Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie to niemożliwe że 4 dni temu było zagniezdzenie bo byłby to 12-13 dzień po owu. Poczekam donpon i zrobię test. Boję się jednak że gdy 16-17 dni po owu nie wychodzi test a jest tempka wysoka to beta jest zza niska na rozwój. Czekam na miesiączkę do pon i ponawiam z 10. A może jutro dostanę bo jednak spadek z 37.2 do 37 To moze początek totalnego spadku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 17:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miśka ja coś czuje dwie piękne kreseczki u Ciebie
Był dzis w Rossmannie i oczywiście nie wytrzymałam i kupiłam Pinka o czułości 10 i go obsikałam. I jest cień cienia cienia, więc pewnie taki urok testu. Siknę jeszcze jutro z rano ale już na 25 tak na wszelki wypadek. Choć ten cykl jest tak pokrecony, że sama nie wiem kiedy termin @. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Miśka ja coś czuje dwie piękne kreseczki u Ciebie
Był dzis w Rossmannie i oczywiście nie wytrzymałam i kupiłam Pinka o czułości 10 i go obsikałam. I jest cień cienia cienia, więc pewnie taki urok testu. Siknę jeszcze jutro z rano ale już na 25 tak na wszelki wypadek. Choć ten cykl jest tak pokrecony, że sama nie wiem kiedy termin @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 20:42
-
nick nieaktualny
-
miśka1987 wrote:Z synem pierwszy pozytyw miałam w 20 dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 21:20
-
nick nieaktualny
-
Informuję że mam wciąż 37.1 stopni. Ale obudziłam się o 5 rano i było 36.8 stopni. Poszłam siusiu i spać. Zawsze budzę się w nocy . Co dziennie. MIMO to moje temp są płynne. Faza niskich i faza wysokich. Zastanawiam się czy moje tempka jednak utrzymują się bo wstaje w nocy a to je podwyższa. Okresu brak. 18 dzień po owulacji. Suchosc pochwy, nie mam plamien ktore mialam w tamtym cyklu 3 dni przed okresem z uwagi na dupka, dwa dni problemy w wypróżnieniem ,coś tam mnie
Zabili lekko w piersi nic istotnego. Troszke wiecej sikam chocuaz ja i tak sikam milion razy dziennie wiec ciezkk powiedziec. Mialam ze dwa dni zgage. Czyli zero objawów. Wczorajszy test ujemny 25. Kupię 10 dzisiaj i jutro zrobię. Dziewczyny wczoraj powinnam odstąpić dupka. Nie zrobiłam tego bo boję się przerwać. Czytałam że on nie rplywa na okres. Czytałam że niektórzy lekarze każą nawet brać aż pojawi się okres. Macie zdanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 07:47
-
Naszła mnie wątpliwość czy w ogóle ta owu byla czy czasem nie zrobiła się torbiel z tego pęcherzyka ,ten lewy jajnik caly czas mnie boli podbrzusze z lewej strony wygląda jak opuchnięte i jajnik jest bardzo widoczny i przy dotyku boli , dzisiaj podczas złapał mnie ból lewgo jajnika promieniujący do całego krocza.
Saaaara jak nie chcesz odstawić dupka to jutro najlepiej idź na betę. Mi lekarz każe po10dniach odstawić ale u mnie nie bylo za każdym razem owu wiec co innego. A wysoka temperatura moze świadczy o zielonym plusiku
-
Naszła mnie wątpliwość czy w ogóle ta owu byla czy czasem nie zrobiła się torbiel z tego pęcherzyka ,ten lewy jajnik caly czas mnie boli podbrzusze z lewej strony wygląda jak opuchnięte i jajnik jest bardzo widoczny i przy dotyku boli , dzisiaj podczas złapał mnie ból lewgo jajnika promieniujący do całego krocza.
Saaaara jak nie chcesz odstawić dupka to jutro najlepiej idź na betę. Mi lekarz każe po10dniach odstawić ale u mnie nie bylo za każdym razem owu wiec co innego. A wysoka temperatura moze świadczy o zielonym plusiku
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
A ja zrobiłam dziś test, wiem, że bardzo wcześnie ale jestem chora i jest cień cienia
Zrobiłam Quixx czy on daje jakieś fałszywie pozytywne wyniki?
Gardło mnie boli tak, że oszaleje, katar mam okropny i nie wiem co teraz. Jak jest z antybiotykami w tak wczesnej ciąży? Bo niby lekarze pozwalają duomox itd ale gdzieś wyczytałam, że mogą wpływać na tak wczesną ciąże -
Witajcie, chciałabym do was dołączyć ☺
Jestem mamą synka i staramy się o 2 , jest to pierwszy cykl starań i coś czuje , ze będą kolejne, ponieważ zwykle mam niskie temp 36.2 a po owulacji 36.6 a teraz po owulacji około godz.4 jak wstanę mam 36.6 a po 7 36.3, wiec domyślam się ze był to cykl bezowulacyjnyAJA_S lubi tę wiadomość