Majowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I kolejna nieprzespana noc... bardzo źle ostatnio sypiam i co gorsza mialam okropne mdłości w nocy. obawiam się czy jakieś zatrucie mnie nie chwyciło.
Czy któraś z was miała takie objawy przed pojawieniem się @?
U mnie pierwszy raz taki objaw
Starania od stycznia 2019
03.2019 - cb
07.2019 - ciąża obumarła 6 tydz, 8 tydz łyżeczkowanie
10.2019 skierowanie na histeroskopię
19.12 beta 464
27.12 beta 7687
3.01 beta 21495 -
Niedziela_2007 wrote:I kolejna nieprzespana noc... bardzo źle ostatnio sypiam i co gorsza mialam okropne mdłości w nocy. obawiam się czy jakieś zatrucie mnie nie chwyciło.
Czy któraś z was miała takie objawy przed pojawieniem się @?
U mnie pierwszy raz taki objaw -
Cichosza wrote:Z tego co widziałam to zaraz testujesz, może to być już objaw (ja na Twoim miejscu już bym robiła sikańca:D) a może to być zatrucie jak pisałaś. Jak boisz się jeszcze testować to zastanów się co jadlas przez ostatnie 2 dni i czy nie mogło Ci coś zaszkodzić
Najlepsze, że nie zmieniałam diety. Nic nowego nie wprowadzałam. Dzis zajadę po test u jutro z samego rana spróbuje... Mdłości utrzymują się i doszły zawroty głowy
Starania od stycznia 2019
03.2019 - cb
07.2019 - ciąża obumarła 6 tydz, 8 tydz łyżeczkowanie
10.2019 skierowanie na histeroskopię
19.12 beta 464
27.12 beta 7687
3.01 beta 21495 -
Niedziela_2007 wrote:Najlepsze, że nie zmieniałam diety. Nic nowego nie wprowadzałam. Dzis zajadę po test u jutro z samego rana spróbuje... Mdłości utrzymują się i doszły zawroty głowy
Niedziela_2007 lubi tę wiadomość
-
Pani Ciasio wrote:Dzisiaj też "znalazłam" trochę plamienia podczas badania szyjki i jestem zdezorientowana, bo do @ jeszcze 5-6 dni, więc albo Duphaston w tym cyklu niewiele mi pomaga (na dupku plamienie mam zazwyczaj dzien-dwa przed @) albo nie mam pomyslu. Inna sprawa, że za plamienie of przyznał mi punkty w tym swoim "detektorze ciąży" i ja oczywiście znam teorie, ale kompletnie nie mogę jej przypasować do siebie
W każdym razie już się nastawiam raczej na nowy cykl.
A może to implantacja? ☺️Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
11.06.2019 - puste jajo płodowe..
MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO
Leki : duphaston , euthyrox 50mg -
PerAsperaAdAstra wrote:Myślicie dziewczyny ze beta 9dpo coś juz pokaże czy nie ? Zastanawiam się czy warto iść zrobić badanieAniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
A ja dziś 5dpo brzuch pobolewa jak na @, generalnie dziwnie się czuję chwilami mam jakby motylki w brzuchu 😂 pełne jędrne piersi bez bólu (o losie niech takie zostaną ) i co jakiś czas czuje jajniki. No to taka sytuacja u mnie, czekam grzecznie dalej pewnie to nic takiego ale co z języka to z serca i może się w tym cyklu uda 😉
-
Cichosza wrote:Niestety nie prowadzę bo szyjki badać nie umiem, a z temperatur zrezygnowałam w zeszłym cyklu bo wpadalam w paranoje 😂
Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
Miinii wrote:Poczekaj pare dni. Ja robiłam bete 11/12 dpo i miałam wynik 15 wiec 9dpo tez miałabym negatywny wynik
Kurde...no ale moje 3 (!) Testy z wczoraj pokazały bladziocha strasznego no ale był. .dziś rano biel. Dziwne to wszystko. Miałam test z facelle. Od 3-4dno podbrzusza mnie pobolewa jak na @ i mam takie jakieś uderzenia gorąca ze szok. Piersi tez nabrzmiale tak mi się wydaje. No nie wiem do miesiączki jeszcze jest kawałek. Ahh najgorsze jest to czekanie..tylko nigdy wcześniej tak długo przed @nie pobolewal mnie brzuch zawsze tak 1 dzień przed najwyżej. .albo w dniu @. -
PerAsperaAdAstra wrote:Kurde...no ale moje 3 (!) Testy z wczoraj pokazały bladziocha strasznego no ale był. .dziś rano biel. Dziwne to wszystko. Miałam test z facelle. Od 3-4dno podbrzusza mnie pobolewa jak na @ i mam takie jakieś uderzenia gorąca ze szok. Piersi tez nabrzmiale tak mi się wydaje. No nie wiem do miesiączki jeszcze jest kawałek. Ahh najgorsze jest to czekanie..tylko nigdy wcześniej tak długo przed @nie pobolewal mnie brzuch zawsze tak 1 dzień przed najwyżej. .albo w dniu @.
Zrób test w piątek jak będziesz miała kreskę/cień to idź na bete od razu a prowadzisz wykres ? Jak z temp?Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
Dziewczyny, zerknijcie proszę na mój wykres:)
Owulację miałam na pewno na przełomie dnia 12/05 a 13/05, gdyż 13/05 popołudniu byłam na monitoringu i już było.
Dlaczego nie mam wzrostu temperatury?
Tzn jest jakiś minimalny, ale gdyby nie monitoring to bym nawet nie pomyślała, ze już jest owulacja. -
Miinii wrote:Zrób test w piątek jak będziesz miała kreskę/cień to idź na bete od razu a prowadzisz wykres ? Jak z temp?
Nie nie prowadzę wykresu i nie mierze tempki. Leczę się u specjalisty ze względu na moje niskie amh 0.5 biorę progesteron dopochwowo duphaston ovarin dhea eljot i pregne start. Może te bóle są od progesteronu? -
PerAsperaAdAstra wrote:I BTW. . Do piątku to kaaaawal czasu !! 🙈🙈
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Miinii wrote:A może to implantacja? ☺️
Byłoby cudownie, ale nie wydaje mi się
Najgorsze jest to, że plamienie może oznaczać mnóstwo rzeczy, a najczęściej oznacza po prostu wredna @Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;*