Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny!!!
Z okazji dzisiejszego święta życzę nam wszystkim zobaczenia dwóch kreseczek jak najszybciej ❤️
A tym którym się udało teraz lub wcześniej - wszystkiego najlepszego! 😍nulka_23, Ariadne002, Dip88, Blondyna.B, Rosalie, Kasiekkk, Eve, Bebu, KaJa, Marcelq, Ola_45, Magda_Lena, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Jakby co to wątek na czerwiec już jest, ale zachęcam do pozostania z tymi które testują jeszcze na koniec miesiąca
Dip88, Sendi94, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
Alis96 wrote:zapisuję się na 30 czerwca
-
nick nieaktualnyTo w takim razie dziewczyny z ⏸️i każdy kto ma ochotę, to może faktycznie nie będziemy zakładać nowego wątku, tylko zostaniemy tutaj? Już i tak końcówka miesiąca
A ja pozwolę sobie zajrzeć od czasu do czasu na wątek czerwcowy z dobrym słowem i wsparciem
Trzymam za Was wszystkie, super kobietki, bardzo mocno kciuki! ❤️Eve, Dip88, Gravity, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
Rosalie wrote:Nie lubie! 😢
Ale mamy owu w tym samym czasie, to za miesiac znowu bedziemy razem tescic 😍
Ja mam cykle 30-31 średnio. a Ty? Owu w czerwcu powinnam mieć mniej wiecej 13-14 czerwiec:)
W czerwcu będę pierwszy test robic 30 jeśli nie będzie miesiączki nie testuje już wczesniej, bo to za bardzo boli
Fajnie, że razem raźniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iskra444 wrote:Jakby co to wątek na czerwiec już jest, ale zachęcam do pozostania z tymi które testują jeszcze na koniec miesiąca
Kasiekkk, Iskra444, Marcelq, Ola_45 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Kasiekkk wrote:To w takim razie dziewczyny z ⏸️i każdy kto ma ochotę, to może faktycznie nie będziemy zakładać nowego wątku, tylko zostaniemy tutaj? Już i tak końcówka miesiąca
A ja pozwolę sobie zajrzeć od czasu do czasu na wątek czerwcowy z dobrym słowem i wsparciem
Trzymam za Was wszystkie, super kobietki, bardzo mocno kciuki! ❤️ -
Kasiekkk wrote:To w takim razie dziewczyny z ⏸️i każdy kto ma ochotę, to może faktycznie nie będziemy zakładać nowego wątku, tylko zostaniemy tutaj? Już i tak końcówka miesiąca
Trzymam za Was wszystkie, super kobietki, bardzo mocno kciuki! ❤️nulka_23 lubi tę wiadomość