Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Auricomka wrote:Welonka to ja tez wysoka jestem ale odychelnei wagowe w druga strone mam 178 a waże 67 kg. niby bmi ok 21.3 ale zawsze warzyłam około 63 i jakoś się dziwnie teraz czuje.
-
Ewi przykro mi:*
Przyzwyczaiłaś się do wagi swojej i może dla tego,lato idzie łatwiej będzie zrzucić kilka kg. Ja3lata temu mialam troche problemów ze zdrowiem w szpitalu gadali mi ze pewnie odchudzam się itp a ja nie mogłam patrzeć na siebie w lusterku 46kg wtedy warzyłam .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tak jak w stopce. Ovarin, wit d3, bromka i kwas foliowy. Kiedys tez bralam wiesiolka ale dzialal tylko w pierwszym cyklu wiec se darowalam.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
meggi90 wrote:W listopadzie zaczęłam dietę samą i w święta Bożego Narodzenia skończyłam. Wiadomo zaczęło się obzarstwo. Startowała z wagi 73 kg skończyłam na 65 kg. Czyli tak 4kg na miesiąc. Ale nie będę oszukiwać mi to jedzenie nie smakowało. Czasami zrobiłam i wrzuciłam bo mi przez gardło Nie przeszło i wtedy już nic nie jadłam. Moze dlatego byly takie efekty. No i od tego czasu przytylam waze teraz 68,5 kg. Ale co się dziwić jak chipsy zajadam batonami, ciasta itd pełno fast foodow i smażonych rzeczy. Ja jestem uzależniona od niezdrowego żarcia. Ja Chodakowskiej ćwiczeń nie lubię ale efekty są. Zmuszalam się i zamierzam znów się zmuszać. Dodatkowo będę hula top krecila.
-
hey
ja biore femibion a natal na przemian ze zwyklym kwasem foliowym
dzisiaj robilam badanie poziomu wit D w organizmie (nigdy nie robilam, przez jakis meisiac suplementowalam wit D sama z siebie 2000j, ale skonczyly sie tabletki 2 tyg temu wiec teraz juz nie biore) i lekki szok bo mam poziom 33,47 gdzie norma jest 30-50 wiec zadzwiajaco duzo jak na nasze warunki atmosferyczne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Femibion 0 jest podobny do Femibionu Natal 1 (ten drugi ma jeszcze biotynę, vit B3, kwas pantotenowy i wit. C, a pozostałe składniki są takie same lub w trochę wyższych dawkach). Zjadłam już 15 opakowań Femibionu natal 1 i ciąży nie widać. Dzisiaj robiłam pierwszy raz badanie kwasu foliowego, więc zobaczymy jakie będą wyniki. TSH mam wyższe niż rok temu, więc ten jod jeśli działa na moją tarczycę, to w złą stronę. W?itaminę D3 mam idealną, ale suplementowałam ją jescze oddzielnie.
Nie zamieniłabym go na inny mino wszystko. Firma Merck przeprowadzała dużo badań na tych witaminach i to mnie przekonuje.
Na pewno mam dużo ładniejsze paznokcie
65cs, 30 lat