Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zawsze z testami zachodze mnie blokuje usg jak wiem ile ma pęcherzyk i kiedy powinien wypuścić jajo to masakra. Z testami to sobie myślę a może ovu będzie dziś a może jutro
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Nie sugeruj się tak bardzo testami... A po resztą musisz robić codziennie o tej samej porze a i tak tylko ci pokazuje, że organizm przygotowuje się do owulacji, a nie czy napewno wystąpi...
Rada ode mnie... nie róbcie testów owu, bo to was spina i jeśli jesteście tak samo uparte jak ja to te testy tylko doprowadzają do kłótni i zero przyjemności z
Także polecam przez cały cykl, a żeby zwiększyć swoje libido to orzechy brazylijskie działają cuda ^^ a może to placebo ;>
No i przy Tymku to dzięki testom owu zaszłam w ciąże właśnieBasik83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Laseczki!
Dawno mnie nie było... W piątek trafiłam na ostry dyżur z powodu zasłabnięcia, dostałam kroplówki i glukozę. Narzeczony nie dawał mi spokoju i kazał zatestować.
Dzisiejszy test wyglądał tak
https://zapodaj.net/fbc7d98fef487.jpg.html
Zrobiłam test tylko po to żeby dał mi spokój, jakoś tak nie do końca się spodziewałamAJA_S lubi tę wiadomość
-
Ja mam opiekę w LUX MED, więc tam byłam na ostrym dyżurze. Piątek był okropny, serio. Cały weekend przeleżany, dziś też jestem ledwo żywa - pocę się, mam mdłości, uderzenia gorąca i zawroty głowy.
No ale nie gniewam się, bo skoro to przez ciążę, to wręcz trzeba się cieszyć złym samopoczuciem -
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Calza gratulacje! oby z dnia na dzień Twoje samopoczucie było lepsze i maleństwo się zdrowo rozwijało aż dziwne że nie zrobili Ci bety na sor'ze
Dzięki Ja też mówiłąm im, że chętnie, ale pani doktor powiedziała, że to za wcześnie na takie badanie - widać było, że nigdy nie była na ovudriend i się wzajemnie nie nakręcała
W piątek, kiedy byłam na SORze to był 23dc, może to dlatego... Gdybym mogła zadecydować wtedy, to bym robiła, ale byłam zbyt skołowana na walczenie o dodatkowe badanie :p
Selina lubi tę wiadomość
-
calza wrote:Ja mam opiekę w LUX MED, więc tam byłam na ostrym dyżurze. Piątek był okropny, serio. Cały weekend przeleżany, dziś też jestem ledwo żywa - pocę się, mam mdłości, uderzenia gorąca i zawroty głowy.
No ale nie gniewam się, bo skoro to przez ciążę, to wręcz trzeba się cieszyć złym samopoczuciem
Wybacz ja mam ubezpieczenie w Compensie stąd ta niewiedza ;P
Oby tak wizyta była oznaką dobrze rozwijającej się ciąży , tego ci życzę17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny