Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ŚwinkaMinka wrote:gdzie te nasze majowe fasolki?? trzymam kciuki
spoko, spoko jeszcze się rozbujamy, dopiero drugi dzień majapoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
anusiak5 wrote:wejdz w swoj bierzący wykres i pod okienkami na dole jest cos takiego jak zaawansowane wyszukiwanie owulacji i tam można zmienic na ręczne i zaznaczyc samemu owu
-
nick nieaktualny
-
Meginka gdybym znała to pewnie lepiej by mi to szło ;p Planuję powtórzyć poprzednie badania + zrobić drożność w najbliższych miesiącach. Mam nadzieję że poznam w końcu przyczynę niepowodzeńNiedoczynność tarczycy. Starania od 4.2014.
Prolaktyna 35 ng/ml -
O matko dziewczyny mam starsznie smutną wiadomośc. Właśnie zobaczyłam na innym wątku że Basik83 poroniła i to chyba była ciąża pozamaciczna. Niedawno meldowała u nas plusik albo pod koniec kwietnia już nie pamiętam. W każdym razie jest to strasznie przykre
-
nick nieaktualnyja już doszłam do takiego momentu w staraniach, że mam naprawdę wylane... 2 lata temu po owulacji jak by mi mąż powiedział, że robi drinka to by były ciche dni, BO nie myśli
a teraz 4 dpo a ja pytam kiedy zamierza mi coś wlać kurczę... aż niemożliwe ale do tych rozczarowań można się przyzwyczaić