MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati88, a to pewne, że owu była tylko 7 dni temu? Może była wcześniej i śmiało możesz już robić betę
Mój progesteron, po potwierdzonej monitoringiem owulacji, sięgał max 2222.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
KAL wrote:kobieto łoooo z tego będą II krechy jak nic trzymam kciuki i rób betę za 2-3 dni
ja takiego proga nigdy nie miałam pewnie nawet w pierwszej ciąży
Dziewczyny, patrzcie na jednostkę- w przeliczeniu to ok. 19-20, ja dwa ostatnie cykle raz 20, drugi raz 35 i ciąży jak widać nima. Więc ten tego...No ale dwóch kresek życzę z całego serca! -
iNso87 wrote:Pati ja w ciazy na poczatku to mialam jakos 40 z groszem ale Twoj wynik to wymiata
U mnie od wczoraj wrazliwosc i szczypanie od srodka? cyckow. I nie wiem z czym powiazac bo nie pamietam jakie sa objawy juz po owu..czy to normalne,czy moze cos znaczyc.
Ból cycków to mam przed każdą @, ale szczypanie to miałam właśnie w ciąży -
dziewczyny miałama tak jak wy. Juz oczami wyobraźni wybierałam porodowkę haha. Po przeliczeniu to około 20 jedynie heh;)
dzięki:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati88 wrote:dziewczyny miałama tak jak wy. Juz oczami wyobraźni wybierałam porodowkę haha. Po przeliczeniu to około 20 jedynie heh;)
dzięki:)
Ale Pati, sama widzisz, że można mieć 35 i ciąży brak ( choć nawet moja Pani gin stwierdziła, że ciąża musi być, ale też można zobaczyć 2 kreski a proga mieć niższego. więc spokojnie, może będziesz tą porodówkę jeszcze wybierała -
Marilen wrote:Ból cycków to mam przed każdą @, ale szczypanie to miałam właśnie w ciąży
najgorzej,ze nie bardzo wiem ktory to dpo. Nie wiem jak liczyc.. Takze ten..
Edit.
Jestem albo 5dpo albo 7dpo ale stawiam na to drugie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 15:47
-
iNso87 wrote:No to zobaczymy. Jesli 30go bedzie pozytyw to objawem bedzie szczypanie w cyckach;) najgorzej,ze nie bardzo wiem ktory to dpo. Nie wiem jak liczyc.. Takze ten..
Edit.
Jestem albo 5dpo albo 7dpo
I już Cię cycki szczypią?? no to wątpię żeby to było przed @
Testuj kobieto za kilka dni! -
patkaaxx90 wrote:A u mnie w tym miesiącu nie ma owulacji... testy pozytywne były ale oprócz tego zero śluzu...boli jajników kompletnie nic... I na dodatek temp jakaś taka dziwna/niska...
Mialam zero sluzu test pozytywny i brak bóli wiec spokojnie nie zawsze sluz sie leje i boli
-
nick nieaktualny
-
Marilen wrote:I już Cię cycki szczypią?? no to wątpię żeby to było przed @
Testuj kobieto za kilka dni! -
U mnie obulacji potwierdzona. Piękny i zgrabny pęcherzyk pękł prawdopodobnie w piątek wieczorem. Po ciałku żółtym nie mamy już śladu. Widoczne miejsce po pęcherzyku. Teraz tylko czekaćIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
patkaaxx90 wrote:A u mnie w tym miesiącu nie ma owulacji... testy pozytywne były ale oprócz tego zero śluzu...boli jajników kompletnie nic... I na dodatek temp jakaś taka dziwna/niska...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 16:47