MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
KAL wrote:Ale nie ma jeszcze dziewczyn z terminem na 1 luty a tak to prawda że większość zakładać zek wątków na fioletowej to trolle styczeń 2019 jest pewna założycielka bo znam ja z różowej od roku
KAL lubi tę wiadomość
-
kozgo wrote:Ja zasypiam na stojąco brzuch dalej boli jakby zaraz miała być @ Ehh
Wczoraj na pocieszenie zrobiłam knedle z truskawkami mniaaam
Błagam proszę o przepis na knedle. Wczoraj próbowałam zrobić z mięsem i co? Wielka dup..... Poddalam się ciasto wyszło straszne tak się kleilo ze nawet jakbym cała mąkę wsypala to nic by z tego nie byłoZaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny a stosowała któraś z was żel conceive plus? Chwytam sie juz chyba wszystkiego. A najbardziej brak cierpliwości
Ja tez stosuje, teraz to bedzie 2cs z zelem, podobno bardzo duzo daje szczegolnie jak kiepsko ze sluzem -
Klamka82 wrote:Pierwsze słyszę... ja w dwa cykle wcześniej badałam 3 dni pod rząd od 6dpo do 8dpo:
12,8 ng/ml
10,3 ng/ml
11,8 ng/ml...
To dlatego nie było ciąży.. czyli dobrze, że w tym będę luteinę brać.
Szczerze, to coś nie tak z tym 40. Przecież ja mam np 35 ng/ml, więc jakbym zrobiła w kolejne dni, to wystarczy że będę miała po 3 ng/ml i już mam to 40, a to spadek gigant i ciąża by poleciała -
Marilen wrote:Szczerze, to coś nie tak z tym 40. Przecież ja mam np 35 ng/ml, więc jakbym zrobiła w kolejne dni, to wystarczy że będę miała po 3 ng/ml i już mam to 40, a to spadek gigant i ciąża by poleciała
Nie znam sie, napisałam co mu lekarze kontrolowali.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Upragniona niunia wrote:Błagam proszę o przepis na knedle. Wczoraj próbowałam zrobić z mięsem i co? Wielka dup..... Poddalam się ciasto wyszło straszne tak się kleilo ze nawet jakbym cała mąkę wsypala to nic by z tego nie było
Ja robię z kwestii smaku ważne żeby były stare ziemniaki i zimne młode są za mokre -
kozgo wrote:Ja robię z kwestii smaku ważne żeby były stare ziemniaki i zimne młode są za mokre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 05:10
Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
nick nieaktualny
-
Marilen wrote:W 21 dc? czy 7-8 od owu? Bo ja miewałam owu nawet w 22 przy cyklu 32dniowym Proga mam zawsze między 20-35 ng/ml
Dzień cyklu nie ma znaczenia. Dziewczyny, które mają owulację w 30dc, to co im po progesteronie zbadanym w 21 dc. Ważne, żeby było 7-8 dni po owulacji.
Co do abonamentu, ja widzę cenę 10 zł/m-c Jestem trochę ponad rok na ovu, postów już nieco naprodukowałam. Ciekawe od czego to zależy.22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualnySylwiaLu wrote:Dzień cyklu nie ma znaczenia. Dziewczyny, które mają owulację w 30dc, to co im po progesteronie zbadanym w 21 dc. Ważne, żeby było 7-8 dni po owulacji.
Co do abonamentu, ja widzę cenę 10 zł/m-c Jestem trochę ponad rok na ovu, postów już nieco naprodukowałam. Ciekawe od czego to zależy. -
No proszę, czyli pierwsza działeczka pół darmo, a potem płać22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
iNso87 wrote:Mam wynik w 21dc - 20,78ng/ml to okej?
faza folikularna - poniżej 0,1-0,3 ng/ml
faza lutealna - 1,2-15,9ng/ml
ciaza I trymestr
2,8-147,3 ng/ml
Caly czas myslalam,ze jest do 20 faza lutealna a tu takie cos zawsze to choc troche ponad norme i wole,zeby oznaczalo zblizajaca sie ciaze a nie torbiele
-
SylwiaLu wrote:Dzień cyklu nie ma znaczenia. Dziewczyny, które mają owulację w 30dc, to co im po progesteronie zbadanym w 21 dc. Ważne, żeby było 7-8 dni po owulacji.
Co do abonamentu, ja widzę cenę 10 zł/m-c Jestem trochę ponad rok na ovu, postów już nieco naprodukowałam. Ciekawe od czego to zależy.SylwiaLu lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Dziewczyny teraz dopiero popatrzyłam na normy jakie mam wogole ;p
faza folikularna - poniżej 0,1-0,3 ng/ml
faza lutealna - 1,2-15,9ng/ml
ciaza I trymestr
2,8-147,3 ng/ml
Caly czas myslalam,ze jest do 20 faza lutealna a tu takie cos zawsze to choc troche ponad norme i wole,zeby oznaczalo zblizajaca sie ciaze a nie torbiele
Nie chciałabym Cię rozczarować, tak jak pisałam, ja miewam od 20ng/ml do 35ng/ml a ciąży nima Przy tym 35ng chyba była, tak stwierdziła lekarka, ja natomiast nie zrobiłam bety, bo nie chciałam się rozczarować. A później przyszła @.
Dzisiaj czekam na wynik proga w tym cyklu. Ciekawa jestem, bo odstawiłam Castagnusa. A ciałka lekarka nie widziała dokładnie, twierdząc że to nierówne to chyba ono.
Ale powiem Ci, że jakoś śledzę Cię w tym wątku bo mam wrażenie, że będą dwie kreski