Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTulę te z Was do których małpa przyszła czerwiec będzie na pewno bardziej łaskawy
U mnie owu tuż za rogiem, wiesiołek działa bo śluz nawet jest, choć nie dużo. Kupiłam mega drogi żel w strzykawkach wspomagający ruch i przetrwanie plemników (alternatywa conceive) PreFert się nazywa, kurcze jak on nie zadziała to już nie wiem ;> -
nick nieaktualnyPrawda, ja w pierwszej ciazy w ogole po witaminach czulam sie super. Mialam piekne paznokcie, mocne wlosy. A pozniej garsciami po porodzie mi wywpadaly. W ogole jakos przeleciala mi ciaza i duzo rzeczy nie pamietam. Wymiotow nawet nie bylo tylko naciagalo. A dowiedzialam sie ze jesten jak mi jeden dzien sie spoznil okres a juz bylam w 4-6tyg. (I mialam w tym czasie jeden okres normalny) wiec nie jest powiedziane ze jak dostalyscie to nie jestescie nadzieja jest zawsze. Ja mam nadzieje ze to bylo krwawienie implantacyjne i dalej nie przyjdzie chociaz pewnie bede w nocy sprawdzac czy nie poplynelam
-
Selina wrote:Tulę te z Was do których małpa przyszła czerwiec będzie na pewno bardziej łaskawy
U mnie owu tuż za rogiem, wiesiołek działa bo śluz nawet jest, choć nie dużo. Kupiłam mega drogi żel w strzykawkach wspomagający ruch i przetrwanie plemników (alternatywa conceive) PreFert się nazywa, kurcze jak on nie zadziała to już nie wiem ;> -
hej dziewczyny
tulę te z @
a u mnie dziś spadek tempki się zaczął, więc pewnie to koniec moich marzeń, ten cykl stracony raczej, testu nie zdążyłam zrobić bo w nocy kilka razy do kibelka chodziłam i już jak budzik zadzwonił to mi się siusiu nie chciało ale to może i lepiej, test zostanie na czerwiec
mi femibion natal poleciła ginekolog na oddziale po poronieniu, nie widzę jakichś spektakularnych korzyści, ale też nie szukałam ich nigdy, często o nim zapominałam, teraz staram się systematycznie brać i właśnie muszę kupić nowe opakowanie bo mi się skończyło
-
nick nieaktualnyAuricomka wrote:Gdzie go kupiłas? czym się różni od Conceive bo u mnie z wylewnością sluzową to gruby problem jest.
Ja uzywam niemieckiego Kinderwunsch i mam jeszcze 3 strzykawki Conceive. Wiem ze jest jakis zel chyba ten do usg ktory ma naprawde powalajace efekty. Ale nie pamietam jak sie nazywa mozliwe ze to wlasnie ten. -
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Melunia nie mogłaś mieć 1 normalnego okresu i być w ciąży w 4-5 tygodniu kochana...
No ja sie w ogole ciazy nie spodziewalam w tedy. Moze to bylo implantacyjne ale dlugo trwalo.
A przetrwalam noc i dalej cisza. Czuje sie jakby mnie z krzyza zdjeto -
Gratuluję nowo zafasolkowanym! Bądźcie zdrowe :*
Ja dziś jadę na betę. Trzymajta kciuki dziewuszkiBasik83, kate88:), AJA_S, Selina lubią tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Bitter trzymam kciuki bedzie kolejny plusik
u mnie dzisiaj chyba owu bo duży spadek temp i bardzo dokucza mi lewy jajnik a na nim byl największy pęcherzyk:)
aaaa dziewczyny dzisiaj powiększyła mi sie rodzina 4raczki :d oczywiście mowa o kociakach moja kotka okociła się:)to juz jej drugi miot a ja caly czas czekam na pierwsze maleństwo -
BitterSweetSymphony wrote:Gratuluję nowo zafasolkowanym! Bądźcie zdrowe :*
Ja dziś jadę na betę. Trzymajta kciuki dziewuszki
Trzymam kciuki
u mnie dziś tempka spadła więc chyba koniec złudzeń w tym miesiącu. -
melunia91 wrote:No ja sie w ogole ciazy nie spodziewalam w tedy. Moze to bylo implantacyjne ale dlugo trwalo.
A przetrwalam noc i dalej cisza. Czuje sie jakby mnie z krzyza zdjeto
Chodzi o to że po 28 dniach od poprzedniego cyklu jak znajdziesz to jesteś już w 4-5 tygodniu ciąży, rozumiesz o co mi chodzi?
I trzymam kciuki żeby @ nie przyszedł.... Jak nic nie ma to dobre wiadomości -
nick nieaktualny