Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zawsze z testami zachodze
mnie blokuje usg
jak wiem ile ma pęcherzyk i kiedy powinien wypuścić jajo to masakra. Z testami to sobie myślę a może ovu będzie dziś a może jutro
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Nie sugeruj się tak bardzo testami... A po resztą musisz robić codziennie o tej samej porze
a i tak tylko ci pokazuje, że organizm przygotowuje się do owulacji, a nie czy napewno wystąpi...
Rada ode mnie... nie róbcie testów owu, bo to was spina i jeśli jesteście tak samo uparte jak ja to te testy tylko doprowadzają do kłótni i zero przyjemności z
Także polecamprzez cały cykl, a żeby zwiększyć swoje libido to orzechy brazylijskie działają cuda ^^ a może to placebo ;>
No i przy Tymku to dzięki testom owu zaszłam w ciąże właśnieBasik83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Laseczki!
Dawno mnie nie było... W piątek trafiłam na ostry dyżur z powodu zasłabnięcia, dostałam kroplówki i glukozę. Narzeczony nie dawał mi spokoju i kazał zatestować.
Dzisiejszy test wyglądał tak
https://zapodaj.net/fbc7d98fef487.jpg.html
Zrobiłam test tylko po to żeby dał mi spokój, jakoś tak nie do końca się spodziewałamAJA_S lubi tę wiadomość
-
Ja mam opiekę w LUX MED, więc tam byłam na ostrym dyżurze. Piątek był okropny, serio. Cały weekend przeleżany, dziś też jestem ledwo żywa - pocę się, mam mdłości, uderzenia gorąca i zawroty głowy.
No ale nie gniewam się, bo skoro to przez ciążę, to wręcz trzeba się cieszyć złym samopoczuciem -
Gratuluje pozytywnych testów oby było ich jeszcze więcej
calza, akacjowa lubią tę wiadomość
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i problemami genetycznymi.
3 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm) - po HSG antybiotyk Sumamed
16.06 - HSG - prawy jajowod drożny, lewy niedrożny -
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Calza gratulacje!
oby z dnia na dzień Twoje samopoczucie było lepsze i maleństwo się zdrowo rozwijało
aż dziwne że nie zrobili Ci bety na sor'ze
DziękiJa też mówiłąm im, że chętnie, ale pani doktor powiedziała, że to za wcześnie na takie badanie - widać było, że nigdy nie była na ovudriend i się wzajemnie nie nakręcała
W piątek, kiedy byłam na SORze to był 23dc, może to dlatego... Gdybym mogła zadecydować wtedy, to bym robiła, ale byłam zbyt skołowana na walczenie o dodatkowe badanie :p
Selina lubi tę wiadomość
-
calza wrote:Ja mam opiekę w LUX MED, więc tam byłam na ostrym dyżurze. Piątek był okropny, serio. Cały weekend przeleżany, dziś też jestem ledwo żywa - pocę się, mam mdłości, uderzenia gorąca i zawroty głowy.
No ale nie gniewam się, bo skoro to przez ciążę, to wręcz trzeba się cieszyć złym samopoczuciem
Wybaczja mam ubezpieczenie w Compensie stąd ta niewiedza ;P
Oby tak wizyta była oznaką dobrze rozwijającej się ciąży , tego ci życzę17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny