Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeż trzymam kciuki za wszystkie!
Ja 4 lata temu 16.04 miałam ostatnią @ i wlasnie w maku zaszłam w ciążę,
w tym roku pierwszy dzień @ tez przypadł na 16.04, tak więc jeśli zaszłabym w ciąże, to miałabym ten sam termin porodu co z moim pierwszym synkiem, tak więc głęboko wierzę, że maj jest moim miesiącem
Już po owulacji, serduszka zdaje się polokowane są odpowiednio, więc nie pozostaje nic innego, jak tylko czekać na dwie krechy -
Gabriela ja tez miałam taką sytuację w tamtym cyklu i miałam wielką nadzieję że się uda, jednak nie wyszło no i dzieci nie będą z tego samego miesiąca.
Krokodylica trzymamy kciuki za piękny przyrost bety.
No dziewczyny testujące gdzie jesteście??? My tu czekamy a wy sobie z kulki lecicie
Mam pytanie, wiecie może jak mogę sama ustawić na wykresie kiedy była owu? bo byłam na monitoringu i wiem że była w sobotę ale moje Temperatury to się do niczego nie nadają bo moje dziecko ciągle woła a to siku a to coś mu się śni i mało kiedy prześpię całą noc. Także tempki uznaje za mało wiarygodne. ważne że wiem od gina kiedy owu. A poza tym po CLO mam jak w zegarku 14 dcKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meginka wrote:Gabriela ja tez miałam taką sytuację w tamtym cyklu i miałam wielką nadzieję że się uda, jednak nie wyszło no i dzieci nie będą z tego samego miesiąca.
Krokodylica trzymamy kciuki za piękny przyrost bety.
No dziewczyny testujące gdzie jesteście??? My tu czekamy a wy sobie z kulki lecicie
Mam pytanie, wiecie może jak mogę sama ustawić na wykresie kiedy była owu? bo byłam na monitoringu i wiem że była w sobotę ale moje Temperatury to się do niczego nie nadają bo moje dziecko ciągle woła a to siku a to coś mu się śni i mało kiedy prześpię całą noc. Także tempki uznaje za mało wiarygodne. ważne że wiem od gina kiedy owu. A poza tym po CLO mam jak w zegarku 14 dc
wejdz w swoj bierzący wykres i pod okienkami na dole jest cos takiego jak zaawansowane wyszukiwanie owulacji i tam można zmienic na ręczne i zaznaczyc samemu owuMeginka lubi tę wiadomość
-
Ja się dołączam na 30 majaStarania od 2016. Endometrioza IVst., niedoczynność tarczycy, IO, APS.
2017 operacja pochwowo-laparoskopowa
2018 laparoskopia
2021 start Angelius Provita
2021 histerolaparoskopia - odcięcie jajowodów
26.07.21 IVF/8komórek/5dojrzałych/3zaplodnione-> 5A z 2doby, 4BB z 6 doby
Transfer 15.10.21 dwudniowiec 5A
Transfer 23.02.22 4BB
03.,07.,10.2023 histeroskopia -
nick nieaktualny
-
GabrielaeSz wrote:Dziewczyny, powiedzcie, kiedy Wy testujecie? W dniu spodziewanej @ czy jednak troszkę wcześniej?
ja troszkę później, nie chcę widzieć znowu jednej kreski, więc albo będą dwie albo @ pozdrawiamGabrielaeSz lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
oooo dopiero maj się rozkręca a już fasoleczki gratulacje !!! ja muszę czekać jeszcze ponad tydzień na swoją kolej.
trochę się po tym sono poleniłam na zwolnieniu, więc może coś z tego będziepoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
Meginka, wchodzisz w dzień e którym wiesz że owu była, na dole masz napisane zaawansowane wykrywanie owulacji, czy jakoś tak, obok można kliknąć wyłącz. Jak włączysz to owu zaznaczy ci na ten dzień na Krutyń to robiłaś. Mam nadzieję że nie zagmatwałam;)
A do mnie dzisiaj zawitała @ więc proszę o dopisanie mnie na 28 maj, chociaż jeżeli owu będzie na czas to tyle pewnie nie wytrzymam i będę testować wcześniej;)
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
powiedzcie mi, że to prawda, że po hsg jest większe prawdopodobieństwo fasoleczki. bo mam jeszcze tydzień do testowania i znów będę się nakręcaćpoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem 2 cykl po HSG, co będzie to się okaże. Wieczorkiem uzupełnię listę, miałam nadzieję na same plusiki, a tu żadna się nie oddzywa
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
floreczka wrote:Ja jestem 2 cykl po HSG, co będzie to się okaże. Wieczorkiem uzupełnię listę, miałam nadzieję na same plusiki, a tu żadna się nie oddzywapoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
witajcie
a już myślałam że już po owulacji a tu nici - wzrostu tempki nie ma więc albo bezowulacyjny będzie cykl albo mi się owulka przesunęła, śluz przez moment był bardziej lepki i kremowy a szyjka przymknięta, a dziś sprawdzam a ona wysoko i otwarta i śluz znowu zaczyna się robić rozciągliwy więc czeka nas powtórka z rozrywki hi hi
mam bardzo różne cykle - od 22dniowych do 27/28 dniowych, w poprzednich cyklach owulka potrafiła być od 11 do 17 dnia cyklu, dziś 15 dc
ja w marcu miałam taki cykl że gdybym zaszła to urodziłabym drugie bobo w urodziny mojego starszego ale mój eM nie chciał i odmówił współpracy (bo na święta i urodziny syna zawsze jedziemy na drugi koniec Polski do rodziców, a tak musielibyśmy zostać w domu i starszy nie widziałby dziadków ponad pół roku)
gdzie te nasze majowe fasolki?? trzymam kciuki