MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Katti wrote:Witajcie.
Wracam na różową stronę ale na starania musimy z męzem troche poczekać.Katti lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Wracam na różową stronę ale na starania musimy z męzem troche poczekać.
Strasznie ci wspolczuje trzymaj sieKatti lubi tę wiadomość
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
nick nieaktualnyPati88 wrote:Katti bardzo mi przykro. Jestem w szoku co sie stało? Jeśli nie chcesz to nie pisz. Ale jesteśmy tu z Tobą!
Nie jest mi smutno lecz przykro że nie potrzebnie tyle tyg czekania... jaby robili wczesniej USG mialabym już to za sobą...
Nie jest mi smutno bo uważam że jesli maluszek był slaby to lepiej jak sie tak stalo niż jakby miał się urodzić chory.
Obecnie czekam czy sama poronie jesli w ciagu tyg nie nastapi u mnie samo to bedą do mnie dzwonic do 2 tyg i na zabieg.. Po wszystkim odczekamy z meżem 3 miesiace aby organizm doszedł do siebie i spróbujemy znowu.
Od początku wiedziałam że coś jest nie tak.... dla mnie brak objawów to nie jest cos w stylu każda ciaza jest inna...nie wierzylam że bez objawową ciaze bede miala i dobrze czułam. Lekarz potwierdził że jesli w obu ciażach miałam mocne objawy to całkowity brak objawow w kolejnej ciazy nie wrozi nic dobrego.
Nie płaczę.... nie wzielam zdjecia usg nie chcialam patrzec na maluszka ktory mial wielkosc może max 6 tyg...zerknelam tylko raz na ekran u poloznej bo ekranu nam nie wl abysmy nie patrzeli na to i widzialam ze bardzo malutki jak na ten tydzien jest od razu wiedzialam że moje przypuszczenia sie potwierdzają. Zawołała inną ktora miala potwierdzić jej diagnoze i potwierdziła potem ponad 3 h czekalam na lekarza ktory wyjasnial mi co sie stalo i zapisywal wszystko ... musialam podpisac zgode na kremowanie szczatkow zarodka jesli do zabiegu dojdzie -
Katti to okropne:( tak strasznie mi przykro:( szkoda że trwalo to tak długo.. Ja bym nie wyyrzymala tak dlugo bez usg.. Dziwne ze maja takie podejscie. Trzymaj sie cieplo :* jestesmy tu z Toba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 18:07
Katti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykuzmoni1 wrote:Katti to okropne:( tak strasznie mi przykro:( szkoda że trwalo to tak długo.. Ja bym nie wyyrzymala tak dlugo bez usg.. Dziwne ze maja takie podejscie. Trzymaj sie cieplo :* jestesmy tu z Toba
-
Katti
Jedyne co moge napisac to to,ze u wiekszosci kobiet po poronieniach bardzo szybko sie zachodzi w kolejna ciaze. Organizm chyba jest przestawiony na tryb ciaza i moze dlatego u wiekszosci jest ta latwosc czego Tobie zycze.Katti, Straciatellaa lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:U mnie termin na 25.01 wiec luty u mnie odpada.
Tym bardziej ze pierwszy synek z lutego zresztą ja też :dWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 18:33
-
iNso87 wrote:No to zobaczymy. Jesli 30go bedzie pozytyw to objawem bedzie szczypanie w cyckach;)
najgorzej,ze nie bardzo wiem ktory to dpo. Nie wiem jak liczyc.. Takze ten..
Edit.
Jestem albo 5dpo albo 7dpo ale stawiam na to drugie. -
Wracam na różową stronę ale na starania musimy z męzem troche poczekać.
Katy trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 19:18
Katti lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Marilen wrote:Ja pierdzielę, Ola, patrzę na Twoją betę, to to chyba bliźniaki będą! ;P
Na moja? Nieeee normlana.- normlany przyrost...progesteron tylko niski jak zawsze.zreszta bo dzisiaj 13,6 a biore 2 razy dziennie duphaston... od dzis bede brac 3 razy dziennieSzymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
Katti bardzo mi przykro i trzymam kciuki żeby szybko los Wam to wynagrodził. Mnie dziś bardzo boli lewy jajnik a w sumie to 19 dc 6-7dpo martwię się ze znowu było bezowulacyjne i okres przyjdzie w 24-25dc niby testy owu wskazały ze był pozytyw ale tak jak wiele z Was tu pisała ze testy wcale nie oznaczają ze owu była. Ciągnie mnie jak na okres Heh
Katti lubi tę wiadomość