Majowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bożenka wrote:Przepraszam za kolokwializm,.ale to są normalnie jaja 😀 cieszę sie, że owu tak szybko, bo gdyby miała sie pojawić w przyszłym tygodniu to nic by z tego wyszło, ponieważ mój ma nocki, a ja do pracy na 13 więc nawet byśmy się nie widzieli. A już spisałam ten cykl na straty 😀😀25.11.2019 pozytywny test:)
26.11.2019 - Bhcg 87,88;)
28.11.2019 - Bhcg 295,92;)
03.12.2019 - Bhcg 2924,65;D
12.12.2019 - 💓
27.01.2020 - USG prenatalne, Orzeszek ma 7cm2mm;)
26.02.2020 - synek😊 18cm "wzrostu", waga 200g ❤️
24.04.2020- 34cm i 1kg wagi❤️
07.08.2020- Synku witamy na świecie! 3850g i 54cm🥰
24.10.2022 pozytywny test, Bhcg 66,78;)
28.10.2022 Bhcg 739,46;)
23.01.2023 17cm i 190g pięknego chłopaczka🥰
24.02.2022 27cm i 500g 🥰
-
nick nieaktualny
-
Bożenka wrote:To chyba już jest pozytyw. Sama nie wiem. Spójrzcie proszę. https://zapodaj.net/026d1b085bc82.jpg.html
mój wczoraj był pozytyw i dziś rano w ciągu 2min a teraz jak robiłam to odrobinkę słabsza kreska od kontrolnej więc to już po owulce czy jestem w trakcie? -
Justyna1719 wrote:Dzięki dziewczyny za pomoc :* dziś od rana już sucho.. Więc teraz tak myślę że może po ❤️ taki śluz miałam, ale dziwne było że cały dzień.. ❤️ Było w środę wieczorem a czwartek miałam właśnie tyle śluzu że szok.. A do tego jeszcze ta delikatna kreska na teście owulacyjnym i zglupialam zupełnie po tym 😊
Ja po ❤ nigdy nie badam śluzu, bo przeważnie przez następne 24h wypływają resztki nasienia i trudno stwierdzić, czy to śluz czy jednak sperma. Zwłaszcza że zawsze tego sporo się ulatnia
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
Cichosza wrote:Dla mnie pozytyw
mój wczoraj był pozytyw i dziś rano w ciągu 2min a teraz jak robiłam to odrobinkę słabsza kreska od kontrolnej więc to już po owulce czy jestem w trakcie?
Ciężko powiedzieć czy przed czy po, bo po pozytywnym teście owulacja przychodzi w ciągu 24-36h. Ja zawsze mam ból jajnika dzień po pozytywnym teście, więc wiem że to wtedy 🙂
-
No ja zawsze miałam taki ból że chodzic nie mogłam i wiedziałam ze to wtedy a w tym cyklu mam inaczej bo tylko mnie tak cmią jajniki od 3 dni z tym że lewy mocniej czuje ale może to po biochemicznej coś się porąbało, no nic fajnie że tu można o tym napisać i nikt nie przewraca oczami
-
nick nieaktualny
-
KaroDyl wrote:Mnie coś ten cykl robi w konia. Jeszcze wczoraj kremowy śluz i sucho A dzisiaj majty mokre🤔😐
Termin @ teoretycznie za 5dni ale kto wie bo ostatni cykl trwał jak nigdy aż 37dni. Test owulacyjny był u mnie pozytywny w 13dc. Także zgłupiałam 😳 -
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:Właśnie, dlatego kompletnie nie rozumiem tego.
W 9-10dniu przy dłuższych cyklach może pojawić się śluz przypominający płodny (może być nawet z nitkami krwi) Sprawdzasz szyjkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 21:45
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Shas91 wrote:Ja po ❤ nigdy nie badam śluzu, bo przeważnie przez następne 24h wypływają resztki nasienia i trudno stwierdzić, czy to śluz czy jednak sperma. Zwłaszcza że zawsze tego sporo się ulatnia
justyna1719, Shas91 lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Hej dziewczyny:) nie zapisywałam się w tym msc na testowanie i chciałam odpuścić.
Spodziewany termin @ mam we wtorek ale ponieważ dziś jade na na delegacje samolotem postanowilam zrobic test i wyszedł ewidentny pozytyw... Ale później zobaczylam ze test ponad rok temu stracił ważność - został mi z poprzedniej ciąży jutro oczywiście powtórze normalny ale co o tym myślicie? przyznam ze mam sporo nadziei bo 7 dni po owu pierwszy raz w życiu zauwazylam dwie kropeczki krwi tzn takie mini mini jak główki od szpilki ale pomyślała m ze to może być zagnieżdżenieWik89, kasiakasia11 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
axox wrote:Hej dziewczyny:) nie zapisywałam się w tym msc na testowanie i chciałam odpuścić.
Spodziewany termin @ mam we wtorek ale ponieważ dziś jade na na delegacje samolotem postanowilam zrobic test i wyszedł ewidentny pozytyw... Ale później zobaczylam ze test ponad rok temu stracił ważność - został mi z poprzedniej ciąży jutro oczywiście powtórze normalny ale co o tym myślicie? przyznam ze mam sporo nadziei bo 7 dni po owu pierwszy raz w życiu zauwazylam dwie kropeczki krwi tzn takie mini mini jak główki od szpilki ale pomyślała m ze to może być zagnieżdżenieaxox lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powtorzylam bete wczoraj i jest przyrost wyglada na to ze sie udalo!
Trzymam za Was kciuki! Podgladam Was i kibicujęAga1984, Ignissa, @Animajka, axox, LaBellePerle, Cichosza, Nynka, Shas91, Nera1986, Bożenka, kasiakasia11 lubią tę wiadomość
Październik 2017 synek