Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom
tulę mocno dziewczyny z @ oby czerwiec był wreszcie i dla Was owocny
P.S
z tego co się orientuje to chyba nikt jeszcze nie założył czerwcowego testowaniaakacjowa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Hej no ja też czerwcowego nie widzę. Na razie zostaję z zani dziś mam jakieś bolące piersi a właściwie sutki hmmm test dopiero w poniedziałek. a i tak jestem z siebie dumna że wytrzymuje do testowania do terminu @ a nie tak jak wcześniej bez sensu sikałam już od 10 dpo
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Hej no ja też czerwcowego nie widzę. Na razie zostaję z zani dziś mam jakieś bolące piersi a właściwie sutki hmmm test dopiero w poniedziałek. a i tak jestem z siebie dumna że wytrzymuje do testowania do terminu @ a nie tak jak wcześniej bez sensu sikałam już od 10 dpo
Widze ze masz @ jak ja dostac. Ja mam co 30dni. Owu mialam 15ego. Ciekawe co u nas sie rozwinie
-
AJA_S nie wiem czy to typowo na niedomogę ciałka, ale na wydłużenie fazy lutealnej co wydaje mi się, że połączona jest z lepszym działaniem progesteronu a co za tym idzie ciałka żółtego mi pomogła bardzo witamina B6 i magnez ale w dużych dawkach (150-200mg witaminy B6) brana od dnia po owulacji do okresu
-
nick nieaktualny
-
Nie wiedziałam o tym oregano W tym msc sprawdzam poziom progesteronu więc może ta informacja będzie pomocna
Owulacja powinna być w niedzielę, zatem progesteron lepiej abym sprawdziła w poniedziałek w 8 dpo czy w piątek 5dpo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 14:44
1 ciąża-w 1cs- 11tc [*]
staramy się od 2.2017
trombofilia wrodzona i mutacja MTHFR -
nick nieaktualny
-
Zawsze lepiej dopytać lekarza czy z jakimiś lekami nie koliduje bo niby tylko zioła a jednak może coś tam pomeiszac.
KOchane prosze o pomoc w interpretacji wyników męża:
Hej dostalismy wyniki męża:
Ph 8,3
Ruch postepowy szybki 2,5 %
Ruch postepowy wolny10%
ruch niepostępowy 18%
Nieruchome 60,5 %
liczba plemników 221 mln /ml ( norma o ile dobzre odczytuje to więcej niż 15 ale zaznaczyli że cos jest z tym nie tak
Prawidłowa budowa plemnika 4%
Co myślicie? -
Auricomka trochę dużo nieruchliwych, ale reszta to super wynik. Nic tylko się cieszyć
Miśka to czekamy z tobą niecierpliwie do niedzieli
Jak na razie przy nie potrafię, no i ciężko nie napinać przy tym pupyAuricomka, welonka lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite