MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej.
U mnie test ovu robiony przed chwila prawie pozytyw. Dodatkowo od rana bol lewego jajnika wiec mysle ze ovu wkoncu sie szykuje. Zrobie wieczorem ponownie test.
Dzis i jutro kolejne przytulankoiNso87, agniecha2101, Klamka82 lubią tę wiadomość
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Marilen wrote:Nie chciałabym Cię rozczarować, tak jak pisałam, ja miewam od 20ng/ml do 35ng/ml a ciąży nima Przy tym 35ng chyba była, tak stwierdziła lekarka, ja natomiast nie zrobiłam bety, bo nie chciałam się rozczarować. A później przyszła @.
Dzisiaj czekam na wynik proga w tym cyklu. Ciekawa jestem, bo odstawiłam Castagnusa. A ciałka lekarka nie widziała dokładnie, twierdząc że to nierówne to chyba ono.
Ale powiem Ci, że jakoś śledzę Cię w tym wątku bo mam wrażenie, że będą dwie kreski -
iNso87 wrote:Marilen ja sie zastanawialam czy nie pojsc jutro rano, po 2 dniach, i nie zrobic proga znowu. Zobaczyc czy wartosc bedzie spadkowa czy wzrosnie. Ale chyba poczekam do terminu @ i zrobie poprostu bete jesli wyjdzien chociaz cien cienia na tescie.
2 dni to niewiele może wnieść, jeśli nie masz gwałtownych spadków, chyba zaczekałabym i z betą zrobiła, w razie w będziesz też wiedziała czy musisz dupka wprowadzić. -
Marilen wrote:2 dni to niewiele może wnieść, jeśli nie masz gwałtownych spadków, chyba zaczekałabym i z betą zrobiła, w razie w będziesz też wiedziała czy musisz dupka wprowadzić.
-
Ja mam progesteron na granicy 13,6 ale tak do 20 a u mnie 5t5d wiec z takim progesteronem nie za wysokim moze tez byc dobrze
Marilen, iNso87, Klamka82 lubią tę wiadomość
Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
u mnie dziś 26dc. Teoretycznie dziś jest 10dpo ale mam pytanie do tych dziewczyn, ktore czują ból owulacyjny i miały monitoring.Bo 15 i 16dc miałam pozytywne testy owu, ale mega ból jajnika miałam 16dc wieczorem. Czyli ból jest następstwem owu czy przed owu? Bo apki wyznaczyly tego 16dc owu. Jeàli tak to jutro będzie 11dpo więc raczej mogę zatestować prawda?
Jutro idę na 18stkę w rodzinie i nie wiem czy mogę procentowac:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 16:17
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Marilen wrote:Kurcze zazdroszczę Wam, że macie nadzieję. Mnie te wyniki męża, choć niby idące ku lepszemu tak jakoś pesymistycznie nastawiły, że nawet nadziei nie mam
No i przede wszystkim mi latwiej jakos pewnie bo mam 2 dzieci, pierwsza "wpadka", druga w 2cs.. Takze moze dlatego. Mimo wszystko za wszystkich trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 17:02
-
Pati88 wrote:u mnie dziś 26dc. Teoretycznie dziś jest 10dpo ale mam pytanie do tych dziewczyn, ktore czują ból owulacyjny i miały monitoring.Bo 15 i 16dc miałam pozytywne testy owu, ale mega ból jajnika miałam 16dc wieczorem. Czyli ból jest następstwem owu czy przed owu? Bo apki wyznaczyly tego 16dc owu. Jeàli tak to jutro będzie 11dpo więc raczej mogę zatestować prawda?
Jutro idę na 18stkę w rodzinie i nie wiem czy mogę procentowac:)
Ja tez mialam bardzo mocne bole i wydaje mi sie,ze byly przed ale nie wiem. Tak mi.podpkwiada intuicja. -
iNso87 wrote:Pati tez sie nad tym zastanawialam,i duzo czytalam na ten temat na necie i jest tak naprawde pol na pol:d moga byc przed a moga byc w trakcie i po;) hehe przynajmniej tak znalazlam
Ja tez mialam bardzo mocne bole i wydaje mi sie,ze byly przed ale nie wiem. Tak mi.podpkwiada intuicja.
no ja tez w necie czytałam i to jest różnie hihi. Jutro zrobie testa i jak bedzie biel wizyra to podrinkuje lekko:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
No to w temacie progesteronu, odebrałam wyniki, prawdopodbnie to 6 dpo ewentualnie 7 dpo:
progesteron: 20,02ng/ml
natomiast TSH: 3,06!!!! Biorę od 1,5 miesiąca euthyrox 25 i TSH wzrosło w stosunku do ostatniego wyniku przed rozpoczęciem przyjmowania euthyroxu ( 2,96).
Noż cholera ktoś mi powie o co chodzi??? I co teraz robić? zwiększyć dawkę?
Cudowny lek, wkurzyłam się! -
Ja ostatnimi czasy w każdym cyklu mam bóle owulacyjne, średnio 3-4dni, kończy się owulka i przestaje boleć. W tym cyklu trzyma mnie cały tydzień od poprzedniego czwartku i już się zastanawiam o co może chodzić, 15 i 16dc owulacja dzisiaj 21dc podbrzusze boli bardziej niż przez dwa ostatnie dni i do tego mdłości doszly. Może któraś z Was miała podobnie?