Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Ja mam pytanie do Was kochane, które używają testów owulacyjnych. Jak zachowuje się test owulacyjny po owulacji nawet kilka dni? Jest tylko jedna ta kontrolna kreska czy druga testowa też się pokazuje?
mam nadzieję, że logicznie się pytam i wiecie o co mi chodziakacjowa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula. wrote:Dzień dobry
Ja mam pytanie do Was kochane, które używają testów owulacyjnych. Jak zachowuje się test owulacyjny po owulacji nawet kilka dni? Jest tylko jedna ta kontrolna kreska czy druga testowa też się pokazuje?
mam nadzieję, że logicznie się pytam i wiecie o co mi chodziPaula. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:To coś jest na rzeczy mi najszybciej wychodzą plytkowe bobotesty chociaż są niby 25. 10 wychodzą mi slabiutko.
-
nick nieaktualnyPaula. wrote:Co do testow ciazowych moge polecic z firmy pepino one sa w auchan najtansze. Wykryly mi ciaze jeszcze przed terminem @ i nigdy nie pokazaly oklamanego pozytywnego testu
-
nick nieaktualny
-
Toonney wrote:No I zaczelam plamic
Ja też dzisiaj dostałam okresu, miał być jutro, a jest dziś. Jakoś trzeba to przełknąć. Co nas nie zabije, to nas wzmocni. -
nick nieaktualny
-
Toonney dużo zależy od tego jakie to plamienie. Z jednych krew się leje a ciąża zdrowa u innych delikatne plamienie i dupa. Wiem ze się denerwujesz ale skontaktuj się z klinika i postaraj się wyluzować na tyle na ile dasz rade. Twój spokój to jedyne co możesz dać maluchowi.
-
Dziewczyny mi już wpisać @ proszę.Zaczynam plamić, brzuch spuchnięty. Już wiem, że franca będzie za 2,3 dni.
A myślałam, że będzie super po zastrzyku w dup@. A tu taki h*&^*&^*&^%j!!!!!!!!!!niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
Toonney trzymaj się! Póki piłka w grze22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Parę godzin temu zaczął mnie boleć brzuch u plecy, normalnie nie mam takich bóli 3 dni przed @a w tym samym dniu, do tego ostatnio temp 36.7 czasem 36.8 a dziś 37.00, nagle podskoczyla, że studiów pamiętam ze stężenie wszystkich hormonów i ogólnie minerałów jest między 6-7 godz , wtedy najlepiej dawać mocz na różne badania, ja zrobiłam o 3 w nocy, wiec jeszcze było niskie, jutro robie ostatni raz , chyba że @ przyjdzie