Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dwa dni temu robiłam test i wyszedł negatywny. Zapisałam się na testowanie na 7.05. Wydaje mi się ze za wcześnie i znowu wyjdzie negatyw. Zwłaszcza, że mam długie cykle. Prawdopodobnie będę testować w przyszłym tygodniu. Zmień mi na 14.05. @ mam dostać 15.05
-
nick nieaktualnyBasik strasznie mi przykro... Ale widzę że twarda babka jesteś i podnosisz się raz dwa, brawo
Karolina przykro mi, że negatyw
Sara tutaj też czekam na wieści!
Monia też myślałam o poście Dąbrowskiej, ale jak czytałam, że cykle się rozregulowują i inne hece mogą się dziać, to wolę jednak nie. Najlepiej podczas starań ograniczyć cukier i gluten, mnie jeden lekarz zalecał. Co do takiego oczyszczania już od kilku lekarzy i profesorów (nawet tu na ovu byl artykuł o tym) słyszałam, że dobrze jest się "odrobaczyc", że często możemy nawet nie wiedzieć o jakichś małych gospodarzach naszego organizmu a one mogą wydzielać szkodliwe toksyny co może mieć znowuż wpływ na płodność. Warto lekarza rodzinnego poprosić o recepte na takie tabletki, ja właśnie będę miała taką kuracjęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 17:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej. beta ujemna. Ale progesteron 8-9 dniu po owu 19,77. Czy to mozliwe , ze ot tak mi urósł? wcześniej miałam w okolicach 11-13 w 7 dniu po owu. Poczekam do środy i pt na okres i zobaczymy...moze za wcześnie ta beta ale nie chce robić sobie niepotrzebnej nadziei ...
-
nick nieaktualny