Forum Starając się - ogólne Majowe testowanie :)
Odpowiedz

Majowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • PerAsperaAdAstra Przyjaciółka
    Postów: 115 106

    Wysłany: 15 maja 2019, 08:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera1986 wrote:
    Nie idź. Dziewczyna miała bete 9dpo ujemną a 11dpo dodatnią. Do zagnieżdżenia dochodzi miedzy 6 a12dniem

    Chyba masz rację. Poczekam jeszcze. Dzięki chociaż będzie to trudne

    malwa88 lubi tę wiadomość

    iv09cwa1nva1bzbg.png

    8cs o drugie szczęście. AMH 0,55

    85dq0cl.png
  • Nera1986 Autorytet
    Postów: 2981 1087

    Wysłany: 15 maja 2019, 08:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PerAsperaAdAstra wrote:
    Chyba masz rację. Poczekam jeszcze. Dzięki chociaż będzie to trudne
    Postaraj sie wytrzymać ♡

    W oczekiwaniu na czwarty cud ...
    33lata
    2.05.2016r-poronienie


    o1489x0hv91qnmu5.png
  • Niedziela_2007 Przyjaciółka
    Postów: 106 168

    Wysłany: 15 maja 2019, 08:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kolejna nieprzespana noc... bardzo źle ostatnio sypiam i co gorsza mialam okropne mdłości w nocy. obawiam się czy jakieś zatrucie mnie nie chwyciło.
    Czy któraś z was miała takie objawy przed pojawieniem się @?
    U mnie pierwszy raz taki objaw

    hchyflw1xqzynzs2.png
    Starania od stycznia 2019
    03.2019 - cb
    07.2019 - ciąża obumarła 6 tydz, 8 tydz łyżeczkowanie
    10.2019 skierowanie na histeroskopię
    19.12 beta 464 :)
    27.12 beta 7687 :)
    3.01 beta 21495 :)
  • Cichosza Autorytet
    Postów: 315 138

    Wysłany: 15 maja 2019, 09:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedziela_2007 wrote:
    I kolejna nieprzespana noc... bardzo źle ostatnio sypiam i co gorsza mialam okropne mdłości w nocy. obawiam się czy jakieś zatrucie mnie nie chwyciło.
    Czy któraś z was miała takie objawy przed pojawieniem się @?
    U mnie pierwszy raz taki objaw
    Z tego co widziałam to zaraz testujesz, może to być już objaw (ja na Twoim miejscu już bym robiła sikańca:D) a może to być zatrucie jak pisałaś. Jak boisz się jeszcze testować to zastanów się co jadlas przez ostatnie 2 dni i czy nie mogło Ci coś zaszkodzić

  • Niedziela_2007 Przyjaciółka
    Postów: 106 168

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cichosza wrote:
    Z tego co widziałam to zaraz testujesz, może to być już objaw (ja na Twoim miejscu już bym robiła sikańca:D) a może to być zatrucie jak pisałaś. Jak boisz się jeszcze testować to zastanów się co jadlas przez ostatnie 2 dni i czy nie mogło Ci coś zaszkodzić

    Najlepsze, że nie zmieniałam diety. Nic nowego nie wprowadzałam. Dzis zajadę po test u jutro z samego rana spróbuje... Mdłości utrzymują się i doszły zawroty głowy :/

    hchyflw1xqzynzs2.png
    Starania od stycznia 2019
    03.2019 - cb
    07.2019 - ciąża obumarła 6 tydz, 8 tydz łyżeczkowanie
    10.2019 skierowanie na histeroskopię
    19.12 beta 464 :)
    27.12 beta 7687 :)
    3.01 beta 21495 :)
  • Cichosza Autorytet
    Postów: 315 138

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedziela_2007 wrote:
    Najlepsze, że nie zmieniałam diety. Nic nowego nie wprowadzałam. Dzis zajadę po test u jutro z samego rana spróbuje... Mdłości utrzymują się i doszły zawroty głowy :/
    To koniecznie daj znać jak wyszło! Trzymam kciuki:)

    Niedziela_2007 lubi tę wiadomość

  • Miinii Przyjaciółka
    Postów: 113 96

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Ciasio wrote:
    Dzisiaj też "znalazłam" trochę plamienia podczas badania szyjki i jestem zdezorientowana, bo do @ jeszcze 5-6 dni, więc albo Duphaston w tym cyklu niewiele mi pomaga (na dupku plamienie mam zazwyczaj dzien-dwa przed @) albo nie mam pomyslu. Inna sprawa, że za plamienie of przyznał mi punkty w tym swoim "detektorze ciąży" i ja oczywiście znam teorie, ale kompletnie nie mogę jej przypasować do siebie :/

    W każdym razie już się nastawiam raczej na nowy cykl.

    A może to implantacja? ☺️

    Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
    11.06.2019 - puste jajo płodowe..

    MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO

    Leki : duphaston , euthyrox 50mg
  • Miinii Przyjaciółka
    Postów: 113 96

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PerAsperaAdAstra wrote:
    Myślicie dziewczyny ze beta 9dpo coś juz pokaże czy nie ? Zastanawiam się czy warto iść zrobić badanie
    Poczekaj pare dni. Ja robiłam bete 11/12 dpo i miałam wynik 15 wiec 9dpo tez miałabym negatywny wynik :)

    Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
    11.06.2019 - puste jajo płodowe..

    MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO

    Leki : duphaston , euthyrox 50mg
  • Miinii Przyjaciółka
    Postów: 113 96

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cichosza jak pamietam idziemy łeb w łeb prowadzisz wykres ? 😃

    Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
    11.06.2019 - puste jajo płodowe..

    MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO

    Leki : duphaston , euthyrox 50mg
  • Cichosza Autorytet
    Postów: 315 138

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś 5dpo brzuch pobolewa jak na @, generalnie dziwnie się czuję chwilami mam jakby motylki w brzuchu 😂 pełne jędrne piersi bez bólu (o losie niech takie zostaną :D) i co jakiś czas czuje jajniki. No to taka sytuacja u mnie, czekam grzecznie dalej pewnie to nic takiego ale co z języka to z serca i może się w tym cyklu uda 😉

  • Cichosza Autorytet
    Postów: 315 138

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miinii wrote:
    Cichosza jak pamietam idziemy łeb w łeb prowadzisz wykres ? 😃
    Niestety nie prowadzę bo szyjki badać nie umiem, a z temperatur zrezygnowałam w zeszłym cyklu bo wpadalam w paranoje 😂

  • Miinii Przyjaciółka
    Postów: 113 96

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cichosza wrote:
    Niestety nie prowadzę bo szyjki badać nie umiem, a z temperatur zrezygnowałam w zeszłym cyklu bo wpadalam w paranoje 😂
    Rozumiem ;D ja jakoś nie potrafię zrezygnować z mierzenia temp :D i dzięki temu wiem od kiedy zacząć duphaston brać :)

    Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
    11.06.2019 - puste jajo płodowe..

    MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO

    Leki : duphaston , euthyrox 50mg
  • Cichosza Autorytet
    Postów: 315 138

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miinii wrote:
    Rozumiem ;D ja jakoś nie potrafię zrezygnować z mierzenia temp :D i dzięki temu wiem od kiedy zacząć duphaston brać :)
    Ja po tym cyklu jak nic nie wyjdzie, wrócę do temperatur :)

  • PerAsperaAdAstra Przyjaciółka
    Postów: 115 106

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miinii wrote:
    Poczekaj pare dni. Ja robiłam bete 11/12 dpo i miałam wynik 15 wiec 9dpo tez miałabym negatywny wynik :)

    Kurde...no ale moje 3 (!) Testy z wczoraj pokazały bladziocha strasznego no ale był. .dziś rano biel. Dziwne to wszystko. Miałam test z facelle. Od 3-4dno podbrzusza mnie pobolewa jak na @ i mam takie jakieś uderzenia gorąca ze szok. Piersi tez nabrzmiale tak mi się wydaje. No nie wiem do miesiączki jeszcze jest kawałek. Ahh najgorsze jest to czekanie..tylko nigdy wcześniej tak długo przed @nie pobolewal mnie brzuch zawsze tak 1 dzień przed najwyżej. .albo w dniu @.

    iv09cwa1nva1bzbg.png

    8cs o drugie szczęście. AMH 0,55

    85dq0cl.png
  • Miinii Przyjaciółka
    Postów: 113 96

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PerAsperaAdAstra wrote:
    Kurde...no ale moje 3 (!) Testy z wczoraj pokazały bladziocha strasznego no ale był. .dziś rano biel. Dziwne to wszystko. Miałam test z facelle. Od 3-4dno podbrzusza mnie pobolewa jak na @ i mam takie jakieś uderzenia gorąca ze szok. Piersi tez nabrzmiale tak mi się wydaje. No nie wiem do miesiączki jeszcze jest kawałek. Ahh najgorsze jest to czekanie..tylko nigdy wcześniej tak długo przed @nie pobolewal mnie brzuch zawsze tak 1 dzień przed najwyżej. .albo w dniu @.

    Zrób test w piątek jak będziesz miała kreskę/cień to idź na bete od razu :) a prowadzisz wykres ? Jak z temp?

    Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
    11.06.2019 - puste jajo płodowe..

    MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO

    Leki : duphaston , euthyrox 50mg
  • Qastera Autorytet
    Postów: 280 317

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zerknijcie proszę na mój wykres:)
    Owulację miałam na pewno na przełomie dnia 12/05 a 13/05, gdyż 13/05 popołudniu byłam na monitoringu i już było.

    Dlaczego nie mam wzrostu temperatury?
    Tzn jest jakiś minimalny, ale gdyby nie monitoring to bym nawet nie pomyślała, ze już jest owulacja.

    wniddf9h3z94xhvt.png
  • PerAsperaAdAstra Przyjaciółka
    Postów: 115 106

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miinii wrote:
    Zrób test w piątek jak będziesz miała kreskę/cień to idź na bete od razu :) a prowadzisz wykres ? Jak z temp?

    Nie nie prowadzę wykresu i nie mierze tempki. Leczę się u specjalisty ze względu na moje niskie amh 0.5 biorę progesteron dopochwowo duphaston ovarin dhea eljot i pregne start. Może te bóle są od progesteronu?

    iv09cwa1nva1bzbg.png

    8cs o drugie szczęście. AMH 0,55

    85dq0cl.png
  • PerAsperaAdAstra Przyjaciółka
    Postów: 115 106

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I BTW. . Do piątku to kaaaawal czasu !! 🙈🙈

    iv09cwa1nva1bzbg.png

    8cs o drugie szczęście. AMH 0,55

    85dq0cl.png
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4000 1692

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PerAsperaAdAstra wrote:
    I BTW. . Do piątku to kaaaawal czasu !! 🙈🙈
    A przypomnij mi ile trwa twoja fl? I ile jest dpo w tej chwili?

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Pani Ciasio Autorytet
    Postów: 1102 728

    Wysłany: 15 maja 2019, 10:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miinii wrote:
    A może to implantacja? ☺️

    Byłoby cudownie, ale nie wydaje mi się :/
    Najgorsze jest to, że plamienie może oznaczać mnóstwo rzeczy, a najczęściej oznacza po prostu wredna @ :(

    Leki: Bromergon, Duphaston, Glucophage, Acard, wit. D, foliany, inozytol, Neoparin
    HSG: ok

    17.01.2020r. II
    4.02 Jest serduszko! <3 <3 <3
    Cudzie trwaj! <3
    Czekamy na Ciebie :*



    w4sq3e3klu5z76iy.png
‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego