Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kochane, witam w poniedzialek
Nie pisalam w weekend bo bylam troche zajeta, no i troche tez w krzakach postanowailam posiedziec bo w sobote z rano okres dostalam. Znowu sie nie udalo
Ale to nic, nowy cykl nowa nadzieja! Kiedys musi sie udac. W tym miesicu wysylam swojego na badania, zobaczymy co w trawie piszczy. A ja w tym miesicy zaczynam jakis nowy suplement stosawac co mi gin przepisala. Jak nie maju to w czerwcu moze sie uda.
Zmykam na czerwocy watek, bo chyba jest juz utworzony.
Ogromne gratulacje dla tych co sie udalo : nudnej ciazy wam zycze
Pozdrawiam I milego dnia zycze
33 lata, starania o pierwsze dziecko
11 CS -
Hej kochane :*
Nie nie ja nie robie bety. ( mam z nia zle wspomnienia)
Planuje isc do lekarza za dwa tyg jaks sie nic nie wydarzy.
Biore proga i mam ogromna nadzieje ,ze bedzie dobrze.
Trzymam kciuki za Wasze bety! i reszte staraczek.
Nuteczka mi test allegro pokazal cien cienia, kiedy inne pokazywaly juz dosc wyrazna kreske. -
U mnie @ ma przyjść we środę... dziś rano brzuch bolał jakbym już miała dostać, myślałam, ze przyszła wcześniej, ale jednak nie. Dużo śluzu, bolesne piersi jak przed małpą, ale doszło mnie też takie dziwne, dosyć mocne ciągnięcie w pachwinach. Do tego dziś w pracy tak mi się zawróciło w głowie, że aż się zatoczyłam... może coś jest na rzeczy? Nie chcę się nakręcać, obiecywałam sobie, że nie będę już świrowała. Ale jak tu nie świrować???
-
WhyMe w takim razie trzymam kciuki by fasolka rozwijała się prawidłowo
Zagubiona - trzymam kciuki za betę
Makowa Panna - bardzo mi przykro, tulę i życzę powodzenia w czerwcu
toonney - jeszcze nic straconego ja w dziewiątym dniu po też maiłam spadek, i nawet pisałam dziewczynom, że czekam na @, a okazało się to spadkiem związanym z zagnieżdżaniem się zarodka, dwa dni później miałam na teście cień cienia
WhyMe, Toonney lubią tę wiadomość