Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/NuRmbAqh9wxbTz3fbxs0SIO2db5dyL Cześć dziewczyny, taką z rana miałam niespodziankę ☺ zostawiam wiruski dla Was, aby każda z Was zobaczyła drugą kreseczkę na teście ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 09:51
meggi90, Bimbo lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustysia 90 wrote:Nie mam swojego gin, tzn byłam 2 lata temu ostatnio, lekarz który ma w...także teraz szukam innego
-
jeju znowu zielono gratulacje.
już podliczone fasolki z tego miesiąca? bo miał być lepszy niż kwiecieńwaszka88 lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
waszka88
Super krechy gratulacje!
Hopeless
Kochanie tak bardzi sie ciesze! teraz juz bedzie tylko dobrze
Justysia
Temp w ciazy czasem spada, nie sugeruj sie nia za bardzo, lec na bete! lub zrobt test za dwa dni. Ja mysle ,ze bedzie dobrze :*waszka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla przyszłych mam! U mnie niestety test negatywny A jest już 14 dpo także trzeba pogodzić się z porażką. Trzymam kciuki za resztę testujących. Powodzenia!03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
A u mnie chyba bez owulacyjnie w tym cyklu nic się na wykresie nie zaznaczyło ale na spokojnie to miał być jeden z kilku cykli gdzie tak naprawdę chciałam tylko bacznie się obserwowac
Mój i tak jest w Pl wiec spokojnie .... -
Waszka piękny! Kocham bobotesty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 12:16
waszka88 lubi tę wiadomość
-
Efak, Monia10291 przytulamy. dawajcie na czerwiec walczymy dalejpoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???