Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tule te z okresami
a mój wykres wariuje - juz się wczoraj nastawiłam, ze będzie @ a tu dziś tempka do góry... i zastanawiam się czy mam mieć jeszcze nadzieję czy to znów anomalia/złe mierzenie/spanie pod kołdrą czy cokolwiek... -
k91 wrote:Mam tak samo jak Ty- ból jest ale lżejszy, od czasu do czasu odzywa się lewy jajnik. A z serduszkowaniem, to wyszło tak, że przejęci tym,że mam owulacje nie doszliśmy do finału:( Za duża presja . Następnym razem nie powiem M,że to dzień owulacji, może wtedy przynajmniej on będzie wyluzowany.
Wczoraj miałaś owu ?bo u mnie z powrotem pojawił sie bol jajnika ,w środę mialam podany zastrzyk pęcherzyki juz powinny pęknąć co nie ?
U nas dzisiaj byla presja bo wczoraj nic nie bylo i mój nie chciał odpuścić,ale powiedziałam ze taka sytuacja jest ostatni raz nie chce sexu z przymusu jego czy mojego bo tylko tak zniechęcamy sie.
U nas 9cykl a ja dopiero poznaje jak u mnie występuje owulacja.
Niby jestem spokojna nie nakręcam sie ale z drugiej strony widzę zw jestem zrezygnowana .
K01 poczekaj jeszcze jest nadzieja.
-
k91 wrote:I to bardzo ładnie odbiła ta Twoja tempka
Kiedy testujesz?
jutro mam termin okresu (odkąd prowadze zapisy w OF zawsze dostawałam okres 13 dpo ale 11 i 12 spadała tempka) jak jutro nie przyjdzie okres ani nie będzie spadku tempki to w poniedziałek planowałam testWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 09:06
-
nick nieaktualnyU mnie dzis szyjka twarda i zamknieta. Nawet sluz jest. A do @ mam 2 dni. Ale sie denerwuje. Najchetnoej bym po test poszla. W ogole sie czuje jakbym miala temperature. I cala opuchnieta jestem. Zadnych wiecej objawow nie mam. Nawet mbie ten jajnik nie boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 09:57
-
K01 ja testuje jutro jeśli temp będzie zadowalająca. Nie chcesz razem ze mną? Będzie raźniej
Co do bólu podczas owulacji to u mnie czasem jest masakra. Czuję taki promieniujący od jajnika ból aż gdzieś na brzuch i pachwinę. Ciężko wtedy zsiadaniem, chodzeniem. Niekiedy muszę wziąć przeciwbólowe.
Jajnik prawy pobolewa, wczoraj też zauważyłam, że bolą mnie sutki. Plamień które przepowiadają u mnie @ na 2-3 dni przed brak.
Dziewczyny do których zawitała @ trzymajcie się dzielnie i nie poddawajcie się w walce o wymarzone szczęście :* -
cześć dziewczyny
nie odzywałam się wczoraj ale miałam kiepski dzień do południa mdłości (pewnie z powodu choroby) a wieczorem dziecia uspałam i sama poszłam spać przed 20 gdyby nie pobudki w nocy to może bym w końcu odespała cały tydzień
dziewczyny z @ tulę, meginka a może jeszcze odbije wczoraj też myślałam, że to spadek już przed okresem, a tu dziś w górę poszła tempka
K1 wykres bardzo obiecujący
ja sama nie wiem kiedy testować - nie chcę się jeszcze bardziej nakręcać, zwłaszcza że zauważam już tyle objawów moim zdaniem "typowo ciążowych" że boję się tego testu jak ognia okres może mnie odwiedzić już jutro a najpóźniej we wtorek - tak więc czekam chyba do poniedziałku, tak jak planowałam
miśka a co u ciebie?? jakieś przeczucia?? testowałaś kolejny raz?? kreseczki ciemnieją??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 11:47
-
nick nieaktualnyŚwinkaMinka wrote:dziś już mdłości nie ma, więc pewnie wczorajsze uronione były, ale gardło dalej boli i kaszel męczy - tak więc wszystkie moje objawy ciąży są raczej objawami grypy
A Ty owu kiedy mialas? Mnie wypadal na 15ego. Tez chodze jak na szpilkach. Mam miec jutro albo w poniedzialek @. Dzis rano mialam mysli ze nie ma fasolki i mi sie przykro zrobilo niby sie nie staramy ale sama mysl ze moglabym w koncu swiadomie zostac mama tak jak marzylam... Moj syn jest najpiekniejszym dzieckiem z kalendarzyka mialam 19 lat jak wpadlan z obecnym mezem. Ale jak sie urodzil to chcialam swiadomie zostac mama. Wiedziec od poczatku. Przezywac to ze rosnie a nie bac sie ze nie zdam szkoly, matury. Ze maz bylby przy mnie a nie mieszkal 50km dalej. (Znamy sie juz 11lat). Chcialabym to wszystko przezywac razem z nim -
nick nieaktualny
-
kurcze od wczoraj zauważyłam, ze mam :uderzenia goraca" . Przed chwila koleżanka była u mnie i się mnie pyta czy się znów opalałam bo takie wypieki mam... zastanawiam sie przez co mam coś takiego ;/ mozliwe, ze ta moją wyimaginowaną ciąże?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 14:29
-
Tynka1990 wrote:Hej dziewczyny.
Co prawda nie byłam na liście ale możecie mnie zapisać na 7 z podwójnym szczęściem.
K01 sprawdź sobie ciśnienie, mój tak ma jak mu wysoko skacze.
Ja możliwe że miałam to owu już zgłupiałam no nic pozostaje mi czekanie co najmniej 12dni a sutki są tak wrażliwe że nawet prysznic z B mi sprawiał ból17.11.17-poronienie całkowite -
K01 wrote:jutro mam termin okresu (odkąd prowadze zapisy w OF zawsze dostawałam okres 13 dpo ale 11 i 12 spadała tempka) jak jutro nie przyjdzie okres ani nie będzie spadku tempki to w poniedziałek planowałam test
U mnie tak sami zamiast spadku to tempka wciąż wysoka. Myślałem że dostałem okres 4 dni temu i nawet wam zgłosiłem
Okazało się jednak ze to jednorazowe krwawienie .miałam już tak po współżycia lub samobadsniu. Dostałam dupka ale teraz też go biorę a mimo to powtórzyło się. Niemniej miesiączka miała być najpóźniej wczoraj. Nie miałam plamienia i nadal nie mam po dupka takich przed okresem. Dzisiaj robiłam test 25 wrażliwy ale negatywny a jestem 16/17dniu po owu. Tempka 37 wczoraj 37.2 . Może to już spadek nie wiem. No ale gdyby coś miało być to chyba test 25 by już wyszedł...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 17:29
-
sarra ciężko powiedzieć - może 4 dni temu fasolka się zagnieździła dopiero po 48 godzinach zaczyna się wytwarzać BHCG, więc jest duża szansa że jutro test ci już pokaże drugą kreskę kup sobie 10, ja chyba tez tak zrobię i jutro siknę, bo dziś jak robiłam to na dwoje babka wróżyła
miśka jak się czujesz?? wszystko w porządku??
dziewczyny mam też smutną wiadomość - widziałam na czerwcowym wątku Agusię-pia, tak więc w maju jej się nie udało - tulę Agusia