nigdzie w zakladce ogolne nie widac...?
Ogólnie prosze trzymajcie kciuki za moje jutrzejsze piersze USG aby wszystko było dobrze i maluszek miał się dobrze.
Strasznie sie stresuje. -
Katti a to z terminami na luty w takim razie gdzie ida??:> Czekam na tescior jak bedzie pozytyw to mam termin na 10.02 chyba i tak chcialam zajrzec a tu nikogo..
Fakt jest taki,ze te watki tam to polowe zakladal w sumie troll.. no ale mam nadzieje tak czy siak,ze watek sie pojawi na fioletowej;)
To trzymamy kciuki za wizyte!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 13:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Katti a to z terminami na luty w takim razie gdzie ida??:> Czekam na tescior jak bedzie pozytyw to mam termin na 10.02 chyba i tak chcialam zajrzec a tu nikogo..
Fakt jest taki,ze te watki tam to polowe zakladal w sumie troll.. no ale mam nadzieje tak czy siak,ze watek sie pojawi na fioletowej;)
To trzymamy kciuki za wizyte! -
Kal to skoro jeszcze nie ma to mozliwe,ze lutowki zalozy "prawdziwa" osoba;) Oby.. bo potem straszne nielrzyjemnosci sa na watku;/ sama wiem bo u nas na Grudniowkach byla:/ Pozytyw jeden w tym,ze zostala chociaz garstka osob z ktorymi teraz super sie rozmawia:)