Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyK01 wrote:tak
to byl nasz 1cs po laparoskopowym usuniciu jajowodu z cp
Dajesz nadzieję, bo ja też jestem po laparo i bede próbować na jednym jajowodzie. tyle ze drugi mam niedrożny i poskręcany a prawy został udrożniony.
Gratuluję Ci z całego serca. -
ja drugiego nie sprawdzalam - w czasie operacji usuwania tego jednego opisano ze drugi wyglada dobrze, ale zadnej droznosci ani nic nie sprawdzlaam.
teraz tez jeszcze sie nei ciesze bo nie wiem czy zarodek trafil do macicy, na razie to tlyko kreska na tescie...Marlena24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Skoro ten wątek przyniósł szczęście Emerald to może i mi
Jeśli nie przyjdzie @ będę testowac 31Basik83, AJA_S, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Ja niestety melduję @ jest zajebiście punktualna. Już chyba z pół roku przychodzi co 28 dni, zawsze w niedzielę. Chyba muszę trochę odpocząć od ovu bo za bardzo się w tym cyklu spięłam.
-
melduje @, przyszła w piątek, sory ze tak późno pisze ale byłam w szkole przez weekend i nie miałam kiedy wejść.
Meginka witaj w klubie smutasów.. u mnie tez @ przyszła punktualnie 28 dni. Ja już raczej nie jestem rozczarowana po @ tylko cały czas bo wiem że naturalnie sie nie uda.... trzymam kciuki za wszystkie bladziochy- niech ciemnieją i za te które dopiero testują!
Makowa czekam na wynik -
Makowa Panna i K01 - gratulacje i trzymam kciuki za betę!!
U nas weekend na luzie, dziś w kalendarzyk spojrzałam, że owulacja powinna być w sobotę, ale to dziś mi "cieknie po nogach", więc aby była , albo dziś
Sama nie wiem, ale jakoś tak , chyba dzięki letniej pogodzie na luzie podchodzę. Kilka razy w weekend z mężem uprawialiśmy seks, więc jak ma być to będzie Ale jeśli dziś i wierzyć śluzowi to cykl się wydłuży do 28 dni jak złoto1 ciąża-w 1cs- 11tc [*]
staramy się od 2.2017
trombofilia wrodzona i mutacja MTHFR -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie sugeruj się tak bardzo testami... A po resztą musisz robić codziennie o tej samej porze a i tak tylko ci pokazuje, że organizm przygotowuje się do owulacji, a nie czy napewno wystąpi...
Rada ode mnie... nie róbcie testów owu, bo to was spina i jeśli jesteście tak samo uparte jak ja to te testy tylko doprowadzają do kłótni i zero przyjemności z
Także polecam przez cały cykl, a żeby zwiększyć swoje libido to orzechy brazylijskie działają cuda ^^ a może to placebo ;>Agnesia lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Agnesia wrote:Dziejsze testy:
https://naforum.zapodaj.net/9e25d9253fb7.jpg.html
No i któremu wierzyć?Agnesia lubi tę wiadomość