Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Ja też się nie spinam po owu tym bardziej, że dzieciątko odżywia się początkowo ciałkiem żółtym, więc to co jemy czy pijemy nie ma na nie wpływu.natura wie co robi przecież dawno kobiety nie dowiadywaly się o ciąży tak wcześnie.
ŚwinkaMinka ja mam nadzieję że już się więcej na tym wątku nie spotykamy chyba że po 9 m-cach szczęśliwe zakończonej ciąży
Ja kupiłam ostatnio testy z apteki geminii. 10 szt za 7 zł(promocja była), ale mam też takie z allegro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 11:29
-
Witam dziewczyny, byłam na kwietniowym testowaniu, testowanie wyszło negatywnie, okres dostałam o ponad tydzień spóźniony. Zakończył mi się jakoś 5 dni temu, ale przez te 5 dni za każdym razem przy wypróżnianiu plamię na różowo bądź brązowo. Wytrę papierem i przez cały dzień ok, i następnie znowu przy wypróżnianiu plamię... Miała tak któraś? Czytałam coś na internecie o takim zjawisku, ale pisały to kobiety w ciąży, które miały łożysko blisko ujścia szyjki i parcie powodowało plamienie... Ja nie jestem w ciąży, przynajmniej testy tak pokazały i dostałam ten nieszczęsny spóźniony okres. Podpowiedzcie coś jeżeli tak miałyście, do kogo się z tym udać?
-
Ja testy ciążowe też zamawiam w gemini. Właśnie jutro przychodzi mi nowe zamówienie. A owulacyjny używam z domowego laboratorium. Albo w gemini a ostatnio kupiłam w rossmanie bo była jakaś promocja.
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
OLAM86 wrote:Zuza podczytuje wasz wątek i juz kiedyś miałam pisać ze masz bardzo podobna sytuacje do mnie ) szczegóły w moim podpisie
O rany faktycznie kropka w kropke możemy sobie piątkę przybić kurczę też myślałaś, że jak z pierwszym sie odrazu udało to drugie też szybko bedzie?
Ja strasznie byłam zawiedziona po pierwszym nieudanym cyklu- wręcz obrażonaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 11:50
-
Zuza byłam bardzo zdziwiona bo ja nie chce wracać do pracy i chciałam po roku zajść w druga ciąże, zeby wszystko sie ,,zazębiło". Czekaliśmy z próbami i czekaliśmy zeby idealnie po roku zaskoczyło a tu zonk... miesiąc, dwa, trzy, No i teraz czekam na efekt czwartej proby...
-
margarettad wrote:Witam dziewczyny, byłam na kwietniowym testowaniu, testowanie wyszło negatywnie, okres dostałam o ponad tydzień spóźniony. Zakończył mi się jakoś 5 dni temu, ale przez te 5 dni za każdym razem przy wypróżnianiu plamię na różowo bądź brązowo. Wytrę papierem i przez cały dzień ok, i następnie znowu przy wypróżnianiu plamię... Miała tak któraś? Czytałam coś na internecie o takim zjawisku, ale pisały to kobiety w ciąży, które miały łożysko blisko ujścia szyjki i parcie powodowało plamienie... Ja nie jestem w ciąży, przynajmniej testy tak pokazały i dostałam ten nieszczęsny spóźniony okres. Podpowiedzcie coś jeżeli tak miałyście, do kogo się z tym udać?
Ja tak mam, że generalnie raczej podczas dnia krwawienie jest słabe, a podczas korzystania z toalety większość ucieka tak samo mam w płodne dni ze śluzem płodnym, ale wydaje mi się to normalne to chyba kwestia pozycji i rozluźnienia mięśni
Widac coś się tam jeszcze zluszcza, ale już w małych ilościach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 11:58
-
Olam haha miałam tą samą strategię Od czerwca musze wracac, bo jeszcze urlop mam i wiem, że dostanę wypowiedzenie wiec tez już nogami przebieram
Ja troche ryzykowalam, bo pierwsza próba jak mały miał 10 miesiecy, a ja po cc jestem.
Kurczę trzymam mocno kciuki kiedy planujesz testowac? -
Czytałam dużo na ten temat i podobno zawsze chroni. Pracodawca jest zobligowany przyjąć taki wniosek o zmniejszenie etatu. Moze to byc zarówno np 7/8 jak i 3/4. I wtedy według prawa pracy jestes chroniona rok. Ale nie wymądrzam sie bo każdy ma inna sytuacje ale miło poznać kogoś tak do siebie podobnego )
-
nick nieaktualnyA co ja mam powiedziec? W Holandii jest 16 tygodni macierzynskiego. I to w dodatku zaczyna sie jakies 4 tyg przed porodem. A pozniej trzeba oddac dzieciatko do opiekunki i wracac do pracy.
My mamy drugi cykl staran. Razem z zelen Conceive i Kinderwunsch ktorys musi zadzialac