Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
miśka ja tam też po ovu zamierzam sobie chlapnąć piwko, zwłaszcza że w w piątek i sobotę odwiedzam rodzinkę i nie da się inaczej, czytając mamę ginekolog i inne publikacje utwierdziłam się w przekonaniu, że do planowanego dnia okresu nie wpłynie to negatywnie na ewentualną fasolkę, chyba wolę napić się piwa gdy mam ochotę niż odmawiać sobie go przez 14 dni a później i tak mi nikt nie da gwarancji, że fasolka będzie
miśka a długo już się staracie?? i czy długo staraliście się o pierworodnego?
auricomka też myślę, że na test mogło być jeszcze zbyt wcześnie, trzymam kciuki
-
Basik83 tulę, wiem co czujesz, mi pomogła izolacja od ovu na kilka miesięcy i dodatkowa praca, a teraz pięć miesięcy później wracam do starań, tobie też życzę powrotu, gdy tylko poczujesz się gotowa
to rzeczywiście smutna wiadomość ale jeśli to rzeczywiście była ciąża pozamaciczna to chyba lepiej że tak wcześnie ją straciłaś, może uda się uratować jajowód
a ja chce przyśpieszyć czas co by było już minimum 10dp -
nick nieaktualnyŚwinkaMinka wrote:miśka ja tam też po ovu zamierzam sobie chlapnąć piwko, zwłaszcza że w w piątek i sobotę odwiedzam rodzinkę i nie da się inaczej, czytając mamę ginekolog i inne publikacje utwierdziłam się w przekonaniu, że do planowanego dnia okresu nie wpłynie to negatywnie na ewentualną fasolkę, chyba wolę napić się piwa gdy mam ochotę niż odmawiać sobie go przez 14 dni a później i tak mi nikt nie da gwarancji, że fasolka będzie
miśka a długo już się staracie?? i czy długo staraliście się o pierworodnego?
auricomka też myślę, że na test mogło być jeszcze zbyt wcześnie, trzymam kciuki
o synka 7 m-cy
o siostrę 3,5 roku po drodze 2 straty ;( -
nick nieaktualny
-
ŚwinkaMinka wrote:mam pytanie
czy skoro dziś wyszedł test ovu pozytyw to jutro będzie owulka czy jutro też mam robić
aaa kupiłam dziś w w carrefour testy ciążowe 25 - po 3,50 były
a w rossmanie testy ovu facelle 5 sztuk za 17,00 - chyba dobra cena??
Najlepiej jutro tez zrobić bo testy mogą wykryc owulke do 48 h więc jesli dziś pozytywny to teoretycznie w ciągu 48 h wystąpi owulka.
-
Gratulacje dla +,tule mocno - :*
Basik83 bardzo mi przykro
Ja tez dopóki nie zobaczę dwóch kresek żyje normalnie jak mam ochotę na % nie odmawiam sobie. Ale mój M jak widzi ze pije np piwo po owu to aż gotuje sie w nim bo przecież nie powinnam juz pic.
Miłego dnia dziewczyny :)ja ide ogarnąć się do pracy . -
nick nieaktualny
-
Hej ja tak na chwilkę
U mnie dalej nie wiem jak sytuacja, jutro idę do gin. Sprawdzić czy była ta pozna owulka czy nie.
Przeczytałam wasze posty...
Moja rada:)
Dopuki test negatywny róbcie wszystko tak jakbyście nie były w ciąży. Ja tez kiedyś się spinałam nie piłam, a w cyklu kiedy zaszłam w ciąże wyluzowalam totalnie. Ba! Miałam duzooo imprez. W tym czasie.. ciąży się kompletnie nie spodziewalam, a spinanie nam nie pomaga, dodam ze moje dziecko straciłam z powodu wady genetycznej, a wiec złe połączenie się chromosomów i uzywki nie maja nic do tego.
Ściskam Wszystkie! I powodzenia
Maj musi być nasz !Zuza_22, AJA_S lubią tę wiadomość
-
ŚwinkaMinka wrote:mam pytanie
czy skoro dziś wyszedł test ovu pozytyw to jutro będzie owulka czy jutro też mam robić
aaa kupiłam dziś w w carrefour testy ciążowe 25 - po 3,50 były
a w rossmanie testy ovu facelle 5 sztuk za 17,00 - chyba dobra cena??
Bardzo fajne sa te testy mialam wiele firm i te najbardziej mi pasowaly :)na nich jest napisane, ze po pierwszym pozytywie nie trzba więcej robic, bo poziom już podskoczył, a pik lh liczy się od pierwszego wzrostu i może się utrzymywac przez kilka dni. Ja robie ten jeden i później przytulanki do skoku temp
Cena super normalnie po 25zl Owocnch staranWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 09:55
-
Ja też po owu jak mam ochotę to pije piwko lub drinka. Tak to bym już od 4 lat nie tykala alkoholu. A lubimy z mężem pogadać przy drinku. Oczywiście wszytko w granicach rozsądku.
Ja jutro sikne na test ale raczej nic z tego nie będzie.
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹